FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«14567815»
f234567k18.05.2008 11:35

Cum de nu ati spus "sa se faca dreptate" inainte de 2006?

MoWeed18.05.2008 12:26

@DelPiero10

Tocmai un fan de-a lui Juventus s-a gasit sa vorbeasca despre dreptate....

Dreptate a fost ca voi ati scapat cat de ieftin se putea dupa scandal. Dreptate a fost cand v-a redus penalizarea de la 30 la 8 puncte?

Si dreptate pentru ce? Pentru faptul ca Inter a castigat 2 titluri fiindca a fost prima din echipele cinstite sau ce?

Marius18.05.2008 14:01
Si dreptate pentru ce? Pentru faptul ca Inter a castigat 2 titluri fiindca a fost prima din echipele cinstite sau ce?

:unsure:

P.S.

Un titlu le-a fost dat moca!

MoWeed18.05.2008 14:19

Cum adica moca?

Juventus a furat cu arbitrii, Milan la fel. Eu as fi fost de acord si sa nu se acorde acel titlu nimanui, dar federatia a decis ca trebuie sa fie o campioana.

Probabil s-au gandit ca e o mica consolare dupa ani intregi de hotii...

f234567k18.05.2008 15:06
Cum adica moca?

Juventus a furat cu arbitrii, Milan la fel. Eu as fi fost de acord si sa nu se acorde acel titlu nimanui, dar federatia a decis ca trebuie sa fie o campioana.

Probabil s-au gandit ca e o mica consolare dupa ani intregi de hotii...

Lasa-i..

Suntem campioni :yeahh:

DelPiero1018.05.2008 22:27

Vai,vai,ce bucurie!E ultimul titlu pentru urmatorii 18 ani,asa ca bucurati-va cat mai mult de el! :thumbsup:

baraJa19.05.2008 06:24

@MoWeed...te-am rugat in repetate randuri sa nu ne mai impartasesti din frustrarea ta antiJuve..reinnoiesc rugamintea pentru ultima data!

MoWeed19.05.2008 06:31

@baraJa

Nu e nici o frustrare anti-Juve dar ma enerveaza cand aud hotii strigand hotii.Adica nu crezi ca e o dovada de ipocrizie sa strigati voi "sa se faca dreptate",cand in urma cu 2-3 ani singurele meciuri in care nu va ajutau arbitrii erau cele cu satelitii neoficiali? Asta e aproape la fel de penibil ca atunci cand Iancu vorbeste de blaturi(mai ales dupa meciul lor cu Ceahlaul)....

Oricum ziceam absolut nimic daca nu va varsati voi frustrarea anti-Inter.

LE: Dupa cum ai observat, dupa acea rugaminte a ta nu am mai zis absolut nimic rau de Juve, dar cand este atacata aiurea si fara sens o echipa care nu a fost retrogradata pentru blaturi nu pot sa tac. :rolleyes:

baraJa19.05.2008 11:08

Sper ca ai citit recent despre ultimele scandaluri in care e implicata curata echipa "Inter"...daca se vroia cu adevarat curatarea fotbalului italian trebuiau retrogradate Juventus Lazio Milan Inter Fiorentina...nu privit cu jumatati de masura.In fine..telefoanele sunt ascultate,baietii sunt cu ochii in 4...Mancini si Zanetti prinsi cu telefoane la un mafiot cunoscut pentru pariuri sportive,plus presupuse afaceri cu prostituate...deh..hotii striga hotii..oare?

MoWeed19.05.2008 11:23

Si daca vreodata o sa fie inter retrogradata pentru blaturi macar o sa am bunul simt sa nu fac pe desteptul. Daca o sa se dovedeasca implicarea Interului in scandaluri de coruptie nu o sa mai zic la 2 ani dupa aceea "sa se faca dreptate" pentru ca as da dovada de ipocrizie.Pana una alta la Juventus s-a dovedit ca ati umblat la arbitrii, la Inter nu s-a dovedit nimic si zvonuri de-astea de presa sunt peste tot...

PS: jumatati de masura au fost deciziile de a reduce drastic penalizarea Juventusului si ramanerea Milanului in prima Liga in nici un caz ramanerea Interului. Ia gandeste-te la cati bani a bagat Moratti de cand a venit la Inter si apoi gandeste-te cum de nu a luat nici un campionat daca avea si arbitrii la mana. Crezi tu ca la investitiile facute daca avea ajutorul arbitrilor nu facea pe dracu in patru sa ia campionatul.

Ma rog hai ca devenim off-topic.

