Marchisio pentru noi,si batem si Fiorentina.
Apropo,jocul lui Juve nu ete deloc in scadere,insa am avut adversari grei.Ce sa mai spunem de Inter,la un moment dat Atalanta era sa faca scorul campionatului cu ei...
Marchisio pentru noi,si batem si Fiorentina.
Apropo,jocul lui Juve nu ete deloc in scadere,insa am avut adversari grei.Ce sa mai spunem de Inter,la un moment dat Atalanta era sa faca scorul campionatului cu ei...
frumos meci aseara , juve a jucat bine , doar in sfarsitul partidei fiorentina a dominat
Au fost impartite ocaziile. Golul Fiorentinei a cam fost valabil.
am inteles baieti, da scorul ? scorul cat a fost ? ![]()
1-0 pentru juventus
Juventus-Cagliari 2-3. A doua infrangere consecutiva,si daca Inter bate azi pe Torino (foarte probabil) s-a dus titlul. Am avut sau nu dreptate cand am spus ca jocul lor e in scadere?
Apropo,jocul lui Juve nu ete deloc in scadere,insa am avut adversari grei.
N-ai nimerit-o Pinturicchio
Se vede lipsa calitatii la mijloc.De multe ori vine Del Piero la mijloc pentru a conduce jocul.O fi Del Piero tehnic,dar conducator de joc nu e.Este o prostie.Fara un mijloc competent e imposibil sa iei trofee.Oricum,nici o echipa din campionatul italian nu are puterea sa ajunga nici macar in semifinalele CL...
P.S.Inter este ca un chior in tara orbilor in Serie A!
Juventus-Cagliari 2-3. A doua infrangere consecutiva,si daca Inter bate azi pe Torino (foarte probabil) s-a dus titlul. Am avut sau nu dreptate cand am spus ca jocul lor e in scadere?
Inter e varza:) 1-1 cu torino..pacat ca si-a batut joc juve de sansa asta.
Inter e varza:) 1-1 cu torino..pacat ca si-a batut joc juve de sansa asta.
Ca 2-3 acasa cu Cagliari o fi rezultat de echipa mare ![]()
In fata echipelor engleze vor capota ambele echipe.Stati linistiti.
Barca e singura echipa care poate lua CL,in afara de echipele engleze.Oricare dintre Liverpool,Manchester sau Chelsea pot cuceri Liga,cu un plus pentru Manchester.Eu sper sa vedem o finala United-Barca.Zic asta pt ca Juve are sub 30% sanse sa treaca de Chelsea.Valabil si pentru Inter cu United.
Nu cred. Chelsea daca nu scapa de Scolari nu prea are mari sanse la Champions League anul acesta. Sunt foarte, foarte slabi pentru acest nivel. Abia astept sa vad ce cota vor avea cei de la Juve la pariuri.
Nu cred. Chelsea daca nu scapa de Scolari nu prea are mari sanse la Champions League anul acesta. Sunt foarte, foarte slabi pentru acest nivel. Abia astept sa vad ce cota vor avea cei de la Juve la pariuri.
Oricum Chelsea e peste la valori individuale.Italienii au scazut mult. Pastreza-ti banii si punei pe toti pe United si Liverpool...la calificare
Vedem in seara asta. Daca e sa castige, Chelsea o va face la maxim un gol.
Si eu cred ca Chelsea va castiga la un gol. Oricum, la cum joaca englezii in ultimul timp, s-ar putea sa fie o dubla mansa mult mai echilibrata decat ma asteptam la inceput
Meciul a fost echilibrat, mai putin primele 15 minute de care Chelsea a si profitat. Totul e deschis in retur.
Juventus da maxim cu ce are acum.Mai mult de locul 2 si optimile/sferturile CL,cu actuala echipa,nu se poate obtine...
Un link sa vad si eu ceva din meci?
Gol Milan 1-0
Gol Milan 1-0
Unde-l vezi?
1-1...Iaquinta. Nu vad meciul.
1-1...Iaquinta. Nu vad meciul.
E pe rojadirecta.com dar se vede rau de tot
Final 1-1.Milan ramane favorita sa termine pe 2. Juventus va juca tur preliminar.
asadar, Diego si Cannavaro vin din vara. vine si un antrenor oare sau ramane Ciro?