FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Klemi Saban

«12345»
Bogdan4Steaua14.09.2006 00:12

Mi-a placut cum a jucat Klemi in aceasta seara. Chiar daca a avut o parte din vina la gol(totusi, se vedea ca a fost o schema exersata la antrenament de ucrainieni - atacantul l-a tras dupa el pe Goian, facandu-i culoar lui Rebrov), a jucat foarte dezinvolt si per ansamblu s-a achitat bine de sarcini.

Am mai observat o chestie interesanta: la multe faze fixe, Klemi s-a pozitionat pe linia portii "dublandu-l" oarecum pe Carlos. Atunci cand s-a dat fault in atac Klemi a respins de pe linia portii, evitand astfel anumite complicatii in cazul in care arbitrul ar fi trecut cu vederea faultul la Carlos. La o alta faza, cand Nesu a deviat la coltul scurt o minge si Carlos a boxat-o in corner, Klemi era din nou langa bara la coltul scurt si ar fi respins mingea daca portarul nostru nu avea reflex.

Una peste alta, Saban ne-a demonstrat in aceasta seara ca merita sa joace la Steaua.

Bafta in continuare!

forever_STEAUA14.09.2006 17:36

Mi-a placut Saban aseara, il va inlocui cu succes pe Ogararu ...

Cum a zis Bogdan, si eu am remarcat asezarea lui pe linia portii la cornere...

Klemi, nici dupa fluierul arbitrului pentru un fault la portar nu ii lasi pe adversari sa o bage in ate? :D

Virgil14.09.2006 18:26

Klemi,nu ierta nimic.Pe ei,pe ei,pe ei pe mama lor !

I.N.Money14.09.2006 21:23

L-a pus la punct pe guralivul Nesmashneiy dupa acest meci :P

c.ronaldo1716.09.2006 07:39

cred ca am mai castigat un om.... Klemi Saban.... BV BV BV MM Stoica, inca o alegere foarte buna... nu cred cal mai scoate nimeni din postul de titular pe Klemi acuma...

se7en16.09.2006 08:05

c.ronaldo17: Klemi e un jucator bun intr-adevar dar nu stiu ce crede Oli despre conditia lui fizica, nu sunt sigur ca e 100% inca.

MadFroG16.09.2006 09:54

Cred ca glumesti! 8O

Klemi este pus la punct cu pregatirea fizica,a alergat foarte mult si a rezistat 90 de minute pe teren.

Felicitari pentru jocul prestat...am rasuflat usurat...am gasit inlocuitor pentru Ogararu. :wink:

se7en16.09.2006 10:12

Nu glumeam, am incercat sa gasesc un motiv pentru care nu a fost folosit mai des.

simona9008.10.2006 20:09

Haha ,ce super a fost in dimineata asta,am vazut o emisiune pe pro TV cu sotia lui, o cheama Daniel si e din Israel[o tipa ok],habar nu aveam ca e insurat-misto ca mai aflam si noi despre vietile lor personale-intr-o mica masura,evident.

Despre el,sincer nu prea l-am vazut jucand mult -acum nu-mi sariti in cap.Da cred ca,e perioada de acomodare acum,la fel si cu belgianul.

Orcum ,super treaba face MM sau Jiji[da cred ca mai mult MM se ocupa cu aducerea strainilor sa joace la Steaua,super.]

Bogdan4Steaua09.10.2006 11:07

Klemi a fost titular in echipa Israelului in deplasarea din Rusia(Rusia-Israel 1-1).

Virgil09.10.2006 11:34

re5015363785e906105de3eab2c947b8490db368

Saban e smecher in grupa E.

TITULAR. Klemi Saban a fost titular in partida Rusia - Israel 1-1. Fundasul dreapta al Stelei a irosit o mare ocazie de a marca si a primit un cartonas galben. Rusii au deschis scorul inca din minutul 5 prin Arsavin, dar au fost egalati spre finalul jocului prin golul marcat de Ben Shushan. In urma acestui rezultat, Israel ocupa locul al doilea al grupei E, la egalitate de puncte cu Anglia, dar cu golaveraj inferior.

www.averea.ro

Lavy_*_09.10.2006 12:31

Ce tare e tipu'! :)

Ati vazut sotia lui a invatat sa zic "Te iubesc" in romaneste?

Ce tare!

Shalom Klemi!

steaua rosie09.10.2006 15:21

Klemi a jucat foarte bine cu Russia [am vazut meciul], dar antrenorul nationalei Israelului are ceva personal cu Klemi... el este cel mai bun fundas dreapta din fotbal israelian, dar el nu este titular in toate meciurile!

Phire09.10.2006 19:33

Exemplul lui Piturca e contagios, se pare!

On-topic: se pare ca accidentarea lui Nesu e destul de grava, astfel incat cred c-o sa-l vedem titular pe Klemi in meciul cu CFR - poate chiar la meciul cu Real, alaturi de Petre Marin - personal, am mai mare incredere in el decat in Stancu...

