FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«18910111215»
pda15.12.2008 14:13
N-am nimic cu Amauri. E un jucator foarte bun. Sunt foarte multi jucatori buni la Juventus. Dar sunt si multi arbitrii la fel de buni care joaca la Juve...

Sunt acontati de Inter majoritatea, cam de vreo 2 sezoane.

Interesant mi s-a parut ce linie de mijloc a avut Juventus dupa accidentarea lui Nedved: Marchionni, Marchisio, Sissoko, De Ceglie. Marchionni e singurul care are peste 23 de ani dintre cei 4.

Adrian15.12.2008 14:24

Pt Juve anul in b a fost foarte bun. Au reusit baietii sa faca schimbul de generatii fara nici o problema.

Cam la fel s-a intamplat si cu Craiova la noi.

De Ceglie,Marchisio, Giovinco,etc - toti copii astia s-au integrat la echipa si au prins deja ceva experienta in tricoul lui Juve.

Noi, la Steaua, nu putem vorbi despre asa ceva. Andrei Ionescu, Bicfalvi, Ochirosii,Tudose vor avea nevoie de o perioada buna de acomodare pana sa joace la adevarata valoare.

DelPiero1015.12.2008 15:59
N-am nimic cu Amauri. E un jucator foarte bun. Sunt foarte multi jucatori buni la Juventus. Dar sunt si multi arbitrii la fel de buni care joaca la Juve...

Daca te uitai si tu la ultimele 3 sezoane din Serie A,poate ca iti schimbai opinia.Milan a scapat ieftin cu 4-2.Putea fi mai mult,Dar e bine si asa.Cu doua transferuri foarte bune(unul la mijloc si celalalt in centrul apararii) putem deveni f puternici.

pda15.12.2008 16:04

@ DelPiero10: In aparare se vorbeste de Gallas. Ca mijlocas au fost mai multe zvonuri. Pacat ca nu l-au luat pe Xabi Alonso totusi.

DelPiero1015.12.2008 16:10

Nu-mi place Gallas.E batran.Oricum e peste Mellberg.Nu si peste Chiellini.Ce se mai aude de Diego...Xabi Alonso ar fi bun,ar face un cuplu excelent cu Sissoko(una din marile surprize pt mn in acest sezon la Juve).

mdionis15.12.2008 17:12
Gazzetta dello Sport:

"Min.15: Molinaro il lanseaza pe Del Piero, aflat in offside, Ayroldi nu ridica steagul, Jankulovski loveste minge si pe Del Piero in careul de 16 metri. Rizzoli fluiera penalty si 1-0 pentru Juve".

Juventus "joaca" la fel ca si pana acum. Rusine

Citatul referitor la faza primului gol este trunchiat. Iata-l in intregime:

Al 15' Molinaro lancia e Del Piero è in fuorigioco, Ayroldi non sbandiera, Jankulovski da dietro prende Del Piero e pallone appena dentro l'area: Rizzoli aspetta via fono la conferma di Ayroldi sul fallo e dà il rigore dell'1-0: ok. Ma l'azione è viziata in partenza.

Asadar penalty-ul era cat se poate de justificat, pozitia de plecare a lui Del Piero nu era regulamentara, insa cine a vazut partida stie ca el nu se afla in afara din joc in mod evident in momentul pasei ci doar cu mai putin de jumatate de metru, venind din spate. Tusierul Ayroldi a gresit fara indoiala in aprecierea pozitiei lui Del Piero, insa eroarea este explicabila prin rapiditatea fazei, nu trebuie pusa neaparat pe seama relei-credinte: e suficient ca Ayroldi sa fi "fotografiat" mental scena un sfert de secunda inainte de momentul exact al plecarii pasei pentru ca pozitia lui Del Piero sa fi fost regulamentara.

Dealtfel Milan a egalat la 1, iar daca mai apoi a pierdut, a fost pe mana lor. In plus, acelasi tusier si centralul Rizzoli au trecut cu vederea peste o faza cel putin dubioasa, comentata in Gazzetta dello Sport astfel: "Al 29' Jankulovski salta e tocca Grygera: un arbitro fiscale potrebbe dare rigore per intervento scomposto."; jurnalistul s-a exprimat diplomatic, a fost o interventie de cartonas. Apoi in repriza a doua: "Nella ripresa al 20' Zambrotta entra su De Ceglie al limite dell'area: secondo giallo." (era de rosu direct), si mai ales "Sulla punizione di Del Piero, Seedorf fa un movimento del braccio verso il pallone e devia: rischia seriamente il rigore", insa penalty-ul nu a fost acordat. Asadar doua penalty-uri refuzate lui Juventus si o eliminare "blanda" cu doua galbene, in loc de galben + rosu direct. De partea cealalta, un offside nesanctionat si Sissoko "iertat" si el de galben pentru o interventie prea energica ("Sissoko rude su Pirlo, Rizzoli lascia correre"). Daca arbitrul ar fi fost pro-Juve, s-ar fi manifestat in alt mod. Oricum, in acest inceput de campionat, mai curand Milan a primit o gramada de favoruri sub forma de penalty-uri, nici Inter nu sta rau la faze "dubioase" transate de arbitri sistematic in favoarea lor.

