Cine naiba a votat pentru victoria Craiovei ???? In alta ordine de idei, respect faptul ca, desi e singur , fara sprijin, Mititelu se zbate pentru a scoate aceasta echipa din mediocritate.
Cine naiba a votat pentru victoria Craiovei ???? In alta ordine de idei, respect faptul ca, desi e singur , fara sprijin, Mititelu se zbate pentru a scoate aceasta echipa din mediocritate.
FORZA STEAUA1111 sa-i mancam pe olteni cu prazul lor cu tot. In aceasta seara Steaua va arata intregi specii de javre, ciori si olteni cine este stapana acestui campionat Steaua Steaua Steaua Steaua!!!!!
Steaua 8 - 0 u. Craiova :twisted: :twisted: :twisted:
Sa vedem acuma care i probleama cu CRaviova si cu Mititelu :lol: :twisted: steaua4ever;)
In seara asta vom avea si noi un lider in galerie care sa dea tonul la peluza????Ca la meciul cu Gorica nu a fost nimeni in fata!!!
FORZA
@greco
Nu o lua si tu pe aratura ca amicul nostru oltean. Faptul ca motivul de baza pentru care sustii ca iubesti Steaua este zona in care ai copilarit nu te avantajeaza, asa cum nici mentionarea anturajului ca factor decisiv de impact nu da bine personalitatii tale.
Mie imi place uneori sa cred ca tineam cu Steaua si daca ma nasteam in Honolulu! Dar cum acest lucru ar fi fost putin probabil, ma consider foarte norocos ca am reusit sa intrevad inca din frageda pruncie frumusetea si maretia acestei minunate echipe! Ca fapt divers, primul meu meci de fotbal urmarit pe vreun stadion s-a petrecut pe Centralul din Craiova, unde ma aflam intr-o vizita impreuna cu familia. Era pe vremea cand se infiripa Craiova Maxima, iar oaspeti erau stelistii nostri. Nu mai tin minte scorul, parca ne-au batut atunci oltenii, dar tot ce stiu este ca din acel moment n-am incetat a iubi Steaua!
Tare meci da sa speram ca o fura Craiova:))Forza Steaua!!!!!! :twisted:
Sunt de acord cu ceea ce spui tu aici, evident ca atunci cand vezi o echipa de al carei joc te indragostesti nu trebuie sa fi constrans sa tii cu echipa din orasul tau... dar nu-mi place ideea de a tine cu echipa cu cele mai bune rezultate, cu cele mai multe campionate, etc.
Este oare o coincidenta ca Steaua are cei mai multi suporteri in Romania, Juventus in Italia, Barcelona in Spania, etc ? NU, majoritatea tin cu aceste echipe PENTRU ca au cel mai bun palmares sau cele mai bune rezultate in momentul de fata, si eu nu pot sa fiu de acord cu acest lucru... De aceea spun ca mi se pare mai important patriotismul local decat limitarea alegerii la primele 2-3 echipe din Campionat in momentul in care "faci ochi" pe plan fotbalistic.
Cel mai mult imi place modul in care isi sustin si isi aleg echipele cei din Marea Britanie. In orasele cu doua mari echipe, de exemplu Manchester, sau Liverpool, echipa cu care tii depinde in mod esential de jumatatea orasului in care te-ai nascut. In Londra situatia e mult mai complicata si mai frumoasa. :-) De asemenea, in Scotia si mai ales in Glasgow, daca esti protestant tii cu Rangers, si daca esti catolic / imigrant irlandez tii cu Celtic. Asemenea simboluri si traditii, chiar daca sunt legate de locul nasterii, de religie, de politica sau de orice altceva mi se par mult mai interesante decat simpla alegere a echipei favorite pe criterii sportive.
Eu tin cu Steaua pentru ca m-am nascut in Bucuresti si am copilarit in Rahova, unde am preluat aceasta pasiune de la toti prietenii mei din acele vremuri... imi place sa cred ca daca m-as fi nascut in Valea Ciorii as fi tinut cu Ambianta.
Probabil ca ai dreptate. Dar eu personal daca nu as fi tinut cu Steaua nu as fi fost acuma interesat de fotbal. Eu am inceput sa iubesc acest sport destul de tarziu si exclusiv din cauza Stelei si a lui [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color]. Datorita varstei si ulterior a dezinteresului fata de fotbal nu am avut ocazia sa vad meciurile cand Steaua a scris istorie in anii '80. Deci nu sunt suporter al Stelei doar datorita palmaresului...
Altfel merg la toate meciurile de acasa ale Iasiului de vreo 6 ani. Am fost si pe vremea cand era in Liga a 3-a... Insa e greu sa sustii o echipa - si in general un sistem - in care predomina haosul, nepasarea si mediocritatea.
3-0 rezultat final, joc multumitor, rezultat multumitor, sperante mari inaintea meciului tur cu belgienii.
un singur lucru m-a seminemultumit, si anume ca n-am fortat sa mai dam inca un gol, asa, cu 4-0, am fi incheiat ziua pe prima pozitie in clasament. ata ete, etapa viitoare ![]()
castiguri clare sunt Cristocea si Saban carora ar trebui sa li se faca loc in primul 11. Olaroiu a demonstrat ca poate juca (e drept, nu am intalnit chiar cel mai puternic adversar) si cu un sistem de joc cu un singur inchizator. Badea aduce ca profil de jucator cu Rica Neaga, si are potentialul de a-l face pe acesta uitat.
