Saban va ramane la Steaua, parerea mea ca va confirma in returul campionat.
Dumnzeu sa-l ajute!
Forza Steaua!
Saban va ramane la Steaua, parerea mea ca va confirma in returul campionat.
Dumnzeu sa-l ajute!
Forza Steaua!
Macar sa il lase sa joace...
Klemi Saban a reusit sa inscrie un gol in meciul amical dintre Andaluzia si Echipa Pacii(Israel+Irak).
Click
Interesant este faptul ca israelianul a fost prezent atat pe dreapta cat si pe stanga, in special la mijlocul terenului. Golul a fost inscris de pe partea stanga.
M-a surprins placut Saban in seara aceasta,a aparut de cateva ori la finalizare si a jucat foarte bine pe partea stanga.
A evoluat pe intreaga durata si cred ca a fost cel mai bun jucator al echipei Pacii.
Poate daca ar primi mai multe sanse de a juca ar demonstra ca a meritat investitia in el...
Cum spuneam?!
Se pare ca e foarte important sa i se dea credit unui jucator. A fost lasat sa joace si a jucat bine si chiar a inscris.
Ar trebui si la noi sa il lase sa joace.
Poate dupa acest gol se mai schimba ceva...
Daca il lasa ai nostri.
A fost pus la zid dupa meciul cu Real, a trait pe pielea lui experienta xenofobiei romanilor, la fel ca si Carlos. Si, la fel ca si in cazul lui Carlos, ar fi putut fi ajutat de Goian, care a gresit si la golul imputat lui Saban, si la golul imputat lui Carlos (lobul lui Van Nistelrooy). Ar fi fost fair-play ca Goian sa isi recunoasca partea lui de vina si atunci nici Saban si nici Carlos nu ar fi fost atat de injurati.
Eu am mai mare incredere in Saban decat in Stancu, amandoi sunt buni, dar israelianul are ceva in plus: ambitia specifica neamului lui!
Succes la Steaua, Klemi Saban!

S-a tuns!
Nici sa nu-l recunosc!
Nici eu nu l-am recunoscut.
L-a pus Jiji sa se tunda ca, cica: nu-i plac tatuatii, tipii cu plete sau cu cercei, etc.
E comunist in privinta asta.
In amicalul ala a jucat extrema de a dat si 1 gol!
Sper sa intre in ritm si la noi, pentru ca avem nevoie de un jucator bun acolo! Un P.Marin mai tanar!
Bravo! Poate se apuca serios de fotbal, pentru ca are talent cu carul.
Ma bucur ca ramane la noi si sper sa fie folosit cat mai des.
Poate cu el in teren ar fi fost altceva... Stancu a fugit dupa muste ieri... dar lui Olaroiu nici nu cred ca i-a trecut prin minte sa se uite pe banca si sa vada ca Saban vrea sa intre sa joace si sa le dovedeasca suporterilor ca meciul cu Real Madrid a fost doar o intamplare si ca el poate mai mult! :evil:
La multi ani Klemi!
Eu sper sa-l joace Oli in retur pe el, Stancu m-a cam dezamagit pana acum!
La multi ani Saban... nu-i lua in seama pe cei care te critica pt ca te-a driblat unu' care dupa 3-4 zile il dribla pe zambrotta de nu stia ce e cu el.
La multi ani, Klemi!
מזל־טוב! mazl tov !
Israelianul Klemi Saban este deja in vacanta. Chiar daca pâna la finalul campionatului mai sunt de disputat 11 etape.
Fundasul Stelei a fost instiintat ca nu mai intra in planurile de viitor ale antrenorului Cosmin Olaroiu, iar din vara este liber sa plece la orice club doreste.
Motivele pentru care Steaua renunta la serviciile israelianului sunt urmatoarele:
1. Salariul mult prea mare (250.000 de euro pe an). 2. Concurenta pe postul de fundas dreapta, acolo unde Banel Nicolita este titular de drept, iar Stelian Stancu reprezinta prima optiune la schimbare.
Sursa : www.7 plus.ro
Sper sa fie o inventie a presei, dar Prosport-ul de ieri sustinea ca Argaseala a declarat la Europa FM, ca in acest moment nici Croitoru nu intra in atentia lui Olaroiu.
Se pare, din pacate, ca asa e. Croitoru nu prea intra în vederile lui Oli. Se mai spune ca a fost adus la Steaua peste capul antrenorului.
Daca a fost adus la dorinta speciala a lui JJ, atunci acesta sa se implice la echipa cum sustine ca face mereu si sa il impuna pe acest Croitoru pe care a dat o suma importanta de bani.
Unde l-ai vedea jucând, cunoscând faptul ca prin aducerea lui Elton, nu mai poate fi folosit ca înlocuitor al lui Dica?
Mijlocas dreapta, in meciul cu Arges in aceea zona l-am vazut mai mult pe Paraschiv, Banel fiind retras in apare.
Din punctul meu de vedere ducem lipsa unui jucator de picior drept in linia mediana, care sa fie capabil sa furnizeze pase spre atacanti.
Dar pentru a-l vedea pe Croitoru titular, trebuie sa revenim la vechea problema, renuntarea la un mijlocas defensiv.
@I.N.Money:
Vom reveni la discutia despre renuntarea la cel de-al doilea mijlocas defensiv cand vom fi siguri ca Oli e dus de la Steaua... Pana atunci, tocim tastele de pomana...
Croitoru ar avea loc in primul 11, dar trebuie sa joace Nicolita... Indiferent de forma... Pana la adanci batraneti...
Totusi, daca e musai sa joace Banel, atunci sa o faca pe postul de fundas dreapta (nu e cine stie ce concurenta acolo) iar Croitoru sa fie mijlocas drepta... Din primul minut!
Stie cineva care e numarul lui Saban de pe tricou?