FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«1234515»
Dan_BKL31.08.2006 19:22

juve a aratat in seara asta ca poate sa se lupte de la egal la egal cu inter si Milan fara cannavaro,zambrota,thuram si ibrahimovici.

au plecat vedetele dar au ramas oamenii care intradevar tin la acest club un delpiero,nedved,buffon,camoranesi.

juve va reveni mai mult ca sigur in serie A intr-un an de zile.

in mod normal in primele 6 etape din serie B juve ar trebui sa obtina toate punctele adica de la -17 sa ajunga deja la 1punct.

tinand cont ca in serie B sunt 22 de echipe asta inseamna 42 de etape juve ar putea s-a stranga lejer 70-80 de puncte ceea ce inseamna automat unul din primele 3 locuri care duce in Seria A.

gone01.09.2006 04:11

Tie ti s-a parut ca s-a luptat de la egal la egal cu Milan? Pai v-am dat 3 goluri in 45 de min cu echipa a 2 a.

Dan_BKL01.09.2006 16:46
Tie ti s-a parut ca s-a luptat de la egal la egal cu Milan? Pai v-am dat 3 goluri in 45 de min cu echipa a 2 a.

gone in italia eu tin cu fiorentina nu cu juventus.din partea mea s-a castigati toate meciurile cu juve de acum incolo dar mie mi s-a parut un joc echilibrat intre juve si Milan.scorul nu a aratat realitatea din teren.

***alex***10.09.2006 06:33

Ce debut fulminant, mai au doar minus 16 :lol:

c.ronaldo1716.01.2007 13:43

anul' asta Juve intra sigur in Serie A la cum joaca.

razvy irr.16.01.2007 13:50

cea mai jegoasa echipa ...cea mai avantajata ...cu cei mai aiurea suoporteri. :lol:

cyril_thereau16.01.2007 13:56

juventus e echipa mea preferata , binenteles, dupa Steaua....regret ca a retrogradat...chiar nu merita...sper si cred ca va promova.ii va fi cred sa redevina o forta pentru ca a pierdut multi jucatori de valoare, dar au ramas cei care sunt cu inima la aceasta echipa; si ma refer aici la del piero, buffon si trezeguet;

AcMilan1416.01.2007 17:27
juventus e echipa mea preferata , binenteles, dupa Steaua....regret ca a retrogradat...chiar nu merita...;

Nu merita?:)))))

cyril_thereau16.01.2007 18:18

nu merita bai tu asta Ac milan14, din moment ce celelalte 3 echipe implicate nu au fost retrogratate. trebuia sa ramana in seria A cu o penalizare de vreo 30 punte.

AcMilan1416.01.2007 18:27
nu merita bai tu asta Ac milan14, din moment ce celelalte 3 echipe implicate nu au fost retrogratate. trebuia sa ramana in seria A cu o penalizare de vreo 30 punte.

Daaaaa...prietene are rost sa mai sa postez pentru ce este implicata fiecare?si ca totul a fost dictat de moratti? Intradevar au fost si cele implicate, fiorentina(5 meciuri),lazio(4),Milan(1) juventus(12) :)))) Dupa parerea ta in raport cu ce a facut care a iesit cel mai rau? 8) .Dupa parerea mea Milan nu a facut nik grav dar aici nu este locul potrivit unde sa vb despre asta.Bafta la promovare ca de la anul serie A sa fie un camp puternic(dar trebuie sa va refaceti echipa).Respect Del Piero

c.ronaldo1716.01.2007 18:42

Daca aveau tupeu si n-aveau pile Juve, Milan, Frenze, Reggina si Lazsio jucau toate in Serie B acum.

AcMilan1416.01.2007 18:52
Daca aveau tupeu si n-aveau pile Juve, Milan, Frenze, Reggina si Lazsio jucau toate in Serie B acum.

dupa logica ta cum este posibil ca lazio care a furat de 4 ori mai mult ca Milan sa aiba -3 iar Milan cu un sigur meci -8?

Daca nu sunteti documentati cu ce s-a intamplat numai vb aiurea.Juve este un club mare dar isi merita soarta pentru ce a facut moggi... si pot spune ca a scapat chiar usor. Inainte sa va apucati sa aberati despre Milan vedeti si fiecare de ce este acuzata! S-au vazut "pilele" pe care le avem atunci cand numai noua nu ni s-a redus pedeapsa.Jucam in UCL deoarece anul trecut am strans 88 de pct si nu am fost acuzati de nimic in acest an.Insa altii au iesit campioni.Acum moratti este adevaratul escroc si sunt sigur ca mai are pe multi la mana cu acele convorbiri interceptate de firma lor si cu siguranta ei si au sters probele care nu i-ar trimite departe de voi. sa nu uitam ca in acesti 2 ani Milan a fost cea mai buna din it. A ocupat locul 2 corect, a jucat o finala UCL, o semifinala(stiti cum au fost eliminati).Am fost mai buni ca juve in meciuriile directe iar pe inter am batut-o pe unde am prinso!

