.
PS De ce nu tineti fratiilor si voi ca mine cu Sampdoria din Italia...si va certati mereu cu Juventus si Inter?
Inainte sa tin cu Juventus ca acum, era echipa mea preferata din Italia...pentru mine nu exista o echipa mai buna decat Juventus, chiar si dupa ce a retrogradat
Apoi, am inceput sa 'invat' din ce in ce mai mult despre Juventus, sa-mi intre in suflet aceasta echipa. Cum spune si imnul, Juve- Storia di un grande amore, chiar asa este...ISTORIA UNEI MARI IUBIRI...daca ne gandim la perioada in care Juventus a castigat de 5 ori la rand campionatul italian prin 1930-1935. Mai tarziu, au urmat jucatori extraordinari precum Gaetano Scirea, un jucator care mi-a ramas in suflet..a fost un om extraordinar, el a inteles ce inseamna cu adevarat spiritul Juventus...un bianconero pur sange , desi nu am avut norocul sa-l prind...nici nu eram nascuta pe atunci...oricum : Gaetano, sei sempre nei nostri cuori!! ; Tardelli; Bettega, Zoff si exemple sunt multe. Cum sa nu te indragostesti de aceasta echipa? Este pur si simplu magic cand vezi Juventus pe teren, chiar daca din fata televizorului sau in fata calculatorului, nu conteaza, conteaza doar ce simti cand intra Juve pe teren
Cat despre jucatorii actuali, avem jucatori care tin cu adevarat cu Juventus si asta admir foarte mult la un jucator : Del Piero,Camoranesi, Nedved, Trezeguet, Buffon....si cei mai tineri...Giovinco si Marchisio pe care l-am auzit declarand ca vrea sa ramana pe viata la Juventus :X eu sper ca si Chiellini sa fie juventin...am auzit de o eventuala plecare a lui la Arsenal, dar nu cred...chiar si Amauri, eu il consider un bianconero adevarat..pentru gestul de la meciul cu Milan....dupa al doilea gol, a sarutat emblema lui Juventus...foarte frumos 
Si acestea pot continua
Forza Juve!!