FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U. Craiova 3 - 0 (2 - 0)

«1345»
Stryker05.08.2006 23:15

Da...au jucat bine in prima repriza...era doar 2-0 pentru Steaua !! :lol: :lol:

Intrebarea este...pe care dintre ultimile patru locuri termina Craiova campionatul asta?? :lol:

Violentsa05.08.2006 23:21

ce bine-mi pare ca a marcat si Paraschiv... si e bine c-a fost si frumos la cat de rar o face..

I.N.Money05.08.2006 23:28

Trebuie remarcat jocul foarte bun al lui Valentin Badea,chiar daca nu a inscris ex-vasluianul a jucat bine reusind sa fie un ghimpe in apararea olteana.

korynna05.08.2006 23:56

a fost un meci frumos,imi pare rau k nu am putut sa ajung pe stadion sa ii sustin :cry: mi-a placut de Ochirosii,insa arbitrajul nu a fost prea corect,mi s-a parut k s-a dat off-side la Dica de prea multe ori si nu era cazul si nu au vazut un hands in careu.oricum sunt multumita si cu rezultatul asta.FORZA Steaua! :lol:

_yang05.08.2006 23:58
Toate ca toate, dar asta e chiar tare:

"Steaua nu merita sã cîștige, pentru cã noi am jucat bine în prima reprizã"

Dorel Stoica, cãpitan U Craiova

La asta nu ma asteptam nici macar de la ei ... :D:D:D

FortuneTeller06.08.2006 03:32

Normal ca Steaua nu merita sa cistige, doar Craiova a jucat mai bine in primele 3 minute. Dupa aia s-a terminat prazul din baterii si cazura psihic si emotiv juvetii. Nea Marine, vezi ca te intrecura juvetii astia tineri la caterinca...

Horica06.08.2006 07:17

Pacat de accidentarea lui Iacob :( ...in rest totul a fost bine, mai incapeau cateva goluri, dar bine ca am castigat la o diferenta vizibila.

***alex***06.08.2006 08:55

@ Motanu D

Steaua nu merita sa castige, ba chiar sa piarda cu 4-0, Craiova avand un ghinion teribil, daca ne luam dupa Dorel :lol:

@ Iancu Jianu Zapciul

Si eu am vazut aseara cat de multi erati... de fapt n-am vazut ca nu prea erati... Au fost cativa olteni care probabil se duceau la mare si erau in trecere si si-au zis sa vina si ei sa vada cum e la un meci

Sa speram ca accidentarea lui Iacob nu este grava si ca va putea juca miercuri, de altfel parca si Cristocea tot din cauza unei lovituri a iesit..

Iancu Jianu Zapciul06.08.2006 09:54
Si eu am vazut aseara cat de multi erati... de fapt n-am vazut ca nu prea erati... Au fost cativa olteni care probabil se duceau la mare si erau in trecere si si-au zis sa vina si ei sa vada cum e la un meci

Tu mai intai vino pe stadion la meciurile echipei tale... :twisted:

***alex***06.08.2006 10:05

Citeste regulamentul si vezi ca nu ai voie sa dai citat din ultimul post!

Hai gata... lasa-ma sa ma pregatesc de Champions League!

Iancu Jianu Zapciul06.08.2006 10:11

Te las...sper sa faceti fata...nu de alta dar se va discuta despre o echipa romaneasca in presa internationala....

weeezer_2006.08.2006 13:08
Iancu Jianu, daca ai ceva de spus despre meciul de ieri, exprima-ti parerea si cu asta basta. Nu veni pe forumul asta doar ca sa faci atmosfera cand te plictisesti, ok?
boby dan06.08.2006 13:56

ce ziceti de meciul de miercuri.trebuie sa inscriem neaparat ca sa ne ducem cu prima sansa de calificare altfel ne va fi greu.voi ce ziceti????????????????????????????????????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maruntzik06.08.2006 22:36

Am fost la meci ...olteni sau facut de [râs]....Steaua bineinteles..a fost cea mai tare..a fost este si va fi :lol: :!: :!: !!

Modificat de moderator.

BandiT07.08.2006 04:55

o victorie clara si de necontestat...

miercuri o sa fie mai greu...

Craiova = o nou promovata cu o medie de varsta in jurul a 20 ani , fara experienta..

usor de invins de o echipa matura cum e Steaua.

bafta miercuri!

«1345»