Nicolita un pic mai bun decat de obicei, asta e problema lui, nu-i cere nimic, ca nu greseste. Cere mult de la el, ca nu primesti nimic.
Una peste alta, eu sunt multumit.
asa cum banuiam, un meci la discretia noastra, victorie lejera, spectacol si cel mai imbucurator multa pofta de joc din partea baietilor. cei care la inceputul sezonului pareau iesiti din forma (Nicolita, Bostina, chiar oprita) par sa-si fi revenit, noile achizitii, Saban si Badea arata ca nu s-au dat banii degeaba pe ei iar acest copil, Ochirosii este de-a dreptul incantator. singurul regret e ca Vali Badea n-a reusit inca sa inscrie. s-a zbatut mult si pentru moralul lui ca atacant e important sa reuseasca s-a bage in ate. sa speram si ca accidentarea lui Victoras Iacob nu e serioasa.
Ok, gata cu discutiile patriotice. Sa revenim la lucruri serioase.
Craiova nu a fost in seara asta un adversar demn de Steaua. Scorul de 3-0 este oprea mic si nu reflecta realitatea din teren.
si eu sunt multumita(cum sa nu fii multumit cand echipa ta castiga cu 3-0).Desi mai mult ca sigur un om o sa fie nemultumit:Olaroiu care sigur o sa zica ceva
ca era mai bine daca nu stiu ce,daca nu stiu cum..eh antrenorii astia...
Un joc bun,terminat pe final cu spectacol.
Paraschiv,Oprita si Dica(penalty)sunt marcatorii.
Oltenii au jucat indraznet si nu au facut pasul inapoi.Cernea nu a avut niciun fel de emotii.
Sunt multumit.
Prosti tare comentatorii aia de la aNTENA 1 ...
Cica n-a fost offside la faza aia la care a iesit Bornescu... si mai si radeau de tusier... sa mai invete regulamentul inainte de a comenta o mare echipa ca Steaua .
In rest super joc facut de echipa noastra mai ales in repriza secunda...
De mult nu am mai vazut un meci asa relaxat. Am stat fara emotii. Excelent joc, nici nu s-au obosit ai nostri dar nici nu au tratat meciul la misto. Despre Craiova, numai cuvinte de.... ocara. Este groaznic de slaba, irakieni, australieni, sunt zero toti. Mititelu ala e un [mare optimist].
PS: Lita Dumitru considera ca Steaua nu a fost mai presus de Craiova si ca a jucat slab. :roll: Multi [invidiosi], multe greseli genetice. De ce doamne, dai asa putin [obraz] unora.......? De ce?
Reeditat moderator.
Comentariul a fost absolut patetic.
1. "Steaua a jucat Supercupa Europei cu Rapid
2. Lovin a luat pe rand locul lui Goian, Baciu, Paraschiv si Oprita
3. Majoritatea fazelor au fost comentate bizar, deciziile arbitrului interpretatea aiurea...
4. "Golgheterul Stelei rateaza de la 5 m" pe un ton aproap ironic la adresa lui Dica...
Pai draga _yang nu te-ai prins inventeaza ei niste reguli proprii si nu vor sa ne spuna si noua ,si intr-o zi o sa stam si nu o sa mai stim pe cine sa credem regulile pe care le stim noi sau pe ei.
E offsaid la faza aia. Intre Badea si poarta era doar un singur jucator in momentul pasei. E offsaid. Nu mai insistati pe faza asta, ca asta e regulamentul.
@IL_Diablo
Si noi ce-am zis...???
Haios. Mi-a placut. ![]()
Pacat ca nu le-am dat mai multe...
Mititelu e un idiot. L-am vazut un pic la antena, de data asta fara ochelarii aia penibili! 8)
Comentariul??? Varza, ca de obicei! Se chinuiau saracii sa dea senzatia ca apreciaza jocul Stelei si, cand era cat p-aci sa ma convinga, spre finalul meciului baga una epocala: "Steaua este totusi o nuca tare pentru Craiova" 8O 8O 8O De parca oltenii erau supercampioni si noi vreo echipa mica de pluton cu oarece ambitii! :lol: :lol: :lol:
Adversarul din aceasta seara, Craiova, a parut desprins din Liga a III-a chiar... Eu cred ca scorul putea fi si mai mare, trebuia sa fie si mai mare, ne obisnuim cu ratarile mai mult decat cu golurile. Trebuia ca Badea sa inscrie sau sa vedem mai multa concentrare pe contraatac la el, in rest a jucat excelent dar si adversarul ia permis. Urmeaza miercuri meciul cu Standard si nu ne permitem sa irosim nici o faza asa cum am irosit in seara asta.
IMPORTANT:
Stie cineva ce a patit Iacob? E grav?
Galben in prima repriza pt un jucator al lor, la un fault tare din spate in marginea terenului, la Vali Badea. Ca tot nu s-a zis nimic de arbitru. N-a dat.
@yung
Ups. ![]()
![]()
Scuze, dar sunt dupa 10 ore de servici. Si nu am vazut bine. Nu am vazut un "nu" pe care l-ai pus u acolo. My mistake. ![]()
Nu-i nimic...
Oricum ce era important am inteles cu totii... :lol:
Vezi ca mi-ai gresit nick-ul :lol: :wink:
@ weeezer
Avem topic special pentru arbitri.