2 dueluri italo - britanice ..atractiile optimilor..
Juventus a prins cel mai dificil adversar..o sa fie greu, dar sa vedem..un drogba plecat, un terry accidentat ..si facem spectacol cu ei ![]()
2 dueluri italo - britanice ..atractiile optimilor..
Juventus a prins cel mai dificil adversar..o sa fie greu, dar sa vedem..un drogba plecat, un terry accidentat ..si facem spectacol cu ei ![]()
@zoloz
De fapt, chiar 3. Pe langa Chelsea-Juve, mai sunt Arsenal-Roma si Inter-Man.United. In toate 3, se vor califica britanicii, desi mi-as dori ca Juve sa elimine anti-fotbalul.
nu se compara Arsenal - Roma cu celelalte 2 meciuri ..am zis ca sunt cele mai atractive, nu am zis ca sunt singurele..
Chelsea nu a aratat ca echipa de sezonu trecut din CL , Juventus a ajuns dupa o pauza de 3 ani..preferam oricare alta echipa.
Chelsea prin prisma valorilor individuale pleaca favorita clara.Dar la acest nivel si forta de grup este foarte importanta.
in acest moment, Juventusul este in maxim de forma ..era bine sa fi intalnit acum Chelsea si nu in primavara, pana atunci se pot intampla multe.. (kaka la Chelsea,se reiau tratativele..asa am citit prin presa internationala..)
pana atunci, azi la 16 deplasarea la Bergamo ..sper la o victorie , 9 puncte de Inter ar fi prea multe la sfarsitul acestui an..
sper sa avem si noi azi norocul lui Inter de aseara. ![]()
sper sa avem si noi azi norocul lui Inter de aseara.![]()
Noi nu avem nevoie de noroc,pentru ca jucam fotbal.3-1 la Bergamo,Alex Del Piero,Legrottaglie si Amuri marcand pentru noi.Suntem la 6 puncte de Inter,se poate orice.Nu avem bugetul lor,insa inima,determinarea si viitorul ne apartine.Echipa asta poate ajunge departe...
eu inca astept sa il mai bage si pe Giovinco, macar pe finalurile de meci..mi`au placut mult De Ceglie si Amauri in meciul asta.
Gata, bah, Amauri va juca pentru Brazilia.
o alegere buna as zice, Brazilia nu prea are finalizatori adevarati spre deosebire de Italia.
poate nu au varfuri de careu (mai e Fred pe profilul de Amauri), dar cred ca si conceptul lor de joc nu se bazeaza pe asta..De-a lungul timpului, au avut atacanti mai mult de viteza si explozie : Bebeto , Romario, Ronaldo (inainte sa faca burtica) ssi acum au jucatori de profilul acesta : Robinho,Baptista,Vagner Love..
Au de unde alege la urma urmei, sper ca Amauri sa profite de sansa acordata..
2009 va fi in sfarsit anul lui Giovinco ? In timp ce acest lucru este cerut de majoritatea suporterilor juventini, se asteapta un raspuns din partea lui Ranieri, al destinului si al lui Giovinco insusi, care in ceea ce-l priveste, isi va relua antrenamentele cu aceeasi determinare si concentrare cu care a abordat acest sezon.
Deci 2009 va fi in sfarsit anul lui Giovinco ? Perspectivele spun ca exista sanse bune, avand in vedere ca in urmatoarele 12 luni urmeaza un sezon foarte intens (si cu multe meciuri de disputat) al carui sfarsit va insemna pentru Seba un nou inceput in septembrie cu mult mai multa experienta in plus. Desi nu lipsesc, in mod normal, obstacolele: primul dintre toate spatiul putin pe care il are la dispozitie in teren. Chiar ieri Claudio Pasqualin, unul dintre cei doi impresari ai sai, declara la Radio Radio: ''Daca ar juca intr-o alta echipa l-am putea vedea in fiecare duminica. Ghinionul sau este ca il are concurent pe postul direct pe Del Piero, in schema de joc a lui Ranieri el a devenit alternativa lui Del Piero, care nu are nici cea mai mica intentie de a renunta. Asta este problema lui Giovinco. Dar de multe ori este nevoie de rabdare, de incredere, pentru ca momentul sau va veni. Iar acest lucru se va intampla la Torino, pentru ca Juve e Juve si este de neconceput sa vrei sa o parasesti.''
Se preconizeaza astfel un ianuarie intens pentru Sebastian insa acest lucru datorita meciurilor si nu perioadei de mercato: nu se pune problema unui imprumut, iese din discutie o destinatie alternativa. Giovinco vrea sa ramana la Juventus si alaturi de Juventus sa devina mare. Un discurs clar, al unei persoane mature (si cu mentalitatea unui mare campion) care zilele trecute i-a raspuns celuilalt impresar al sau, Andrea D'Amico: ''Andrea, de ce ar trebui sa imi schimb echipa ? Pentru ca joc putin ? Dar aici ma antrenez alaturi de jucatori fenomenali, si mai devreme sau mai tarziu imi voi castiga locul. Astazi sau peste sase luni. Intre timp trebuie sa ma pregatesc cat mai mult si sa invat. Aici pot sa devin cel mai bun din lume.''
@zoloz2005
Anul lui Giovinco...depinde la ce nivel,ca doar n-o lua balonul de aur? O fi vreun Ronaldo,Messi ..ceva? Sa fim seriosi....ca Giovinco sunt vreo 50 prin toata Europa.
eu am ramas impresionat de declaratia lui..
@zoloz2005Anul lui Giovinco...depinde la ce nivel,ca doar n-o lua balonul de aur? O fi vreun Ronaldo,Messi ..ceva? Sa fim seriosi....ca Giovinco sunt vreo 50 prin toata Europa.
Giovinco e cel mai bun tanar jucator italian,folosit mai mult,poate deveni un jucator foarte,foarte bun.Ronaldo,si mai ales Messi,sunt unici,insa 'Seba' poate deveni,in 2-3 ani,un jucator mare.O sa vezi!
Giovinco e cel mai bun tanar jucator italian,folosit mai mult,poate deveni un jucator foarte,foarte bun.Ronaldo,si mai ales Messi,sunt unici,insa 'Seba' poate deveni,in 2-3 ani,un jucator mare.O sa vezi!
Nu cred ca voi mai vedea vreodata un fotbalist italian de valoarea lui Baggio.Nici Totti si nici Del Piero nu au fost precum "Il Codino".
suntem constienti de asta...
dar macar un Del Piero sa ajunga si el
http://www.channel4.com/sport/football_italia/jan8h.html
MOOOOOOOOGGIII BAAAAA LA INCHISOARE!!!!
Gigi. YOU`RE NEXT!!
ce`ai ma de ce boala suferi?
Nu intra nimeni la puscarie, stai linistit.
Poate ii da cu suspendare.Oricum pentru Moggi adevarata puscarie este ca nu mai face parte din fotbal.
1-0,o noua capodopera marca Del Piero si suntem la 4 de Inter.Hai cu titlul ca se poate!
Ce surpriza ar fi...
Lazio-Juventus 1-1....Jocul torinezilor e in scadere tocmai cand mai au o luna pana la meciurile cu Chelsea.
Lazio-Juventus 1-1....Jocul torinezilor e in scadere tocmai cand mai au o luna pana la meciurile cu Chelsea.
nu e in scadere, au jucat la lazio acasa si lazio mai este si in forma.
Plus ca au jucat si cu o defensiva improvizata, Ariudo fiind folosit pentru prima data in campionat. Sa nu uitam si de bara lui Legrottaglie din min. 86. Joc bun per total, parerea mea.