DelPiero1019.05.2008 11:40

Cine face pe desteptul?Noi ne-am recunoscut vina(de fapt vina lui Moggi) si am platit scump pentru ceea ce am facut!Am fost retrogradati in B,iar anul asta,arbitrii au incercat sa fie 'mai mult'de cat corecti in meciurile pe care Juve le-a disputat!Dar de cand ne-am potolit noi,am vazut ca ati inceput voi...si nu-i nevoie sa repet ceea ce a pus baraja!Cand ma refeream la 'a se face dreptate',eu ma refeream strict la calitatea fotbalui prestat,iar Roma a fost peste voi in acest sezon ca fotbal!Ca nu au ei influente si relatii,asta e...

P.S.Fotbalul italian,la nivel de club,este in declin de cativa ani!Milan are nevoie de reconstructie,Juve este inca slabita dupa periplul prin Serie B!Roma e o echipa buna,insa incosntanta,altfel puteau fi lejer campioni!Eu zic sa nu va bucurati prea mult...cand Juve si Milan isi vor reveni,veti avea din nou abonament la locul 3!Si cu asta termin!FORZZA JUVE!

baraJa19.05.2008 11:42

crede-ma ca sunt in cunostina de cauza...Moratti a spalat multi bani prin inter(vezi cati jcuatori a cumparat si a vandut)!Si apropo..nu m-ai vazut pe mine sa cer Inter retrogradata,pentru mine dreptate inseamna Juventus campioana la anul`..ah..si apropo..in Europa unde e Inter ?

f234567k19.05.2008 12:38
crede-ma ca sunt in cunostina de cauza...Moratti a spalat multi bani prin inter(vezi cati jcuatori a cumparat si a vandut)!Si apropo..nu m-ai vazut pe mine sa cer Inter retrogradata,pentru mine dreptate inseamna Juventus campioana la anul`..ah..si apropo..in Europa unde e Inter ?

Acolo unde era si Juventus daca nu facea lucruri "curate". Ai uitat ca in scandalul din Italia s-a dezvaluit si faptul ca in Europa Juventus avea ce arbitrii vroia?

baraJa19.05.2008 13:21

nush...dar mi se pare ca ai inteles doar ce ai vrut tu..

DelPiero1019.05.2008 14:34

Bai ai dreq Juve astia,erau jupanii Europei!D-aia am pierdut atatea finale,ca furam in Europa... :hmmm:

MoWeed19.05.2008 15:24

Degeaba va plangeti ca f234567k are dreptate s-a dovedit ca si in Europa rezolva Moggi arbitrii.

Daca erati asa de buni cum de marea majoritate a marilor vostri jucatori au avut evolutii slabe mult sub ceea ce jucau la voi dupa ce au plecat de la Juventus(Thuram,Canavaro,Zambrotta, chiar si Vieira nu mai e acelasi jucator ca la Juventus)? Singura exceptie ar fi Ibrahimovic...

Ma rog probabil in Europa ati fi avut rezultate bune si fara arbitri dar niciodata nu vom sti asta...

Pentru mine dreptate ar fi insemnat retrogradarea lui Juve in Serie C pentru ca datorita blaturilor lor fotbalul italian a ajuns mult sub cel din Anglia sau Spania...

DelPiero1019.05.2008 15:34

Eu zic mai bine ii desfiinta,ca sa poate si Icter sa ia titluri...la fel sa se faca si cu United,Barca,Chelsea,Bayern,Milan sau Liverpool,poate asa luati si UCL!Pacat ca in anii '60 nu prea se stia de clonare,poate ca putea fi clonat si Helenio Herrera,care a adus la perfectie cel mai urat fotbal posibil-catenaccio!Hai,aici se discuta de o mare echipa,nu vorbim de echipe d-astea de doi lei,gen Icter...aveti topicul vostru!

P.S.Sa schimbe cineva sondajul ala!E vechi de doi ani!

Later Edit:MoWeed,n-am nimic cu tine,chiar te apreciez,dar pune aceasta reactie a mea,mai dura,pe seama a ceea ceea ce ai spus tu despre retrogradarea lui Juve in Serie C...

MoWeed19.05.2008 15:49

Nu inteleg de ce l-ai adus pe Helenio Herrera in discutie, nu are absolut nici o legatura cu ceea ce ziceam eu. Si ar trebui sa fii mai respectuos cand vorbesti de un antrenor care in 9 ani a castigat 3 scudetto, 2 CCE si 2 cupe intercontinentale. Cattenacio ar fi fost inventat mai devreme sau mai tarziu cu Herrera sau fara el.

Nu as vrea sa va fi desfiintat chiar imi doresc sa va intariti si voi si Milan ca sa fie lupta la campionat mai spectaculoasa. Sa va invingem si asa ca sa nu va mai aud. :wall:

PS: Nici eu nu am absolut nimic nici cu tine nici cu baraJa, daca observi eu am combatut ideeile nu oamenii. Cat despre retrogradarea in serie C am zis ca ar fi fost cinstit dupa ce ati omorat suspansul in serie A. Asta este parerea mea si nu are legatura cu faptul ca simpatizez cu Inter...

