FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Klemi Saban

«1235»
sorin_77707.07.2006 14:47

48753.jpg

Full name : Klemi Rahamin Saban

Date of birth : February 17, 1980

Place of birth : Netanya, Israel

Position : Defender

Fostul jucator al lui Maccabi Haifa va purta la Steaua tricoul cu numarul 23.

Saban are 26 de ani si este component al reprezentativei Israelului, pentru care a evoluat in preliminariile CM 2006.

SA II URAM MULT SUCCES LUI Saban !

Ionutdal07.07.2006 15:03

Mult succes , si sper sa se integreze repede in jocul nostru ...

sorin_77707.07.2006 15:19

fundasul nostru dreapta la prima atingere de ... echipament

15043434581e993e66d28_387_580_.jpg

Motanu D07.07.2006 15:20

@Sorin:

Parca era fundas dreapta... :D

forever_STEAUA07.07.2006 15:24

Macar e frumusel ;) Sper sa nu devina un Carlos mai mic :twisted:

sorin_77707.07.2006 15:27
@Sorin:

Parca era fundas dreapta... :D

cred ca am reusit sa fac corectia pana sa postezi tu... :wink: ..

bineinteles ca dreapta...

Ayrton07.07.2006 15:50

Pare un tip inteligent, intocmai ca Ogararu! Va fi greu sa-l inlocuiasca pe George (ne vor lipsi aruncarile de la margine), insa cred ca va face fata si in 2-3 luni se va integra perfect in echipa!

Mult succes, Klemi!

Melku07.07.2006 17:51

Facem colectie de bichoni :lol:

Sa speram ca o sa suplineasca rolul lui Ogararu cat mai bine.

gloribyh07.07.2006 18:31

mult succes Klemi.Joaca bine si te vom iubi:D

DTP-Ludacris07.07.2006 19:26

Mult succes la Steaua...sper sa ajungi foarte departe aici ... :wink:

Alexandra D07.07.2006 19:42
Facem colectie de bichoni

Ca bine zici. Se completeaza si ca pozitie pe teren fundas dreapta- fundas stg . :wink: Ii urez mult noroc la Steaua , abia astept sa-l vad in actiune .

weeezer_2007.07.2006 21:56
Macar e frumusel ;) Sper sa nu devina un Carlos mai mic  :twisted:

Carlos e frumusel? 8O

Virgil08.07.2006 04:06

Klemi care a incheiat cu Steaua un contract pentru 4 sezoane,va primi un salariu de 230.000 de euro/sezon,fiind pe locul doi in topul salariilor de la Steaua.

Are o clauza de sarbatoare conform careia pe 2 octombrie nu poate evolua in nici o partida, dar nici nu se poate antrena. La aceasta data,conform calendarului mozaic se sarbatoreste Yom Kipur,zi in care evreii nu au voie sa faca nici cel mai mic efort.

Klemi,care s-a casatorit in urma cu 4 zile, s-a intors aseara in Israel, deoarece traditia spune ca la primul Sabat de dupa nunta mirele trebuie sa fie urcat pe Altarul Sfânt unde e binecuvântat de rabin.

""Sunt fericit ca am ajuns la un club atât de mare. Îmi doresc enorm sa joc cu noua mea echipa în Liga Campionilor. Stiu cât de important a fost Ogararu pentru Steaua si de aceea voi face tot posibilul sa joc cât mai bine ."

Klemi Saban

forever_STEAUA08.07.2006 10:55
Macar e frumusel ;) Sper sa nu devina un Carlos mai mic  :twisted:

Carlos e frumusel? 8O

Desi o dam in off topic o sa iti raspund: nu am scris nicaieri despre Carlos ca ar fi frumusel. M-am referit doar la Saban ... Comparatia cu portarul portughez se refera la cu totul altceva. Citeste inca o data thread-ul dedicat lui Carlos si o sa intelegi la ce ma refer...

Dawson09.07.2006 08:44

Multa bafta Klemi!

