FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Juventus

«191011121315»
DelPiero1017.12.2008 22:51
Era mai mult decat ajutor; era japca pe fata in anumite cazuri.

Eu iti doresc doar sa ai cat mai multe motive sa urasti Interul :thumbsup:

Nu va urasc pentru ca,vezi Doamne,as fi invidios pe voi.Juventus e mai mare decat Inter,si asta o stie toata lumea,chiar si voi,chiar daca nu recunoasteti.Gata cu 'lupta' asta.Lupta o vor da cele doua echipe,pe gazon,Vom vedea si-n UCL si Serie A cine are dreptate...

redondo17.12.2008 22:57

Depinde la ce perioada faci referire.Intre 1990-2005 a fost peste Inter,dar a avut si Inter perioadele ei de glorie. Diferenta e ca in perioada in care a dominat Juve a cam dominat si Europa deoarece echipele engleze nu crescusera inca suficient.Inter domina de 2-3 ani Serie A dar nu poate domina Europa.

PS De ce nu tineti fratiilor si voi ca mine cu Sampdoria din Italia...si va certati mereu cu Juventus si Inter?

zoloz200517.12.2008 23:21

@ f234567k

vezi rezultatele lui Juventus de anul trecut cu primele 5 clasate si o sa ai o surpriza..nu iti zic care, te las pe tine sa descoperi

f234567k17.12.2008 23:34

Cand vi s-a redus depunctarea aia atunci de la 30 de puncte la vreo 11 nu ati mai urlat.

A contestat cineva faptul ca Juventus e cea mai iubita echipa din Italia? Indiferent ce echipa din Italia ar domina campionatul la fel cum o face Inter in ultimii ani ati spune acelasi lucru.

zoloz200518.12.2008 06:35
PS De ce nu tineti fratiilor si voi ca mine cu Sampdoria din Italia...si va certati mereu cu Juventus si Inter?

suntem obisnuiti cu performanta :)

DelPiero1018.12.2008 10:32
Depinde la ce perioada faci referire.Intre 1990-2005 a fost peste Inter,dar a avut si Inter perioadele ei de glorie. Diferenta e ca in perioada in care a dominat Juve a cam dominat si Europa deoarece echipele engleze nu crescusera inca suficient.Inter domina de 2-3 ani Serie A dar nu poate domina Europa.

Fiecare tine cu cine vrea.La inceput am tinut cu Juve pt Del Piero.Acum,echipa asta mi-a intrat in suflet.Si oricum,intreabrea asta e de genul...de ce tii cu Steaua,si nu cu Brasoul(un exemplu)?

MoWeed18.12.2008 10:35

Asta e un apropo Pinturicchio? :naughty:

DelPiero1018.12.2008 10:54
Asta e un apropo Pinturicchio? :naughty:

In nici un caz.Adevarul e ca ma gandesc constant la Brasov.E un oras frumos.Si e si zapada.Aici...

MoWeed18.12.2008 11:03

Oras frumos este dar nu e zapada :whistle:

DelPiero1018.12.2008 11:55
Oras frumos este dar nu e zapada :whistle:

Nici la voi?Ma mir!

Anca_stelista4ever18.12.2008 17:15
.

Inainte sa tin cu Juventus ca acum, era echipa mea preferata din Italia...pentru mine nu exista o echipa mai buna decat Juventus, chiar si dupa ce a retrogradat :) Apoi, am inceput sa 'invat' din ce in ce mai mult despre Juventus, sa-mi intre in suflet aceasta echipa. Cum spune si imnul, Juve- Storia di un grande amore, chiar asa este...ISTORIA UNEI MARI IUBIRI...daca ne gandim la perioada in care Juventus a castigat de 5 ori la rand campionatul italian prin 1930-1935. Mai tarziu, au urmat jucatori extraordinari precum Gaetano Scirea, un jucator care mi-a ramas in suflet..a fost un om extraordinar, el a inteles ce inseamna cu adevarat spiritul Juventus...un bianconero pur sange , desi nu am avut norocul sa-l prind...nici nu eram nascuta pe atunci...oricum : Gaetano, sei sempre nei nostri cuori!! ; Tardelli; Bettega, Zoff si exemple sunt multe. Cum sa nu te indragostesti de aceasta echipa? Este pur si simplu magic cand vezi Juventus pe teren, chiar daca din fata televizorului sau in fata calculatorului, nu conteaza, conteaza doar ce simti cand intra Juve pe teren :) Cat despre jucatorii actuali, avem jucatori care tin cu adevarat cu Juventus si asta admir foarte mult la un jucator : Del Piero,Camoranesi, Nedved, Trezeguet, Buffon....si cei mai tineri...Giovinco si Marchisio pe care l-am auzit declarand ca vrea sa ramana pe viata la Juventus :X eu sper ca si Chiellini sa fie juventin...am auzit de o eventuala plecare a lui la Arsenal, dar nu cred...chiar si Amauri, eu il consider un bianconero adevarat..pentru gestul de la meciul cu Milan....dupa al doilea gol, a sarutat emblema lui Juventus...foarte frumos :)

Si acestea pot continua :) Forza Juve!!