Bafta la toata lumea, Forza Milan!Forza Steaua! sper sa putem discuta civilizat despre serie A si sa nu incepem cu jingiri.

c.ronaldo1716.01.2007 20:34

1.Nu cred ca am jignit pe nimeni

2.Daca o echipa face un singur blat cred ca ar trebui pedepsita drastic. Gandeste-te daca ar face fiecare echipa din Serie A la fel, s-ar face cate 32 de blaturi pe sezon. Dupa parerea mea Milan ar fi trebuit in Serie B, fara nici o penalizare, Fiorentina cu un -5(sa zicem) tot in B. Ceva de genul acesta. Dar cu un Berlusconi in Parlamentul Italiei... mai scapi de o retrogradare, depunctare etc.

AcMilan1416.01.2007 21:11

http://news.softpedia.com/news/Milanul-est...-ro-24825.shtml

Citeste singur, daca pentru asta Milan ar trebui sa fie in b pentru juventus ar trebui sa inventeze Liga Z5 unde sa joace singura!

ps: acea convorbire a fost dupa un meci pierdut de Milan la siena 2-1! acolo a fost japca pe fata cu sora mai mica a lui juve, si a fost blat dovedit ca moggi si-a bagat coada ca juve sa ia fata milanului catre titlu. Tot ce a facut Meani a fost sa ceara sa nu se mai intample sa fim astfel arbitrati asa ceva asemanator dar in public s-a intamplat si la noi dupa episodul cu Bistrita de anul trecut si nu vad nimic grav.Dar nu vei putea niciodata sa compari "raul" facut de meani cu campionatele fraudate de moggi si inregistrariile in care acesta il suna pe de santis sa ceara socoteli ca juve nu a primit avantaje din partea arbitriilor

Gandestete ca in ultimii 2 ani abia castigati titlul in ultimiile etape si v-au gasit 12 meciuri=36 pct :))

alex_Ra216.01.2007 21:55

Milan o furat cel mai mult! au avut numai noroc cu berlusconi implicat in toate domeniile, mai ales cel politic, daca nu ajungea Milan in C. asa ca...

buyakabuyaka216.01.2007 22:17

B B B B B B si poate mai tarziu si in C :lol:

AcMilan1416.01.2007 22:48
Milan o furat cel mai mult! au avut numai noroc cu berlusconi implicat in toate domeniile, mai ales cel politic,  daca nu ajungea Milan in C. asa ca...

ai fantezii mah baiatule! de unde ai fabulatiile astea?=))) oricum nostim iti apreciez simtul umorului

Mihai Somanescu16.01.2007 23:57
juventus e echipa mea preferata , binenteles, dupa Steaua....regret ca a retrogradat...chiar nu merita...sper si cred ca va promova.ii va fi cred sa redevina o forta pentru. ca a pierdut multi jucatori de valoare, dar au ramas cei care sunt cu inima la aceasta echipa; si ma refer aici la del piero, buffon si trezeguet;

Asa e, nu e merita, pai deunazi, numai aseara cu Cesena li s-a anulat oaspetilor un gol la 2-1 pt giuve si un penalty refuzat. Ce sa mai vorbim despre ce s-a intamplat la Bologna? Unde numai arbitrul a vazut mingea in poarta. Giuve = hotie, acum si pentru totdeauna.

cyril_thereau17.01.2007 18:59

o voi iubi mereu, indiferent de ce se va intampla cu ea...nus precum acmilan14 care no mai iubeste ca a aflat El ca a facut blaturi :lol:

se7en27.05.2007 13:04
cred ca vor reveni in Serie A dupa primul an.

hehe... s-a intamplat :P

i-m BaD...04.08.2007 17:07

amical:Sunderland-Juventus Torino 1:1 (D.Murphy 7'/Milinaro 89')

04.08.2007

i-m BaD...08.08.2007 21:10

Italia-Trofeul Moretti:Napoli-Juventus Torino 0:1 (Del Piero 27')

i-m BaD...11.08.2007 22:28

amical:Juventus Torino-AS Roma 5:2 (Trezeguet 29' 35' ,Iaquinta 66' ,Del Piero 77' ,Zalayeta 90'/Vucinic 12' ,Mexes 25')

alexynho26.08.2007 15:29

Juventus Torino și-a fãcut o reintrare în forțã în Serie A, învingând în prima etapã pe Livorno cu scorul de 5-1 (1-0), dupã un an de penitențã petrecut în divizia secundã.

Trezeguet a reușit o triplã marcând în min (29, 87, 90+2). Alte douã goluri au fost înscrise de Iaquinta (71 penalty, 86). Oaspeții au reușit golul de onoare prin Loviso (90+4).

Juventus: Buffon - Salihamidzic (Zebina 74), Andrade, Criscito, Chiellini - Nocerino, Zanetti, Almiron (Tiago 79), Nedved - Del Piero (Iaquinta 60), Trezeguet

**alex**27.08.2007 10:00

Iar au inceput cu aranjamentele? :biggrin:

«1234515»