FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«167891015»
MoWeed05.10.2008 21:01

Bine ca macar recunosti

f234567k05.10.2008 22:03

DelPiero10 :biggrin: : :beer2: :beer2: promisa.

La anul jucati in preliminariile ligii iar.

DelPiero1005.10.2008 22:27
Bine ca macar recunosti

Totusi cum sa va zic voua interistilor...daca aveam banii vostri,sunt sigur ca Juve juca altceva(intotdeauna,Juve a fost echipa italiana cea mai tenace,a luptat mereu pana in ultimele minute)...diferenta o fac acum banii,iar Inter e clar cea mai bogata in echipa,probabil e asa de mult timp,insa cu un Milan al carui prim unsprezece are o medie de 30 de ani si cu un Juve ce mai are nevoie de timp sa redevina vioara intai in fotbalul italian,drumul vostru spre titlu va este falicitat.

Iti dau berea madrilenule,insa eu inca sper intr-o minune!

AsSaSiN25.10.2008 14:26

Frumos golul lui del piero cu real, dupa ce se retrage asta nu o vad prea bine pe juve

DelPiero1027.10.2008 11:26

Jucatori precum Del Piero trebuiesc clonati,vor fi din ce in ce mai rari astfel de fotbalisti intr-un sport care se umple pe zi ce trece de mercenari.Faptul ca el joaca atat de bine si la aceasta varsta spune totul despre cat de serios si devotat a fost acest jucator de-a lungul carierei sale.Cat despre Juve,1-0 in derbiul cu Torino,gol inscris de Amauri.Juve si-ar face o echipa extrem de redutabila daca in iarna am face cateva achizitii beton,mai ales in aparare.Suntem insa destul de inconstanti,chiar si pe parcursul unui meci...

DelPiero1030.10.2008 23:43

Victorie la Bologna,doua goluri date de Pavel Nedved,pentru echipa din orasul unde mai nou se stabilesc fotbalistii nostri(la clinica de specialitate) a marcat Di Vaio.Ne revenim...

MoWeed31.10.2008 06:52

Stai linistit, ca mai sus de locul 4 nu urcati anul asta(locul 4 cu noroc)

DelPiero1031.10.2008 09:39

Probabil,insa nici echipa a doua a Milanului nu se simte prea bine...in ciuda 'marilor' achizitii... :blush:

AsSaSiN31.10.2008 18:21

Juve castiga campionatul:>

Robinson Rufay Zapata31.10.2008 20:04

la ce echipa are juve locul 4 este super bun , sunt juvetin dar sincer nu prea am auzit de multi jucatori de la ei , mai ales ca acum nu mai da meciurile la TV , adica pe national TV sau b1 , posturi pe care le am si eu in grila si care dadeau inainte meciuri

f234567k31.10.2008 20:37
Juve castiga campionatul:>

Prietene, au trecut anii in care...

steaua_gloria31.10.2008 20:49

Juve o sa ia titlul... daca reuseste sa mituiasca o mare parte din arbitrii italieni.

PS: De ce mai exista inca acel sondaj ?

MoWeed01.11.2008 00:11
Juve o sa ia titlul... daca reuseste sa mituiasca o mare parte din arbitrii italieni.

Sper ca s-a terminat cu asemenea practici...

DelPiero1001.11.2008 02:38
la ce echipa are juve locul 4 este super bun , sunt juvetin dar sincer nu prea am auzit de multi jucatori de la ei , mai ales ca acum nu mai da meciurile la TV , adica pe national TV sau b1 , posturi pe care le am si eu in grila si care dadeau inainte meciuri

Tu nu esti JUVENTIN adevarat...atat iti spun.

@Ceilalti:sunteti penibili.De cand a revenit in Seria A,Juve este furata constanta de arbitri...

steaua_gloria01.11.2008 07:43
Sper ca s-a terminat cu asemenea practici...

Asa speram si ca Ceahlaul sa fi terminat de demult cu asemenea practici, insa se pare ca nu-i chiar asa.

In Italia e mafie mare, si cand zic mafie, e mafia la sens propriu. Ei au puterea de a se baga in fotbal si de a vicia rezultatele.