Sper la un joc bun din partea lui!

focus15.10.2006 10:29
Klemi a jucat foarte bine cu russia[am vazut meciu], dar antrenorul nationalei israelului are ceva personal cu Klemi........el este cel mai bun fundas drept din fotbal israelian, dar el nu este titular la toate meciurile :evil:  :evil:  :evil:

Nici Olaroiu nu prea il vede ...putea fi introdus cateva minute pe finalul meciului cu CFR sa isi intre in ritm.

steaua rosie15.10.2006 16:22

El este cal mai bun fundas din fotbal israelian, dar nu este la nivelul lui Ogararu... atunci cand el nu este titular la noi, inteleg de ce, dar cand nu joaca 90 min la nationala, nu inteleg de ce!

_yang20.11.2006 13:35

@Steaua rosie

E probabil in situatia lui Ogararu.

raducelbun11.12.2006 07:21

Nu este de Steaua.

_yang11.12.2006 17:18

Toata lumea il critica pe Saban datorita evolutiei proaste din meciul cu Real, insa nimeni nu-si aduce aminte de cate ori Carlos a jucat prost si apoi a fost incurajat de suporteri ???

Poate ca ar trebui sa primeasca si el acelasi tratament...

Bogdan4Steaua12.12.2006 02:33

Si eu i-as mai acorda o sansa lui Saban. Klemi a inceput bine in campionat, apoi a facut un meci bun cu Dinamo Kiev. A facut un meci foarte slab cu Real Madrid dar atentie: el nu mai jucase un meci oficial cu Steaua de o buna perioada de timp inainte de meciul cu "galacticii" - a fost in Israel in acele zile de sarbatoare, iar apoi in campionat s-a mers cu Stancu. Daca Oli avea de gand sa joace cu el impotriva Madridului, trebuia sa il foloseasca si in partidele premergatoare meciului de Liga. Acest lucru s-a vazut in teren(lipsa de comunicare cu coechipierii plus un Robinho in forma). Mi se pare ca a intrat in dizgratia tuturor mult prea usor. In contrast, si Stancu a facut doua meciuri slabe si nu am vazut aceeasi atitudine(meciul cu Pandurii precum si returul cu Lyon).

SteauaToronto13.12.2006 01:27

Managerul a precizat ca israelianul Klemi Saban va juca la Steaua si in returul acestui campionat si ca posibila despartire de ros-albastrii este doar o fantezie a presei. "Saban a avut un singur meci in care a jucat slab, cu Real Madrid. La Kiev a facut o partida de exceptie. Insa, din cauza schimbarilor, unde se lupta cu Stancu si Nicolita, s-a schimbat situatia, dar nu vom renunta la el", a declarat acesta, convins de faptul ca Saban e o afacere buna pentru Steaua.

Andreea stelista13.12.2006 08:07

Ce minciuni pot sa scrie astia de la Prosport. Ei zic ca pleaca. loool.

Si Klemi Saban a plecat acasa!

Steaua Fundasul Klemi Saban a plecat ieri-dimineata din România, destinatia sa fiind tara natala, Israel. Jucatorul a venit la Steaua în luna iulie, dupa ce a evoluat un an la Maccabi Haifa. Este probabil ca Saban sa paraseasca în urmatoarea perioada echipa din Ghencea, aparatorul intrând în dizgratia lui Cosmin Olaroiu. Saban nu a fost inclus în lotul ros-albastrilor care s-a deplasat la Lyon si este dorit de cei de la Beitar Ierusalim.

Penibil.

Lavy_*_13.12.2006 16:04

Trebuie sa traiasca si ziaristii din ceva :lol:

Cred ca i se va mai acorda o sansa!Si eu i-as mai acorda! :)

Andreea stelista13.12.2006 19:21

Dupa cum a zis si SteauaToronto, managerul Stelei a declarat ca Saban nu va pleca.

rain_man19.12.2006 19:55

In primul rand vreau sa va salut. Sunt nou... :)

Vad ca nu mai zice nimeni nimic de Saban. E pacat de un jucator bun, mai bun decat multi din lotul nostru. (sa ma ierte ceilalti dar in ultimul timp dau dovada de o delasare si lipsa de ambitie...)

Ce e mai grav este ca cei din conducere si mai ales Oli repeta greseala facua cu Carlos, chiar mai grav este ca Saban a jucat mai bine decat Carlos.

Nu spun ca nu au gresit, dar in ultimul meci jucat de ei care jucator nu a gresit? Unii au facut cu mult mai rau decat ei... I se imputa lui Saban un gol pt simplul fapt ca a gresit o degajare... dar golul a fost la cateva minute dupa., nu imediat.. ceilalti ce au pazit???!!

Nu spun ca sunt fan Saban, dar nu suport nedreptatile....

CEI CE LUATI DECIZII: TREZITI-VA!!!!

«12345»