Oarecum off topic: nu se spunea ca e crestin?

weeezer_2010.07.2006 21:52

mai am si io o intrebare :lol: : cum fac sa-mi fac si eu parul ca Saban? :D

adik nu-s genul de wannabe, nu ma iau dupa toti enriquii si brazi piţii, da in genul asta chiar vroiam sa mi-l fac... si acuma uite si modelul :D

deci cum sa fac, dar fara coafor si alte alea... :roll:

(sry de offtopic)

ontopic: alaturi de Badea pare un transfer promitzator. dar tot ne-ar mai trebui vreo 2 jucatori cel putin de talia lui.

later edit:

si totusi,

"Saban nu era foarte important"

Gabi Arsenie, Răzvan Rotaru (Mierlo)

Antrenorul lui Maccabi Haifa, Ronnie Levi, spune că noua achiziţie a Stelei era doar rezervă în Israel şi că transferul în Ghencea a costat numai 250.000 de euro

În acelaşi hotel cu Steaua în cantonamentul de la Mierlo stă şi fosta echipă a lui Klemi Saban, Maccabi Haifa. Antrenorul principal al grupării israeliene, Ronnie Levi, a vorbit despre fostul său elev şi a contrazis părerile conducătorilor Stelei, care au susţinut că Saban era un titular de bază la Maccabi.

Un singur meci în Cupa UEFA

"Are viteză şi determinare, dar nu era un jucător foarte important în angrenajul echipei mele. Are mari probleme la duelurile aeriene. El evolua doar atunci cînd aveam dificultăţi în banda dreaptă cu jucătorul titular. De cîteva ori l-am folosit şi mijlocaş central. A jucat un singur meci în Cupa UEFA, cel cu Malmo. Acum a ajuns la o echipă mare, dar aici trebuie să demonstreze valoare", a spus tehnicianul lui Maccabi Haifa, care a adăugat că Saban a jucat numai în 12 partide de campionat în sezonul trecut.

gsp.ro

Dawson11.07.2006 06:11

Cu atat mai bine daca a costat mai putin. Important e sa joace bine.

weeezer_2011.07.2006 14:08

nu ma refeream strict la pretz, ci la faptul ca antrenorul lor zice ca nu era jucator de baza. si... fara sa fii jucator de baza la o echipa mica, vii la una mare si sa fii bagat in primul 11... deja imi inspira o oarecare teama...

AmuntBoy11.07.2006 14:30

Am vb cu un amic evreu din galeria lor si el mi-a scris asta :

"Klemi was very good and we are all very sorry he left us. He is very strong and has very good passes from the wing. He played on the first 11."

deci antrenorul lor e cam invidios ca l-a pierdut daca suporterii cred asta ;)

Alextds11.07.2006 19:36

weeezer_20

De Ogararu,a zis cineva de la Steaua ca e un super jucator,cum n-a avut Romania fundas dreapta cel putin de cand juca Dan Petrescu la Chelsea (ceea ce toti suporterii stiu)?

E normal sa zica asa antrenorul dc iti aduci bine aminte dupa ce a plecat Ogararu au fost 2 amicale si a dat iar Oli discursul ala "la Steaua nu exista titulari" pt ca e normal sa nu ingrijorezi suporterii si in plus dc zicea ceva gen "in 10 ani nu mai avem noi fundas dreapta asa bun" crezi ca era util pt cel care il inlocuieste pt ca in fond jucatorul a plecat trebuie sa te ocupi de moralul inlocuitorului.

Prodigy_andrey13.07.2006 08:44

sa speram k va juca bine !! ;) Si sa ne ajute sa ajungem in Champions League

LoveNesta14.07.2006 18:30

Dragut baiatu asta sper sa joace la fel de bine ca Ogararu desi e cam greu pt ca Ogararu era f bun.noroc ca il ajuta nesu sa invete romana nu stiu cum da s-au nimerit astia 2 amandoi cu parul mai zurliu. :D:P

dica 10014.07.2006 19:24

Nu prea cred ca va reusi sa-l inlocuiasca pe Ogararu.S-ar putea sa fie mai rau ca Daniel Balan.Oricum,Succes!

***alex***17.07.2006 16:11

CASA DE PIATRA! :D

axl2317.07.2006 18:41

bun venit la Steaua! sper sa nu dezamageasca!

«1235»