Desi avem un program mult mai greu ca cel al Romei, o sa fim din nou CAMPIONI.
Stiai tu ce stiai ![]()
Desi avem un program mult mai greu ca cel al Romei, o sa fim din nou CAMPIONI.
Stiai tu ce stiai ![]()
A inceput hegemonia?
pac-pac si v-a dat Roma peste nas in seara asta... ![]()
pac-pac si v-a dat Roma peste nas in seara asta...![]()
Meci frumos ( ce gol a dat Pele! ).
Dupa atatia ani la rand in care Inter a castigat cupa in finala cu Roma, a venit si randul lor.
Bravo Roma.
@f234567k
Daca nu ma insel tot As Roma a castigat si anul trecut Cupa Italiei care se desfasura tur-retur. Tin minte parca un meci pe San Siro cu foarte multe goluri.
Asta este a 4-a finala Inter-Roma din Cupa Italiei in ultimii 4 ani parca, dar si anul trecut a luat-o tot Roma.
Roma a jucat cu marea majoritate a titularilor in timp ce la Inter au jucat destule rezerve. Superb golul lui Pele...
Cred ca am gresit.
Oricum, cand am vazut echipele de start:
As Roma: Doni - Casetti, Juan, Mexes, Tonetto, De Rossi, Pizarro, Giuly, Aquilani, Perotta, Vucinic
Rezerve: Curci, Cicinho, Panucci, Antunes, Brighi, Esposito, Mancini
Antrenor: Luciano Spaletti
Inter Milano: Toldo - Maicon, Burdisso, Chivu, Maxwell, Zanetti, Balotelli, Vieira, Cesar, Stankovic, Suazo
Rezerve: Julio Cesar, Fatic, Maniche, Pele, Jimenez, Solari, Crespo
Nu ma asteptam ca Inter sa invinga.
Conform Gazetei Sporturilor, Daminuta ar fi semnat un contract pe 4 ani cu gruparea nerazzura. Sa vedem incotro va fi directionat.
P.S. Pentru Steaua nu era bun... lasa ca e pentru Inter.
@weeezer
Si zicu a fost luat la un moment dat de Inter si stim prea bine cum a ajuns. Important e sa nu inceapa cu impresiile ca ce mare fotbalist e el....
Cine e asta? ![]()
Cine e asta?![]()
Un jucator ce o sa fie imprumutat pe la Parma sau Empoli.
@weeezer
Si zicu a fost luat la un moment dat de Inter si stim prea bine cum a ajuns. Important e sa nu inceapa cu impresiile ca ce mare fotbalist e el....
Asa e, Zicu s-a pierdut aiurea. Dar trebe sa recunoastem ca era, la un moment dat, un mare talent, care daca ar fi fost valorificat cum trebuia, ar fi ajuns cineva despre care ne-am fi adus aminte, peste 30 de ani. Despre Daminuta doar am citit vreo 2 articole acum cateva luni, cand era (de fapt, inca mai e) mare scandal legat de contractul lui cu Timisoara. Mai stiu ca la Fifa 2007 cu patchul romanesc avea cam 92, deci bun de tot. Evident ca asta nu e relevant, dar probabil omul chiar e talentat. Sa vedem ce se va alege de el.
Se pare ca noul antrenor va fi Mourinho...
naspa... s-ar putea sa joace si astia o semifinala de CL pana la urma... ![]()
Da,doar atat... :smile:
cel mai naspa lucru e ca lui mourinho nu'i plac romanii asa ca , Chivu o sa aiba mult de furca cu portughezul
Interul are prostul obicei de a strica jucãtorii tineri...
Se pare ca al 2-lea transfer al verii dupa Mancini este Sulley Muntari de la Portsmouth pentru care s-au platit 15 milioane de euro.....
Muntari mi se pare un jucator ok, dar nu de Inter. Si nu de 15 milioane, oricum.
Inter a zdrobit Roma pe "Olimpico"!
Inter s-a impus categoric în deplasarea de la Roma cu scorul de 4-0. Deși majoritatea specialiștilor pronosticaserã un egal între cele douã echipe, trupa lui Mourinho nu a avut probleme în meciul de astãzi. Chivu a jucat din primul minut și a fãcut pereche în centrul defensivei cu Ivan Cordoba…
Inter a deschis rapid scorul prin Ibrahimovic, care în minutul 5 a profitat de o greșealã a apãrãrii adverse și l-a lobat pe Doni, care ieșise pentru a-l bloca. Meciul a fost decis de același Ibrahimovic, care în minutul 47 a înscris pentru 0-2 dupã o greșealã uriașã a lui Juan. A urmat golul spectaculos al lui Stankovic din minutul 54, iar Obinna a înschis tabela 13 minute mai târziu. Inter a urcat pe primul loc, în timp ce Roma se aflã de abia pe locul 14!
ifotbal.ro
La cum merg anul asta nu prea are nimeni sanse in fata lor in campionat... Si nici in UCL nu sunt de ignorat.
Ar cam fi vremea in CL...
Etapa 15: Lazio-Inter 0-3
Defilam! ![]()
2-1 cu siena, 8 victorii consecutive, locul 1 detasat, un sfarsit de an bun daca in primavara trece si de man utd , Inter la UCL...