inter nu a facut niciodata performanta in CL..un avantaj ar fi ca Mou cunoaste fotbalul englez..
o veste buna pentru voi, vidici e suspendat..
inter nu a facut niciodata performanta in CL..un avantaj ar fi ca Mou cunoaste fotbalul englez..
o veste buna pentru voi, vidici e suspendat..
2-1 cu siena, 8 victorii consecutive, locul 1 detasat, un sfarsit de an bun daca in primavara trece si de man utd , Inter la UCL...
2-1 dupa un furt sau prostie pe fata,bravo Inter!
Totusi sper sa treaca de United in UCL "pe teren"
2-1 dupa un furt sau prostie pe fata,bravo Inter!Totusi sper sa treaca de United in UCL "pe teren"
Sa treaca de United? N-au nici o sansa.Au fost zdrobiti in campionat de Atalanta.
Se pare ca si Chivu intra in gura lui murinho, dupa ce si Mutu a patit-o la Chelsea. Chivu a fost scos in minutul 30 in partida pe care inter a pierdut-o cu 3-0 la atalanta.
Se pare ca si Chivu intra in gura lui murinho, dupa ce si Mutu a patit-o la Chelsea. Chivu a fost scos in minutul 30 in partida pe care inter a pierdut-o cu 3-0 la atalanta.
Pai daca gafeaza meci de meci....ce sa faca si Mourinho?
O mutare normala atata timp cat scorul era 2-0 pentru Atalanta.
Mai ales ca(,) Chivu vine dupa o accidentare de 2 luni.
Inter este o echipa mult umflata.Nu o sa aiba nici o sansa in fata lui United in optimi.Din pacate,n-am stiut sa profitam.Suntem la 3 p de Inter,campionatul se joaca,ar fi practic o minune sa luam titlul,dar la Juventus,miracolele sunt mai posibile decat la altii...![]()
Nu o sa aiba nici o sansa in fata lui United in optimi.
Ai spus si tu un adevar, dar, cine stie...
Ai spus si tu un adevar, dar, cine stie...
Iti spun,in afara de Ibrahimovici,nu are cine sa suprinda apararea lui United.Pana atunci isi revine si Ferdinand.Manchester este o echipa completa,sper intr-o finala cu Barca in acest an,asta pentru spectacol.Desigur,vreau o finala Barca-Juve,insa anticipez ca Manchester va ajunge din nou in finala...sunt prea buni...
Eu zic ca Man UTD nu trec de optimi. Fotbalul e cel mai imprevizibil.
Iti spun,in afara de Ibrahimovici,nu are cine sa suprinda apararea lui United.Pana atunci isi revine si Ferdinand.Manchester este o echipa completa,sper intr-o finala cu Barca in acest an,asta pentru spectacol.Desigur,vreau o finala Barca-Juve,insa anticipez ca Manchester va ajunge din nou in finala...sunt prea buni...
Nu cred ca este la aceasta ora o echipa italiana care sa se compare cu Manchester.Poate doar Milan care desi nu prea merge in campionat are capacitatea de a juca fantastic in Europa...de aici si rezultatele.
@redondo cine stie... Nu ar fi prima data cand o favorita certa e eliminata...
@redondo cine stie... Nu ar fi prima data cand o favorita certa e eliminata...
Nu ar fi,insa nu e Inter echipa capabila de surprize.Ma bucur enorm ca am evitat Manchester,nici noi n-am fi avut vreo sansa...
Inter are aproape numai jucatori trecuti de 30 ani si care sunt cam....expirati.... Sa fim seriosi....Figo,Crespo,Cruz,Zanetti,Cordoba,Stankovici,Vieira... Anul trecut,in aceeasi faza au fost spulberati de Liverpool.
Zlatan ibrahimovic you are the best football player ![]()
Forza İnter...
Ce mai face si Daminuta asta? A tras-o cu Ramona nebombola? Bravo lui, oricum la fotbal e praf.
Daca vreti sa vedeti un talent la Inter? SANTOS. Ala e talentat, nu Danonino nostru.
maia re jose pana sa faca o echipa mare...dar e la inceput...o sa vedeti cu Manchester de ce poate fi in stare inter...un singur lucru nu agreez la inter acum.....odio Chivu ![]()
maia re jose pana sa faca o echipa mare...dar e la inceput...o sa vedeti cu Manchester de ce poate fi in stare inter...un singur lucru nu agreez la inter acum.....odio Chivu
La ce fotbal joaca in acest moment cele doua echipe,cred ca Inter are sansa Stelei in meciurile cu Lyon.
hai omule in ce lume traiesti...daca nici inter numai e echipa mare atunci...e Champions League...orice se poate intampla..prea bine poate sa bata man utd cu 5-0...sau sa bata inter cu 1-0 in min 90 ![]()
Cred intr-o victorie a'la Murinho ![]()
Sper sa castige Inter si sa se si califice, ca m-am saturat de fotbalul englezilor, cu sutele lor de milioane de euro... distrug fotbalul... ![]()
Oare este posibil sa nu se califice nici o echipa din Anglia mai departe? ![]()
Liverpool - Real Madrid -> clar se califica REAL ![]()
Chelsea - Juventus -> au sanse mari cei de la Juve!
Manchester - Inter -> cred in INTER!
Arsenal - Roma -> tinand cont ca finala se joaca la Roma... sper ca Roma sa joace cat mai departe...
Si uite asa se vor uita la TV echipele englezesti
... cel putin asa sper eu.
Prietene, inca nu ai inteles ca banii aduc fericirea.
Prietene, inca nu ai inteles ca banii aduc fericirea.
@c.ronaldo17
In anglia se arunca prea multi bani pe transferurui... mai ales acum cei de la City ma enerevaza enorm... vor ei tot ![]()
A si poate de la vara iti pui o poza la avatar cu Ronaldo de la REAL ![]()

@Daniel-Ionut
La pariu ca cel putin o finalista a CL va fi din Anglia?
LE: 90 de milioane de euro nu e o suma imensa de transfer? realu tau cheltuieste mult mai mult pe transferuri...
@Daniel Ionut
In cel mai rau caz 3 echipe engleze vor fi in sferturile de finala.Desi eu cred ca toate 4.Vedem!