In rest, Juventus chiar a jucat: "TORINO, 15 dicembre 2008 - La migliore Juventus della stagione ha messo al tappeto il Milan e conquistato il secondo posto solitario in classifica. Per il momento è lei l'anti-Inter. La chiave del successo è stato lo strapotere fisico dei bianconeri, che alzando il ritmo della gara hanno messo in cassaforte i tre punti." (articol Riccardo Pratesi).

... si ce zice Ancelotti: "Cosa ha fatto la differenza oggi? Siamo stati troppo vulnerabili dietro, abbiamo concesso loro troppe opportunità per concludere e darci fastidio. La differenza oggi l'ha fatta la fase difensiva: abbiamo preso gol con troppa facilità [...] Ci sono stati troppi episodi che hanno fatto diventare la partita in grande salita per noi. Siamo riusciti a riprenderla due volte, poi non più".

Nu arbitrul a castigat meciul pentru Juve ci diferenta de nivel de joc demonstrata pe teren ieri seara.

Stanici15.12.2008 21:19

Concluzia: Steaua arde si noi murim de grija macaronarilor. SMF in toate echipele din Serie A, Primera Division si Premiere League!!

Robinson Rufay Zapata15.12.2008 21:57

super jucat juventus , mi'a placut amauri , un transfer reusit

redondo15.12.2008 23:27

@Stanici

Cam ai dreptate....

Despre arbitraje...dupa scandalul "Calciopolli" arbitrajele pro-Juve care i-au adus multe titluri s-au mutat in curtea celor de la Inter.

mdionis16.12.2008 09:42
Concluzia: Steaua arde si noi murim de grija macaronarilor.

Viata unui suporter stelist nu se poate rezuma la statul cu mintea la Steaua si problemele de la club. E o constatare banala pe care n-ar trebui sa o pierdem din vedere. Cine doreste sa se preocupe exclusiv de problemele Stelei nu are de ce sa urmareasca un topic intitulat "Generale > Fotbal international > JUVENTUS" si sa se scandalizeze ca exista si altceva pe fcsteaua.ro decat discutiile academice despre criza de la club.

zoloz200516.12.2008 11:38

stau si ma intreb daca s-a plans cineva de arbitraj ..Milan-ul nu cred ca era in masura, la victoria cu 1-0 contra Cataniei au scapat de un penalty in ultimele minute..

Victoria lui Juventus nu poate fi contestata !! (a mai fost un penalty neacordat !! de ala de ce nu scrie nimeni? ).

Duelul anul asta va fi intre Inter si Juventus , Juventusul avand avantajul moral al urmaritorului ..sa vedem in retur ce o sa fie ..

De mentionat si coregrafia cu 22.000 de steaguri galbene in memoria lui Ale si Ricky ..PER SIEMPRE CON NOI !!

Stanici16.12.2008 11:40

Mdionis - nu intram, crede-ma.. numai ca trebuie sa ma uit daca se injura sau alte chestii.

weeezer16.12.2008 11:52

@Stanici

adica asa? :confused:

[...]SMF in toate echipele din Serie A, Primera Division si Premiere League!!
Anca_stelista4ever17.12.2008 13:25

Juventus a castigat in meciul cel mai important pentru mine :) 4-2 cu bbmilan

Un meci absolut superb! Alex deschide scorul printr-un penalty, m-am si mirat ca am primit penalty, daca nu ma insel...numai un penalty am mai avut sezonul acesta :-s Apoi egaleaza Pato..dupa o greseala a apararii noastre...era 1-1..dar ce a urmat: corner Juventus, bate Ale si goool Giorgio Chiellini..2-1 pe Olimpico. Amauri da golul de 3-1 pentru Juventus!(in prima repriza) In a doua repriza, cand a marcat Ambrosini pentru 3-2...m-am speriat la gandul ca ne-ar putea egala, dar nu a fost asa :D baietii au stiut sa joace si au mai marcat odata prin Amauri...incredibil acest om !!! Pacat...putea fi 5-2 pentru bianconeri daca ne gandim la bara lui Del Piero si ocazia lui Iaquinta, dar e bine si 4-2....in rest, mi-a placut foarte mult cum a jucat Marchisio....va deveni un mare jucator!! si are "sange bianconero", am vazut asta din declaratiile lui :) Si din nou se dovedeste ca milanul nu valoreaza nimic, mai ales ca nu a jucat kaka.....milanul e zero barat fara kaka

DelPiero1017.12.2008 13:59

In retur,sa-i batem pe Inter,sa ne luam revansa in fata lor.La ora asta,urasc mai mult icter decat Milan...

