Dar cand au incetat?
Dar cand au incetat?
forzza juve.....acum se va vedea valoarea lui inter.....cred ca juve va lua titlul fara mari batai de cap..
Nu stiu daca Juve are forta sa ia titlul!Desi ssimpatizez Juve si sunt un mare fan al lui Del Piero(nu v-ati dat seama :biggrin: )jocul lor sufera!Au cativa jucatori f.buni,in frunte cu El Grande Alex,dar si cativa jucatori petarda!Pai apararea e total aeriana,noroc cu Buffon!Anul asta va fi de tranzitie pentru. Juve,sper macar sa prinda UCL...
Napoli - Juventus in ultima etapa din Il Calcio, si desi recunosc ca nu sufar pe Juventus, si muream de oftica atunci cand ii vedeam ajutati de arbitri (in special in derbiurile cu Inter), ieri au fost furati pe fata. 2 penalty-uri pentru Napoli inventate de arbitrul de centru, care ar trebui sa primeasca niste sanctiuni. Scor final, 3-1, Napoli.
Ce furaciune...ca-n codru...
Mare meci pe San Siro!Grande Del Piero a semnat revenirea lui Juve in meciul cu Inter,2-2!Inter a condus cu 2-0,dar a dovedit ca spiritul unei mari echipe nu poate fi doborat de nimic!Desi au echipa mai buna,au mai multi bani acum,Inter NU pooate bate pe JUVE!Grazie Alex&Juve...
P.S.Am uitat sa precizez ca a fost meci din sferturile Coppei d'Italia...
Momo Sissoko a fost transferat la Juve pentru 12mil euro, dar Tiago va parasi mai mult ca sigur echipa in vara impreuna cu alti cativa jucatori transferati de Secco in 2007, care n-au confirmat.
Ieri, in derbyul Italiei, Juventus a invins-o pe Internazionale Milano cu scorul de 2-1, marcatori fiind Camoranesi si David Trezeguet pentru Juve, Maniche reducand diferenta in minutul 82 pentru neroazzuri. In urma acestui meci, AS Roma s-a apropiat la doar 4 puncte de Inter, astfel lupta pentru titlu fiind mai incinsa ca niciodata in ultimii ani.
Ah ce satisfactie am avut sambata seara!Nici nu stiti!Aproape ca a egalat-o pe cea a infrangerii Chefereului...Juve nu numai ca a batut pe icter,Juve a umilit-o ca joc la ei acasa!Iata ca,primul an dupa Serie B,le-am luat 4 puncte asa-zisilor campioni ai Italiei!Pentru prima data in viata tin cu Roma!Forzza Roma!
P.S.Mai are rost sa zic ca Del Piero a jucat magnific? :smile:
am ajuns cam tarziu pe aici pe forum .. dar vad ca le faci fata cu succes DelPiero10 ...tine`o tot asa..poate facem si noi ceva performanta in CL la anul`..
Incerc si eu...cert e ca in urma cu doi ani erau mult mai multi fani ai lui Juve...au disparut ca prin farmec!
!
@DelPiero10...calitate nu cantitate omule!...
Meci mare in seara asta,Juve-Milan!
Juventus a reusit sa castige derby-ul Italiei impotriva roso-nerilor de la Milan. Juve a profitat de forma slaba a Milanului, si a castigat pe propriul teren, cu 3-2 (desi Milan a condus cu 2-1). Cred ca Juve si-a consolidat pozitia a 3-a in campionat, in timp ce Milan isi continua seria neagra din acest sezon.
Milan lupta pentru Intertoto! :biggrin: Am vazut meciul,destul de echilibrat!Pentru noi a marcat Salihamdzici de doua ori si odata capitanul nostru de legenda,se stie care...Milan a fost si ea periculoasa,Kaka a jucat bine,dar de gol s-a lipit decat Pipo(doua goluri)!Cred ca asta da gol si-n somn...
Ah ce satisfactie am avut sambata seara!Nici nu stiti!Aproape ca a egalat-o pe cea a infrangerii Chefereului...Juve nu numai ca a batut pe icter,Juve a umilit-o ca joc la ei acasa!Iata ca,primul an dupa Serie B,le-am luat 4 puncte asa-zisilor campioni ai Italiei!Pentru prima data in viata tin cu Roma!Forzza Roma!P.S.Mai are rost sa zic ca Del Piero a jucat magnific? :smile:
Ai uitat sa specifici pozitia neregulamentara la golul lui Camoranesi.
ps: nu te.am vazut sa postezi imediat dupa returul din cupa, atunci cand INTER a umilit.o pe Juve, ca joc la ea acasa.
