FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«123415»
gone17.08.2006 05:58

@ cristian014

Adevarul e ca Milan nu are suporteri. :lol: Crezi ca se compara cele 2 galerii?

cristian01417.08.2006 06:55

Pai si daca are suporteri ? :roll: Crezi ca vor fi mai multi italieni decat sarbi marti ?! :lol:

Se pare ca suportul fanilor lui Milan nu i-a purtat spre o victorie mai sigura in meciul tur. Asa ca orice rezultat este posibil. :wink:

Dan_BKL17.08.2006 07:37
Pai si daca are suporteri ?  :roll: Crezi ca vor fi mai multi italieni decat sarbi marti ?!  :lol:  

Se pare ca suportul fanilor lui Milan nu i-a purtat spre o victorie mai sigura in meciul tur. Asa ca orice rezultat este posibil.  :wink:

Chiar credeti ca Milan va avea vreo probelma la Belgrad?

Sa fim seriosi totusi e Milan ar fi culmea s-a nu intre in grupele Champions League.

1-0 e un rezultat des intalnit la echipele din italia.ei asa sunt obijnuiti s-a dea un gol si dupaia s-o lase moale.

cristian01417.08.2006 09:24

@Dan_BKL

Nu m-am referit atat la rezultat cat la suporteri si la suportul lor. Am si spus intr-un post anterior ca Zvezda se bazeaza foarte mult pe Zigic si pe portar, si sansele sunt de 70-30 in favoarea italienilor. Cu toate astea este o partida deschisa oricarui rezultat.

Grinch17.08.2006 11:05

Tin sa va anunt IAR ca aici se vorbeste despre JUVENTUS , nu despre 'corecta' echipa ac Milan .

Virgil17.08.2006 11:20

Corect Grinch.

Va rog sa reveniti la topic.

cristian01418.08.2006 11:55

Atacantul sârb Nikola Zigic, de la Steaua Roşie Belgrad, va semna în următoarele zile un contract cu clubul Juventus Torino, informează AMOS News.

onform presei din Serbia este o chestiune de zile până la realizarea transferului, colosul belgrădean de 2,02 metri urmând a ajunge la clubul italian pentru 7.500.000 de euro, şi va semna un contract pe trei ani, până în vara lui 2009.

Extraordinar cum o echipa mai slaba decat Steaua, care nu a reusit sa treaca de grupele UEFA sezonul trecut reuseste sa vanda un jucator la uimitorul pret de 7,5 mil. euro ! 8O 8O

Este clar ca Zvezda nu se compara cu Steaua, desi ambele au fost antrenate de Zenga, si nu pot sa inteleg de ce noi nu am cere pe Dica, Iacob (care seamana foarte tare cu Nikola), Radoi in special, Goian si Ghionea sume mai mari de 5 mil. de euro.

Daca s-ar realiza acest transfer al sarbului, Gigi & Co. ar trebui sa-si puna mari semne de intrebare. :?:

Fotbalul din Serbia nu este peste fotbalul romanesc, iar suma de 7,5 mil. euro reprezinta bugetul Stelei pe un an si jumatate.

Virgil18.08.2006 12:26

@ Cristian

Fotbalistii din fosta Yugoslavie sunt mult mai bine cotati pe piata,decat cei romani.

cristian01418.08.2006 12:34

@Virgil

Da Virgil, ai dreptate, sunt mult mai bine cotati decat ai nostri si asta se datoreaza in mare parte nationalei Serbiei, care desi a fost invinsa cu 6-0 la mondiale, totusi a participat, in comparatie cu Romania.

La nivelul echipelor de club suntem peste ei, cel putin in ultimii 2 ani, iar ei ne-au eclipsat pana acum avand o participare a lui Partizan in UCL.

Totusi, pretul de 7,5 mil. euro ramane unul foarte mare, pentru un jucator estic. Parerea mea. :P

Virgil18.08.2006 12:44

Nu.Yugoslavia nu a fost vazuta ca o tara din est.A fost mult mai bine perceputa.

Yugoslavia era o tara care nu facea parte nici din NATO,dar nici din tratatul de la Varsovia.Era pe undeva pe la mijloc.Un fel de semicapitalism.

