FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - U. Craiova 3 - 0 (2 - 0)

«12345»
Dan_BKL04.08.2006 08:07

Craiova-anti Bucuresti dar mai presus de asta anti Dinamo(aici e bine)

Steaua 3-0 Craiova

nici nu ma gandesc ca ne vom impiedica de olteni.

as vrea ca Oli s-ai odihneasca pe Goian,Ghionea,Paraschiv,Nicolita,Bostina,Dica,Iacob pentru meciul cu standard si s-a trimita pe teren urmatorul 11:Cernea-Klemi-Baciu-Panait-Nesu-Cristocea-Ochirosii-Lovin-Balan-V.Badea-Oprita.

nu are rost sa fortam cu o echipa de talia craiovei.

Sunteti prea mici pentru noi!Mici la gratar sunteti! :lol: :lol: :lol:

bodanelu04.08.2006 08:09

Oricum in carpeta versiunea online scria ca Oli o sa menajeze mai multi titulari...

weeezer_2004.08.2006 08:24

Căpitanul Ştiinţei, Dorel Stoica, este de părere că Universitatea poate produce o surpriză la Bucureşti

- Dorele, cum ţi s-a părut Steaua în meciul cu Gorica?

- Am văzut meciul şi nu mi s-a părut o echipă redutabilă. O putem chiar învinge sau să luăm cel puţin un punct.

interviu aparut pe www.gsp.ro

Io nu pricep cum unii care abia au scos capul din mocirla, si decare nu e decat GURA, au tupeul sa faca declaratii de genul asta... Adica nu ne-au invins atatea echipe de calibru, si hopa vine si ne bate Craiova. Ar trebui sa le aducem aminte de ultimul meci jucat impotriva noastra, la Bucuresti...

GxG*ULTRAS04.08.2006 08:26

Cred ca o sa fie acelasi rezultat ca in ultimul meci dintre Steaua si olteni d aksa: 5-0! Dak scapa anul' asta d retrogradare probabil ca la anul' vor avea echipa mai buna pt ca au jucatori talentati dar neexperimentati. D Steaua n'are rost sa vb. S stie valoarea in intreaga lume! Hai gata, ca am vb prea mult d echipa mititeilor din Banie.

ktalyn04.08.2006 08:33

eu sunt din Craiova, da sunt stelist de la 4 ani atunci cand nici nu auzisem de u Craiova, sincer m-am bucurat f. mult cand a retrogradat, sper sa'i spulberam sambata!!!! Steaua4ever! ...spre Champions League!...

bodanelu04.08.2006 08:44
noi nu vrem prazari pe stadioane....noi nu vrem prazari pe stadioane...noi nu vrem prazari...noi nu vrem prazari noi nu vrem prazari pe stadioaneee... =))

sper ca te referi strict la suporterii craiovei... nu de alta.. dar mai sunt si olteni care iubesc Steaua :)

jucam cu rezervele sambata, deci un 2-0 ma multumeste!

ktalyn04.08.2006 09:00

trup si suflet pt culori

o echipa ce face furori

daruiti-va ca noi

vrem sa fim mandrii de voi

pt Steaua

ne dam viatzaaaaaa!!!!!

FORZA Steaua-CAMPIOANA Romaniei!!!

SPRE Champions League-DOAMNE CE FRUMOS ERA ACUM 1O ANI...cand jukm cu atletico si borrusia !!! abea ashtept...

alexandru_mare04.08.2006 10:32

foarte posibil oltenii de la sezione sa vina cu trenu,sunt polite de platit de ani trecuti asa ca sa ii asteptam pregatiti dinainte de intrarea in stadion pe olteni!

gtf_dany04.08.2006 11:03

ii rupem pe olteni

Steaua - Craiova 5-0

cannavaro04.08.2006 14:16
RULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLZZZZZZZZZZZZ CRAAAAAAAAIOOOOOOOOOOOOOOVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA TARANILOR

Ca bine zici...

hai Craiova, rulz taranii!!! woohoo :P

Mah noi mai jucam 2 meciuri in CL, voi cate mai jucati? :roll:

P.S. In caz ca vi la meci in Bucuresti, cartela de METROU e 2 lei ;)

si aveti grija sa nu calcati pe sinele de tramvai ca va curentati rau de tot :lol: :lol: :lol:

Va fi un simplu antrenament cu public. 2-0 sa zicem.