Bravo Juve! ![]()
Ai uitat sa specifici pozitia neregulamentara la golul lui Camoranesi.ps: nu te.am vazut sa postezi imediat dupa returul din cupa, atunci cand INTER a umilit.o pe Juve, ca joc la ea acasa.
Hai frate,lasa-ne...venim din Serie B,toata lumea credea ca mai mult de UEFA nu pupam anul' asta!Le-am dat tuturor peste nas!IAm scos 4 puncte in dublele cu Milan,Inter sau Roma...ceea ce nu-i de lasat!Inter...bani cacalau,mari 'vedete' prin echipa,pretentii europene...stiti cand ati luat ultima data Cupa Campionilor?Si sa-ti spun ceva,daca nu era Calciopoli,si acum alergati dupa titlu...bineinteles,fara sa-l luati! ![]()
Si sa-ti spun ceva,daca nu era Calciopoli,si acum alergati dupa titlu...bineinteles,fara sa-l luati!![]()
un Calciopoli in care Inter a fost iertata, tocmai pentru a lua titlul. ![]()
@DelPiero10
Ce atatea lamentari "daca nu era calciopoli nu luati campionatul nici acum"?
Poate daca nu furati voi ca in codru Inter ar fi luat campionatul acum cativa ani....Nu exista "poate" sau "daca"; asa s-a intamplat nu e vina inter-ului ca voi ati furat ca niste nesimtiti si culmea e ca inca mai exista fani al juventusului care se lauda cu performantele din perioada "moggi"...
Nu Neaga nimeni ca juventusul s-a descurcat foarte bine anul asta comparativ cu asteptarile de la o nou-promovata, dar ma enerveaza gandirea asta ("daca nu ne prindea pe noi cum furam si aveam vreo jumate din serie A ca sateliti, nici acum nu luati campionatul")
Hai frate,lasa-ne...venim din Serie B,toata lumea credea ca mai mult de UEFA nu pupam anul' asta!Le-am dat tuturor peste nas!IAm scos 4 puncte in dublele cu Milan,Inter sau Roma...ceea ce nu-i de lasat!Inter...bani cacalau,mari 'vedete' prin echipa,pretentii europene...stiti cand ati luat ultima data Cupa Campionilor?Si sa-ti spun ceva,daca nu era Calciopoli,si acum alergati dupa titlu...bineinteles,fara sa-l luati!![]()
Normal ca alergam si acum dupa titlu, doar isi facea de cap acel Cristi Borcea al fotbalului italian.
Pregatiti-va...Moggi va reveni..in alta ordine de idei...cei care sunt anti-juventus ii poftesc sa paraseasca aceasta sectiune a forumului!E ca si cum un "spurcat" ar vizita siteul nostru.Repet pentru. ultima data va roga parasiti-ne si lasati-ne sa vb despre hotiile noastre!
P.S. pana una alta am batut inter.roma.Milan!toate niste blaturi!![]()
@baraja
In primul rand acesta este un forum unde suntem in primul rand stelisti asa ca nu vad de ce nu am avea dreptul sa scriem aici
In al 2-lea rand, eu nu intentionam sa postez aici dar cand vad o asemenea ipocrizie cu iz de frustrare la adresa Inter-ului nu m-am putut abtine. Nu inteleg cum furati ani intregi cu arbitrii si apoi va laudati ca Inter nu a putut lua campionatul..
Nimeni nu v-a negat performantele de sezonul asta...
Pregatiti-va...Moggi va reveni..in alta ordine de idei...cei care sunt anti-juventus ii poftesc sa paraseasca aceasta sectiune a forumului!E ca si cum un "spurcat" ar vizita siteul nostru.Repet pentru. ultima data va roga parasiti-ne si lasati-ne sa vb despre hotiile noastre!P.S. pana una alta am batut inter.roma.Milan!toate niste blaturi!
Desi sunt anti-Juve, trebuie sa recunosc ca un campionat fara "batrana doamna" nu prea are farmec.
Numai bine.