@cyril_thereau_21
23
@cyril_thereau_21
23
Klemi a semnat un contract pe 4 sezoane cu Maccabi Netanya(vicecampioana Israelului), deci nu mai face parte din lotul Stelei.
Pacat ca nu i s-au acordat mai multe sanse. Valoric era peste Stancu.
Bafta la noua echipa!
Declaratia lui Saban: "Sînt bucuros cã am revenit în Israel dupã un an foarte dificil în România".
Are dreptate omul. A facut un singur meci slab, cel cu Real Madrid, avandu-l drept adversar direct pe Robinho(ca fapt divers, uitati-va ce face Robinho la echipa nationala a Braziliei in aceasta perioada). Meciurile jucate de israelian pot fi numarate pe degete, in ciuda faptului ca a facut un meci bun la Kiev, iar in campionat si Cupa Romaniei s-a descurcat bine. In contrast, ex-antrenorul lipsit de personalitate(Olaroiu) l-a preferat cu insistenta pe jucatorul adus de el(Stancu), ex-jucatorul Sportului Studentesc exasperandu-ne cu greselile flagrante din campionat, greseli care ne-au privat de cel putin 8 puncte.
Era totusi o alternativa buna pentru parte dreapta. Nu i s-a acordat destula incredere si stim cu totii de ce.
Spre binele lui, se intoarce in tara natala. Mult succes, Klemi!
Raman la parerea ca am scapat de o petarda. Bafta Klemi!
Sincer n-am stiut ca a plecat...
Nu mi se pare chiar foarte foarte rau jucatorul, dupa cum spun altii... Oricum, bafta Klemi!
Oricum nu poti sa zici ca Saban are valoare de Steaua...
Fa-ne sa ne fie dor de tine, Klemi!
Saban: "Sunt oameni buni la Steaua, cu exceptia patronului si a gurii sale mari"
Fostul fundas stelist Klemi Saban, acum legitimat la Maccabi Netanya, a declarat cotidianului israelian Haaretz ca la Steaua sunt oameni de calitate, cu exceptia finantatorului Gigi Becali "si a gurii sale mari".
"Eu nu-i dadeam atentie (n.r. - lui Gigi Becali), deoarece mi se spusese ce fel de persoana e. Nu e cea mai stabila persoana din lume. A vrut sa dea afara zece jucatori in plin sezon, i-a dat drumul portarului si apoi l-a readus. Oricum, le doresc succes jucatorilor stelisti si staff-ului tehnic. Sunt oameni buni acolo, cu exceptia patronului si a gurii sale mari. In visele mele, Steaua rateaza accesul in Liga Campionilor, cade in Cupa UEFA, unde joaca impotriva noastra. Ar fi ceva extraordinar sa patrund in forta pe flanc si sa inscriu impotriva Stelei", a spus Saban.
Israel Zavitti, prieten cu Saban de cand amandoi erau la academia de fotbal, spune ca i-a fost extrem de greu lui Saban dupa meciul cu Real Madrid. "Vorbeam cu el in fiecare zi si il incurajam. Stiti cum se simte un jucator cand un presedinte il insulta astfel? Si apoi, ce s-a intamplat? Robinho a trecut de el, asta li s-a intamplat multor jucatori inaintea lui Saban. Dupa ce s-a intamplat in ultimul an, a vrut sa mearga la o echipa unde este dorit", a spus el.
"Acum un an, Saban era in varful muntelui. Semnase un contract mare cu un bogat club din Romania si era prezentat intr-un cadru festiv. (...) In meciul cu Real Madrid, Robinho a trecut de fundasul israelian si a marcat al treilea gol al echipei spaniole. Nu a fost o eroare uriasa, dar Gigi Becali s-a suparat. «A fost o catastrofa, nu vreau sa-l mai vad jucand pentru noi in cupele europene». E logic ca un presedinte sa spuna asemenea lucruri despre un jucator de-al sau? Dar Becali nu este un presedinte tipic. Intr-una din multele sale aparitii in fata presei, a declarat ca a vorbit cu Dumnezeu, intrebandu-l de ce i-a dat atatia bani. Dumnezeu, pretinde Becali, a raspuns ca el a fost ales sa salveze poporul roman. Becali nu gandeste inainte sa vorbeasca si are o motivatie interesanta: cel care are mai multi bani este corect", a scris Haaretz, in materialul despre Saban.
Sursa citata a mentionat ca Saban a incercat ulterior sa demonstreze de ce este capabil, dar Becali a fost clar, il va trimite la echipa a doua daca nu pleaca la alta formatie.
Mediafax
" Oricum, le doresc succes jucatorilor stelisti si staff-ului tehnic. Sunt oameni buni acolo, cu exceptia patronului si a gurii sale mari. In visele mele, Steaua rateaza accesul in Liga Campionilor, cade in Cupa UEFA, unde joaca impotriva noastra. Ar fi ceva extraordinar sa patrund in forta pe flanc si sa inscriu impotriva Stelei", a spus Saban.
Cam contradictorie declaratia...
Din partea mea, sã-i dea Dumnezeu sãnãtate, cã jucãtor așa slab nu cred cã am mai vãzut la Steaua.
A avut Steaua mult mai slabi ca el. Gigel, Mitrita, Baciu...
Nu. Gigel era puturos, nu era slab. Baciu e slab da' mãcar ne-am fãcut treaba cu el, cât de cât (oricum, mai mult decât cu Saban), vezi meciurile din sezonul 2004-2005. Iar de Mitrițã nu prea mai țin minte, cã aveam 13 ani atunci. ªtiu cã l-a dat afarã Olãroiu.
Oricum nu poti sa zici ca Saban are valoare de Steaua...
Fa-ne sa ne fie dor de tine, Klemi!
Uite ca deja ne e dor! Este convocat la nationala Israelului, la fel ca atunci cand juca la Steaua!
Saban LA NATIONALA IMPOTRIVA ANGLIEI!
Desi în România nu a confirmat deloc, fostul stelist Klemi Saban se numara printre oamenii de baza ai selectionatei Israelului pentru actualele preliminarii.
Fundasul, în prezent la Maccabi Netanya, a fost convocat de selctionerul Dror Kashtan pentru întâlnirea cu Anglia care va avea loc pe "Wembley", pe data de 8 septembrie. Israel ocupa pozitia secunda în Grupa E de calificare la CE 2008!
Steaua se lupta cu Arsenal si el da piept cu nationala Angliei! :biggrin:
Hai ma frate, ca nu prea avea ce cauta la Steaua. Poate doar pe banca de rezerve si sa fie introdus pe final de meci.
Poate sa fie convocat la Nationala, ca la Steaua, Golanski si Badoi ii dau clasa.
Nu era Saban de Steaua!