Raulredblue19.05.2008 16:26
Daca erati asa de buni cum de marea majoritate a marilor vostri jucatori au avut evolutii slabe mult sub ceea ce jucau la voi dupa ce au plecat de la Juventus(Thuram,Canavaro,Zambrotta, chiar si Vieira nu mai e acelasi jucator ca la Juventus)? Singura exceptie ar fi Ibrahimovic...

sa nu uitam ca zambrotta joaca foarte bine la barca...iar thuram e prea batran...cannavaro balonu de aur si acum e slab , dar sa nu uitam ca multi jucatori care au ajuns la real nu au demonstrat nimik...poate decat zidane care tot de la Juve a plecat...deci..

DelPiero1019.05.2008 17:29
Nu inteleg de ce l-ai adus pe Helenio Herrera in discutie, nu are absolut nici o legatura cu ceea ce ziceam eu. Si ar trebui sa fii mai respectuos cand vorbesti de un antrenor care in 9 ani a castigat 3 scudetto, 2 CCE si 2 cupe intercontinentale. Cattenacio ar fi fost inventat mai devreme sau mai tarziu cu Herrera sau fara el.

Nu as vrea sa va fi desfiintat chiar imi doresc sa va intariti si voi si Milan ca sa fie lupta la campionat mai spectaculoasa. Sa va invingem si asa ca sa nu va mai aud. :wall:

PS: Nici eu nu am absolut nimic nici cu tine nici cu baraJa, daca observi eu am combatut ideeile nu oamenii. Cat despre retrogradarea in serie C am zis ca ar fi fost cinstit dupa ce ati omorat suspansul in serie A. Asta este parerea mea si nu are legatura cu faptul ca simpatizez cu Inter...

Eu am zis ca l-a perfectionat,nu ca l-a inventat!Poti sa iei asta ca si o lauda!In fine,sa vedem ce va fi din sezonul viitor!E clar ca trebuie sa ne intarim,mai ales in aparare,care afost foarte slaba sezonul asta!Sper sa se gasesca bani...poate vine si Diego,Van der Vaart(unul din astia)!Juve trebuie sa revina in lupta pentru titlu si pentru CL!Pentru un sezon de tranzitie,acest loc 3 e foarte bun...

baraJa20.05.2008 07:44

Amauri oficial la Juventus-ceva banuti +Nocerino + Lanzafame!

DelPiero1020.05.2008 08:53

E bun Amauri,dar e sub Del Piero sau Trezeguet!Oricum,o achizitie bunicica!Astept insa fundas central de mare valoare si un coordonator de joc...

Marius20.05.2008 11:01

Bun, n-am timp asa ca o sa fac un "3 in 1" la posturi :S

Degeaba va plangeti ca f234567k are dreptate s-a dovedit ca si in Europa rezolva Moggi arbitrii.

________________________________________________________________________-

Pentru mine dreptate ar fi insemnat retrogradarea lui Juve in Serie C pentru ca datorita blaturilor lor fotbalul italian a ajuns mult sub cel din Anglia sau Spania...

1.Da-mi si mie, te rog, un link catre rezultatul anchetei UEFA care a dovedit ca Juve "umbla la arbitri".

2.Fotbalul italian a ajuns sub La Liga si Premier League datorita lipsei banilor, in nici un caz datorita "blaturilor lui Juve"

3.Pentru mine dreptate ar fi insemnat retrogradarea a trei sferturi din Serie A, inclusiv iubitul Inter si atribuirea titlului lui Udinese

Cattenacio ar fi fost inventat mai devreme sau mai tarziu cu Herrera sau fara el.

Aiurea... "Argumentul" asta nu rezista nici 3 secunde

Amauri oficial la Juventus-ceva banuti +Nocerino + Lanzafame!

Pacat... Imi place Nocerino :(

baraJa20.05.2008 11:21

Si mie imi place Nocerino..cat despre fundasul central...nu uitati ca revine Criscito plus ca ep stanga revine DeCeglie plus marele talent Giovinco(viitorul DelPiero)...semne bune anul are pentru Juve!

Juve Offer Iaquinta For Aquilani

According to the Gazzetta dello Sport, Juventus are hoping to beat Arsenal to the signing of Alberto Aquilani by offering Vincenzo Iaquinta as part of an exchange deal.

P.S. MoWeed..ma bucur ca ai inteles mesajul!poti sa ne critici cat vrei..la topicul dedicat INTER!

Marius20.05.2008 11:37

Aquilani e ok... e super de fapt! Iaquinta poa' sa plece din partea mea :)

«14567815»