A avut fotbal puternic.Si acum Croatia,Slovenia si Serbia participa constant la campionate europene si mondiale.

cristian01418.08.2006 13:00

@ Virgil

Off-topic : Probabil ca nici nu vor adera in curand la NATO sau UE. De exemplu, aici in Belgrad, constructiile bombardate de americani in 1999 nu au fost refacute, desi unele sunt amplasate chiar in centrul orasului. Acestea tin sa aminteasca de conflictul sarbo-american si fiind foarte orgoliosi probabil ca le vor pastra in continuare in aceasta stare. Stiu ca Serbia fata de Romania e perceputa ca fiind mai civilizata, dar nu se simte aproape nici o diferenta facand o comparatie cu romanii.

De retinut faptul ca au un mare respect pentru Miodrag Belodedici, si am simtit-o pe pielea mea cand mergand pe strada intr-un tricou al Stelei (acum cativa ani), m-a oprit un batranel si a aratat cu degetul spre emblema Stelei si a rostit zambitor numele lui Belo si al echipei din Bucuresti. :P

Probabil ca era fan Zvezda. :wink:

***alex***18.08.2006 15:49

Si iata dintre toti fanii lui Juve, nici unul nu anunta primul meci oficial din acest sezon, maine in Cupa Italiei derby : Martina - Juventus :lol:

cristian01418.08.2006 18:41

@***alex***

Sanse : 50-50% ! :lol:

Meci dificil pentru Juve, din cate stiu Martina a transferat un sef-bucatar la 120 kg in defensiva cu o mare experienta si un postas in avanposturi. Juve, ai grija !

:lol: :lol:

IL_Diablo19.08.2006 03:22

Parerea mea este ca Martina este favorita pentru acest meci. Cred ca partida va fi extrem de echilibrata. In fine, pronostic... victorie la limita pentru Martina. 3-0.

La intrebarea topicului. NU, nu cred ca Juve va promova... pt ca nu merita. Forza Inter.

Grinch19.08.2006 03:52

Il_Diablo dar Inter merita acest titlu ? Nu cred , pentru ca nu a fost in stare sa castige nimic vreo 20 ani . Acest titlu nu trebuia acordat nimanui .

AmuntBoy19.08.2006 09:05

Care Martina ?

Hingis ca e de naspa atunci :lol: :lol:

poate vad un 6-3 la 11 m :lol:

Dan_BKL20.08.2006 04:41

hmmm....

Martina 0-3 Juventus

nu stiu de ce dar presimt ca juve va castiga cupa italiei sezonul asta.nu tin cu juve dar ceva imi spune ca se vor descurca de minune.

***alex***20.08.2006 05:37

Pai cum vrei sa intre in Cupa UEFA? :wink:

Grinch20.08.2006 12:48

Intr-adevar inceput bun pentru bianco-neri in Cupa Italiei , 3-0 la Martina . Iata 11-le de start : Buffon - Balzaretti, Legrottaglie, Birindelli, Chiellini - Marchionni, Giannichedda (Zanetti 65'), Paro (Marchisio 84'), Nedved - Zalayeta (Guzman 59'), Bojinov . Golurile au fost inscrise de : Marchionni 7', Bojinov 35', Nedved 81' .

***alex***28.08.2006 03:49

Gata, Juve nu merge in Cupa UEFA. I-a scos Napoli la 11m. :D

Grinch31.08.2006 12:20

In seara asta se disputa Trofeul TIM intre JUVE , Inter si Milan . FORZA JUVE !

eric_stelist31.08.2006 12:28

corect..Forza JUVE 8)

Dan_BKL31.08.2006 12:51
In seara asta se disputa Trofeul TIM intre JUVE , Inter si Milan . FORZA JUVE !

cred ca acest trofeul il va castiga juve deoarece are de luat o revansa in fata marilor rivale Milan si inter.acest trofeu daca va fi castigat de juve ar fi raspunsul lor la nedreptatea prin care au trecut dupa ce Milan,lazio,fiorentina au ramas in A iar juve a fost retrogradata in B.

Bogdan4Steaua31.08.2006 18:44

A castigat pana la urma Milan.

Grinch31.08.2006 18:49

Cu ce am ramas in minte dupa aceste meciuri au fost golul lui Del Piero si de ce sa nu zic , jocul bun de pase al lui Milan . Inter...nu prea .

«123415»