***alex***04.08.2006 20:32

Si daca vedeti un fel de fulger pe cer sa zambiti ca vi se fac poze! :lol:

IL_Diablo04.08.2006 20:49

Bai fratilor. Nu mai jigniti suporterii Stelei din alte orase. Asta e chiar o tampenie. Nu am nici o treaba cu Craiova, sunt bucurestean get beget, dar tineti cont ca Steaua are f multi suporteri in oltenia. Chiar nu va ganditi ca ii indepartati. Noi in loc sa-i atragem inspre noi, ii jignim. Prazari tarani... etc. Reveniti-va fratilor ca ne faceti pe toti de ras. Injurati strict echipa si suporterii lor, nu Craiova si pe olteni, nu ploiestiul si pe ploiesteni etc. Ce dracu e asa greu de inteles?

DTP-Ludacris04.08.2006 21:34

Pt [suporterii Stiintei] ,am 2 vesti.Vestea buna este ca v-ati luat bilet pt Liga 1 ,vestea proasta este ca e DUS-INTORS :lol:

Steaua 4-0 Craiova :!: :twisted:

Forza Steaua

Virgil05.08.2006 02:42

În urma unei întelegeri pe baza de reciprocitate clubul Steaua a oferit Universitatii Craiova 1.000 de bilete pentru meciul care se va disputa sâmbata pe stadionul "National". Suporterii olteni care doresc sa vina la Bucuresti si-au dat întâlnire la Craiova, în fata hotelului "Jiul", la ora 15:00.

silvy05.08.2006 07:00

cu ashtia facem scor.....5-1 pt Steaua....chiar daca Mititelu zicea ca 50% sa bata ei si 80% sa nu i-a bataie(zic yo prea rau) bataia o au asugurata la scor

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

acest mititelu e penibil rau 50+80 nu da 100 ci 130

asta revolutioneaza mate elementara !!!!!!!adunarea!!!!!!

cu 50% nu poti bate ci doara sa fi egal..ceea ce nu se va intampla niciodata :P:P:P:P

17+3 nu e egal

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 10:32
foarte posibil oltenii de la sezione sa vina cu trenu,sunt polite de platit de ani trecuti asa ca sa ii asteptam pregatiti dinainte de intrarea in stadion pe olteni!

Tu vad ca suferi rau prietene...Ce-oi avea numai tu stii.... :roll: :)

Mai cristian007 de ce nu iti sustii echipa ta locala?Inteleg sa nu tii cu Universitatea doar pt ca e la moda si e pe val in momentul de fata e rusinos...

Pandurii nu va mai place,da?Sper ca o sa-ti treaca si toana asta cu Steluta si ai sa revii la sentimente mai bune fata de orasul tau si valorile lui...

Dawson05.08.2006 11:12

Jiene, unde scrie ca e musai sa tii cu echipa spatiului in care-ti duci existenta??? Asta-i mentalitate de cartier muncitoresc. Fiecare om tine cu ce echipa vrea muschiul sau!

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 11:24
Jiene, unde scrie ca e musai sa tii cu echipa spatiului in care-ti duci existenta??? Asta-i mentalitate de cartier muncitoresc locuit de tarani dezradacinati. Fiecare om tine cu ce echipa vrea muschiul sau!

Mai are rost sa iti dau vreo replica?Eu cred ca nu...