MoWeed01.11.2008 08:10
@Ceilalti:sunteti penibili.De cand a revenit in Seria A,Juve este furata constanta de arbitri...

Pai doar am zis ca s-a cam terminat cu practicile astea. Tre sa va fure foarte mult pentru a compensa trecutul

Marius01.11.2008 08:14
Pai doar am zis ca s-a cam terminat cu practicile astea. Tre sa va fure foarte mult pentru a compensa trecutul

Asta-i o mare tampenie. Juve a platit pentru ce facut Moggi. A jucat in Serie B si are blazonul patat pentru totdeauna, asa ca nu trebuie sa compenseze nimic. Asta spre deosebire de alti blatisti dovediti ca Milan, Inter, Parma, Lazio care joaca bine mersi prin Liga...

MoWeed01.11.2008 08:18
Asta-i o mare tampenie. Juve a platit pentru ce facut Moggi. A jucat in Serie B si are blazonul patat pentru totdeauna, asa ca nu trebuie sa compenseze nimic. Asta spre deosebire de alti blatisti dovediti ca Milan, Inter, Parma, Lazio care joaca bine mersi prin Liga...

1.Inter nu a fost implicata in scandalul Calciopoli

2.Milan a ramas in Serie A numai datorita influentei lui Berlusconi, altfel nu imi explic cum o echipa care era la al doilea scandal de acest fel a fost mentinuta in Serie A

3.Juve trebuiau retrogradati in Serie C1 daca s-ar fi dorit sa dea un exemplu. Acel scandal a scazut mult credibilitatea campionatului italian.

4. Nu am insinuat ca Juve trebuie furati, doar am zis ca pana sa fie furati atata cat au fost ajutati in trecut mai trebuie sa curga multa apa pe Dunare

Marius01.11.2008 08:24

Inter nu e implicata in Calciopoli, da' are toti arbitrii din Italia in mana... Macar asa sa castige si ei niste campionate, pana se pun astia pe picioare dpdv financiar...

P.S. abia astept sa se sparga buba la Inter, sa-i vad unde era Napoli acu 3-4 ani :thumbsup:

MoWeed01.11.2008 08:25

Asteapta mult si bine....

Marius01.11.2008 08:26

Asa zicea si Moggi :rolleyes:

Oricum, sunt vreo 2 procurori care... scotocesc. :thumbsup:

DelPiero1001.11.2008 12:42

Si vor gasi,pentru ca 'maica Tereza' a fotbalului italian,inchipuitii si frustratii Italiei,echipa ce a castigat ultimul CL cand se purta basca pe cap,va avea multe de dovedit.Sa-i vedem in Serie B,sa vada cum e...oare vor avea puterea sa depaseasca acel moment?Sa vedem,cati din marii lor jucatori vor ramane la icter in acele conditii?Caci la noi au ramas Del Piero,Buffon...insa si straini,care insa s-au atasat de cea mai mare echipa a Italiei...cum ar fi Camo sau Nedved.De voi cine plm s-a atasat?Frustratilor,sunteti un nimeni in Europa...SUNTETI dINAMU AL ITALIEI!

MoWeed01.11.2008 14:06

Dar cei care sustin ca orice echipa ar lua campionatul in Italia trebuie sa-l ia prin blat doar pentru ca echipa lor favorita din acel campionat castiga titlul in acest fel cum sunt?

Oricum, n-are rost sa incepem iar sa ne certam. Aici suntem in primul rand stelisti, nu juventini sau interisti

Robinson Rufay Zapata01.11.2008 17:15
Tu nu esti JUVENTIN adevarat...atat iti spun.

eu is STELIST adevarat , insa tin si cu juve , sincer nici cand era Chivu la roma sau acum la inter sau cand era Mutu pe la inter sau parma sau acum la fiorentina nu tineam cu echipele romanilor , cum de exemplu tineam cu echipele romanilor in celelalte meciuri , dar nu in cele cu juve...simpatizez cu juve de pe timpul cand apara peruzzi in tricou cu stele ;)

Robinson Rufay Zapata06.11.2008 17:19

bravo juve , galactici au fost pusi la respect de un singur jucator , incredibilul del piero , bravo capitane

«167891015»