Eu mi l-as dori mai degraba pe De Rossi de la Roma decat pe Aquilani!De Diego si Van der Vaart ce se mai aude?
Eu mi l-as dori mai degraba pe De Rossi de la Roma decat pe Aquilani!De Diego si Van der Vaart ce se mai aude?
cand aud ceva va anunt!agentie de stiri ma fac:))
- Christian Poulsen va semna maine cu Juve, valoarea transferului e de 10mil.
- Jorge Andrade s-a accidentat iar la genunchiul cu care a avut probleme in ultimii 2 ani, s-ar putea sa se retraga.
- Amauri a inscris 5 goluri in primul amical al verii, impotriva celor de la Mezzocorona (Serie C).
Steaua,Juventusul Romaniei! :biggrin: Maine incepe campionatul pentru Juve,si nu oricum,ci in deplasare la Fiorentina!E un meci f greu,insa sunt sigur punctele vor merge la Torino!
P.S.Del Piero da cel putin un gol!
Iar pe un site, nu mai stiu exact care, la stirea asta cu "Steaua, Juventusul Romaniei" au sarit toti cu commenturi legate de "valiza" si scandalul ala din Italia. ![]()
Steaua,Juventusul Romaniei!
Doamne fereste!
Steaua,Juventusul Romaniei!Doamne fereste!
Doamne fereste! 2X
Cine e cea mai iubita echipa din Romania?Dar din Italia?Cine are cele mai multe trofee?Din ambele tari?Cine?Hai,sa va aud dragilor... :biggrin:
Dar Steaua nu e cea mai corupta echipa din Romania....
PS: Voi nu sunteti prima echipa ca numar de fani nici in orasul Torino, apoi in toata Italia. Un sondaj va plasa pe locul 3 dupa Inter si Milan.
Nu zi zau!
))
1-1 la Firenze...am condus,prin Nedved,insa am fost egalati,Gilardino,prin minutul 86!Am jucat bine in atac(Amauri ala e un ratangiu,mai bun Trezegol ca el),insa,ca si-n sezonul trecut,suferim in aparare...
P.S.Milan :laugh:
Slab, anul asta puteti spera la locul 4 ![]()
Cine e cea mai iubita echipa din Romania?Dar din Italia?Cine are cele mai multe trofee?Din ambele tari?Cine?Hai,sa va aud dragilor... :biggrin:
Cred ca noi semanam mai mult cu Milan care in Europa a fost net superioara fatade Juventus
Slab, anul asta puteti spera la locul 4![]()
Icter ce-a facut?Intreb serios,chiar n-am urmarit...
1-1 la Sampdoria.
Macar Inter nu a luat gol in superioritate numerica! Slab de tot juve....
Macar Inter nu a luat gol in superioritate numerica! Slab de tot juve....
Cum?N-a batut marele iinter?Vai,mi-e rau...
Stati linistiti baieti, As Roma va lua campionatul. ![]()
Adica aia de au facut 1-1 acasa cu Napoli avand superioritate numerica aproape o repriza?
Au tras arbitrii cu ei dom`le.
Solo INTER!
Asta a jucat aseara?

Pune-l pe Moratti,adauga jegosul tricou al lui icter si ai sa afli cine a luat ultimele doua titluri pentru a doua echipa a Milanului,respectiv a treia a Italiei...
Stati linistiti baieti, As Roma va lua campionatul.![]()
AS Roma ? Impiedicata de AS Roma , pai astia nici pe ceferisti n-o sa-i bata in ambele meciuri .
@steaua_gloria,cata dreptate ai avut! :laugh:
Schimband subiectul...
http://www.mightyfootball.com/juventus-vs-...eague-17092008/
![]()
Cum naiba sa te bata Palermo acasa?Titlul e o utopie pentru Juve,la cum jucam si la ce jucatori avem.Del Piero,saracu',ar trebui clonat.Nu vad pe Juve cum se va descurca cand se va retrage Capitanul...e clar cel mai mare jucator din istoria lui Juventus!
P.S.Poate un fond de achizitii de 100 milioane de dolari.Echipa asta trebuie schimbata din temelii,si cu un singur Giovinco n-ai cum sa speri mai mult decat la locul 4...