Lamentabili

Motanu D05.08.2006 11:26

@Iancu Jianu Zapciul:

Asta e discurs de tip comunist ! Patritoismul asta local de 3 parale nu duce la nimic bun. Fiecare este liber sa iubeasca performanta si/sau spectacolul nu sa sustina mediocritatea in numele unui principiu demagogic.

cristian01405.08.2006 11:33
Jiene, unde scrie ca e musai sa tii cu echipa spatiului in care-ti duci existenta??? Asta-i mentalitate de cartier muncitoresc locuit de tarani dezradacinati. Fiecare om tine cu ce echipa vrea muschiul sau!

Mai are rost sa iti dau vreo replica?Eu cred ca nu...

Lamentabili

Pai nu mai are rost sa dai vreo replica din 2 motive : 1.e greu de dat o replica isteatza 2.nu esti omul potrivit sa dai o astfel de replica.

Iancu Jianu Zapciul05.08.2006 11:40

Nu este nimic demagogic Motane,aici e vorba de mandrie locala,despre care vad ca multi nu au auzit...Dar ma rog,traim in 2006 an in care homosexualitatea si drogurile isi fac loc din ce in ce mai mult in Ro... :(:(:(

De ce m-ar mai mira impunerea de catre massmedia a unor noi valori in orice domeniu,inclusiv cultural sau sportiv....Totusi va respect alegerea voastra.

IL_Diablo05.08.2006 12:07

Mandrie locala zici? Dar de mandrie nationala ai auzit? Daca vrei sa dai lectii de patriotism refera-te la asta. Bataile intre sate si comune nu se pun. Mandria locala a fost inventata de frustrarea oraselor mici fata de capitala. Si a doua chestie, vezi ca esti un mic comunist. Asta e mentalitate de provincie. Sa obligi pe cineva sa tina cu echipa din all carui oras este. E ca pe vremuri cand fata trebuia sa se casatoreasca cu baiatul ales de tata, nu cu cel pe care il iubeste. De fapt chestia asta se intampla inca la tara..................... Banuiesc ca e o coincidenta ca ai aceeasi ghandire. :roll:

Dawson05.08.2006 12:08

Bun trecand peste includerea fortata a patriotismului local in randul valorilor traditionale, sa observam ca ploua cu galeata in Bucuresti la aceasta ora. Locuiesc foarte aproape de Stadionul National si asistam la o furtuna fascinanta! S-a intunecat de-a binelea, s-au aprins felinarele pe strazi, si apa curge rauri-rauri catre rigole. Sistemul de canalizare al Bucurestiului, celebru si invechit, iarasi nu va face fata debitului. E posibil ca pana la ora jocului ploaia sa se potoleasca, dar tare mi-e teama ca terenul se va prezenta jalnic. Se spune ca 23-ul are gazon de calitate si drenaj bun, dar vom vedea...

greco05.08.2006 12:48
Mai cristian007 de ce nu iti sustii echipa ta locala?Inteleg sa nu tii cu Universitatea doar pt ca e la moda si e pe val in momentul de fata e rusinos...

Pandurii nu va mai place,da?Sper ca o sa-ti treaca si toana asta cu Steluta si ai sa revii la sentimente mai bune fata de orasul tau si valorile lui...

Sunt CU TOTUL de acord cu aceasta pozitie... mi se pare incredibil de trist ca aproape toata lumea tine cu echipele "centrale", ca sa spun asa, sau, in cel mai bun caz, simpatizeaza atat echipa locala cat si o mare echipa din Bucuresti.

Sustinerea unei echipe pentru peformanta nu este si nu are cum sa fie insosita de pasiune, e nevoie de mult mai mult decat atat pentru a fi trup si suflet alaturi de un club. Eu tin cu Steaua pentru ca m-am nascut in Bucuresti si am copilarit in Rahova, unde am preluat aceasta pasiune de la toti prietenii mei din acele vremuri... imi place sa cred ca daca m-as fi nascut in Valea Ciorii as fi tinut cu Ambianta.

end-er05.08.2006 13:09

lol - a demisionat stanga inaintea meciului

http://www.prosport.ro/index.php?section=a...n=index&id=1255

poate intra si Panait azi :)

«12345»