mai am si io o intrebare :lol: : cum fac sa-mi fac si eu parul ca Saban? 
adik nu-s genul de wannabe, nu ma iau dupa toti enriquii si brazi piţii, da in genul asta chiar vroiam sa mi-l fac... si acuma uite si modelul 
deci cum sa fac, dar fara coafor si alte alea... :roll:
(sry de offtopic)
ontopic: alaturi de Badea pare un transfer promitzator. dar tot ne-ar mai trebui vreo 2 jucatori cel putin de talia lui.
later edit:
si totusi,
"Saban nu era foarte important"
Gabi Arsenie, Răzvan Rotaru (Mierlo)
Antrenorul lui Maccabi Haifa, Ronnie Levi, spune că noua achiziţie a Stelei era doar rezervă în Israel şi că transferul în Ghencea a costat numai 250.000 de euro
În acelaşi hotel cu Steaua în cantonamentul de la Mierlo stă şi fosta echipă a lui Klemi Saban, Maccabi Haifa. Antrenorul principal al grupării israeliene, Ronnie Levi, a vorbit despre fostul său elev şi a contrazis părerile conducătorilor Stelei, care au susţinut că Saban era un titular de bază la Maccabi.
Un singur meci în Cupa UEFA
"Are viteză şi determinare, dar nu era un jucător foarte important în angrenajul echipei mele. Are mari probleme la duelurile aeriene. El evolua doar atunci cînd aveam dificultăţi în banda dreaptă cu jucătorul titular. De cîteva ori l-am folosit şi mijlocaş central. A jucat un singur meci în Cupa UEFA, cel cu Malmo. Acum a ajuns la o echipă mare, dar aici trebuie să demonstreze valoare", a spus tehnicianul lui Maccabi Haifa, care a adăugat că Saban a jucat numai în 12 partide de campionat în sezonul trecut.
gsp.ro