DelPiero1018.12.2008 17:30

Ati observat,cei care vin la Juve tin cu adevarat la aceasta echipa.Nedved,Camoranesi,Del Piero(venit initial de la Padova),Buffon,toti acestia au devenit juventini.Valabil totusi si la Milan,La Inter,in afara de Zanetti...pauza! :D

P.S.Del Piero e juventin de mic. :P

Anca_stelista4ever18.12.2008 17:43

si Gigi :) aveam o poza cu el cand era micut....si avea un steag, ceva cu Juventus :D

zoloz200518.12.2008 19:19

Anca, frumos articol ..excelent chiar..:)

vezi ca Juve- Storia di un grande amore nu e imnul, e o melodie facuta cu o ocazie speciala, o strangere de fonduri ..am atasat eu imnul ..

Juventus___Inno_ufficiale_Juve_juve.mp3

c.ronaldo1718.12.2008 19:35
Ati observat,cei care vin la Juve tin cu adevarat la aceasta echipa.Nedved,Camoranesi,Del Piero(venit initial de la Padova),Buffon,toti acestia au devenit juventini.Valabil totusi si la Milan,La Inter,in afara de Zanetti...pauza! :D

P.S.Del Piero e juventin de mic. :P

Zambrota, Abiati..

Inzaghi a fost cumva la Juventus in tinerete? Sau confund cu altcineva.

Anca_stelista4ever18.12.2008 19:55
Anca, frumos articol ..excelent chiar.. :)

vezi ca Juve- Storia di un grande amore nu e imnul, e o melodie facuta cu o ocazie speciala, o strangere de fonduri ..am atasat eu imnul ..

Multumesc frumos :)

Cat despre imn, stiu melodia pe care ai atasat-o, am toate melodiile dedicate lui Juventus...ciudat, dar eu stiam ca tot Storia di un grande amore e imnul.....asta se pune pe stadion....am sa ma interesez si in legatura cu imnul.

si uite...eu de cand tin cu Juventus, nu pot sa zic ca am muulti ani, dar oricum, eu stiam ca asta e imnul

Aici

poate ma insel, dar nu cred :mellow:

Uite si Aici

atat deocamdata, nu mai tin minte pe unde am mai vazut ceva cu imnul oficial, cand mai gasesc, postez aici :)

DelPiero1018.12.2008 20:44
Zambrota, Abiati..

Inzaghi a fost cumva la Juventus in tinerete? Sau confund cu altcineva.

Da,astia n-au tinut cu Juve.Asta s-a vazut cand au retrogradat.S-au dus la mai bine.Pana la urma,nu-i condamn.A fost alegerea lor.Oricum,Juve isi revine si va redeveni in maxim 2 ani in primele 5 echipe ale Europei.Sunt sigur!

redondo18.12.2008 20:56

Marchisio ar ramane pe viata la Juventus...Pai sunt aproximativ 6-7 in Europa peste Juventus si n-am auzit sa se bata cineva de acolo pentru el.In rest,normal ca ar ramane! :)

redondo18.12.2008 21:10
suntem obisnuiti cu performanta :)

Si asta readuce in discutie ce inseamna a fi suporter de rezultat in general.Daca Juventus ramanea peste 10 ani in B,sau ajungea ca Torino ma intreb cati suporteri mai avea?

zoloz200518.12.2008 22:15

pai nu prea ai inteles nimic, eu unu am vazut 80% din meciurile lor din B si nu mi`a trecut niciodata prin cap sa ma reorientez catre alta echipa..si cand zic performanta, zic cele 29 de titluri castigate..

redondo18.12.2008 22:24
pai nu prea ai inteles nimic, eu unu am vazut 80% din meciurile lor din B si nu mi`a trecut niciodata prin cap sa ma reorientez catre alta echipa..si cand zic performanta, zic cele 29 de titluri castigate..

Se stia ca va reveni intr-un an. Sa fim seriosi>doar e Juventus.Imi place insa ca acum nu mai au eternul ajutor de la arbitrii....inainte de retrogradare erau de groaza.Aceste obiceiuri au fost mai nou preluate de Inter.

zoloz200519.12.2008 09:16

nici astia de la Milan nu au de ce sa se planga..

redondo19.12.2008 12:41

Chelsea...sa va vad acum smecherilor.

MoWeed19.12.2008 13:10

Milan ca Milan, sa va vedem cu Chelsea...

DelPiero1019.12.2008 17:01
Milan ca Milan, sa va vedem cu Chelsea...

Iti dai seama,ne tremura chilotii. :thumbsup: Chelsea nu e cine stie ce,sincer,nu joaca mare lucru.Poate pleca si Drogba in iarna,ar fi ceva...au individualitati,insa jocul de echipa sufera.Aici putem sa-i facem.

«191011121315»