MoWeed17.12.2008 14:07

Vise

DelPiero1017.12.2008 14:29

Visele pot deveni realitate de multe ori...

Anca_stelista4ever17.12.2008 18:31
In retur,sa-i batem pe Inter,sa ne luam revansa in fata lor.La ora asta,urasc mai mult icter decat Milan...

eu urasc mai mult milanul....aceasta victorie inseamna enorm pentru mine...dar oricum...daca jucam cu inter pe jumatate cum am jucat cu Milan tot le dadeam un gol....asa m-am suparat ca am luat-o de la inter....aveam niste nervi urmatoarea zi....in fine, ma supar dupa orice joc mai prost fie al Stelei, fie al lui Juve....acum urmeaza duminica Atalanta..0-3 le dam :D

zoloz200517.12.2008 20:47

inter a castigat in campionat in fata noastra dupa 4 ani, daca nu ma insel (cu tot cu anul` in care ne`am "ratacit" prin B)..sper sa ii batem in retur si in sferturile CL..

DelPiero1017.12.2008 21:44

Ma bucur ca mai exista fani ai lui Juve pe aici.Sita s-a cernut de la retrogradarea din Serie B.Au ramas alaturi de Juve adevaratii suporteri,Juventus e o echipa speciala,cu o mentalitate mereu de invingator.Eu respect Milan pentru ca ei au aceeasi mentalitate ca noi,desi ne sunt rivali,In schimb pe Inter,nu ii voi putea respecta niciodata...o echipa obscura si mediocra,ridicata la nivel de mare echipa,desi in Europa sunt zero de pe vremea cand inca Ceausescu nu era presdintele RSR.

Dany's17.12.2008 21:50

Daca ar juca asa in fiecare meci Sissoko..l-as promova pe stanga pe De Ceglie care a jucat foarte bine si a dat multe centrari de calitate,obtinand chiar un rosu la zambrotta,chiellini va ajunge printre primii fundasi centrali ai lumii.Tinand cont ca nu`s suporter al nici unei echipe din Italia o sa simpatizez juve pentru ca imi place foarte mult stilul de joc pe care il practica juve in acest moment.

MoWeed17.12.2008 21:57
Juventus e o echipa speciala,cu o mentalitate mereu de invingator.

Adica vor sa castige cu orice pret, chiar daca asta ar presupune ilegalitati nu-i asa? :naughty:

DelPiero1017.12.2008 22:01
Adica vor sa castige cu orice pret, chiar daca asta ar presupune ilegalitati nu-i asa? :naughty:

Orice mare echipa este ajutata de arbitri,daca la asta te referi.Uita-te in Spania,in Franta(Lyon),in Romania.Inter e o exceptie...nu e o mare echipa,dar e ajutata.Cred ca banii fac aici diferenta... :rolleyes:

P.S.De vreo 3 ani,Inter e cea mai ajutata echipa din Italia,pe departe,Juve a platit pt greseala ei.E o echipa mult mai curata ca Inter acum...

MoWeed17.12.2008 22:02

Era mai mult decat ajutor; era japca pe fata in anumite cazuri.

Eu iti doresc doar sa ai cat mai multe motive sa urasti Interul :thumbsup:

f234567k17.12.2008 22:15

DelPiero, tot o dai in "Inter e cea mai ajutata echipa acum" .

Arata-mi si mie cate puncte a castigat Inter prin arbitraje ce au influentat rezultatul fata de Milan care a primit vreo 6-7 penalty-uri dintre care 4-5 nu prea au fost.

edit:

De ce n-ai zis nimic sezonul trecut cand:

-Inter a batut Milan si in tur si in retur

- A batut Fiorentina lejer

-Romei i-a dat 4 pe olimpico

-Juventus a castigat pe san siro cu 2-1, al doilea gol a venit dupa o centrare a lui camoranesi care a plecat din offside

-A scos Juventus din cupa jucand cu rezervele

«18910111215»