Stimati suporteri stelisti, fratilor, va rog din suflet reveniti asupra acestei hotarari.Acest meci este, daca nu decisiv,cel putin foarte important pentru ocuparea locului 2 la finalul campionatului.Loc care ne va permite sa jucam (echipa binenteles) iar meciuri memorabile la toamna in LC.Eu personal cred si sper ca avem sanse si la locul 1.
Echipa are nevoie de sustinerea si incurajarile voastre in momentele grele ale jocului.Voi veti sustine echipa Steaua si nu pe Gigi Becali.Nu uitati ca G.Becali este "trecator" pe la aceasta echipa, nu-l substituiti echipei, el este un afacerist care a bagat bani la Steaua ca sa castige imagine, dar firea lui il tradeaza si ce "construieste" azi, maine darama din nechibzuinta.
Va veni si momentul cand o sa i-o platiti cu varf si indesat, adica la...viitoarele alegeri!
Atunci sa va achitati "datoria" fata de el, pentru ofensa adusa,nu va razbunati pe echipa, fiindca riscati sa va furati propria caciula.
Ma incearca un profund sentiment de regret ca datorita distantei (si serviciului) nu pot sa fiu si eu alaturi de voi in tribuna.Daca fizic imi este imposibil, in schimb cu inima va rog sa ma credeti voi fi alaturi de voi si de echipa, fiindca sunt totusi convins ca Steaua va beneficia din plin de sustinerea voastra morala.
Fie ca echipa cea mai buna, adica Steaua, sa castige pentru gloria clubului si-a minunatilor ei suporteri!
.........HAI Steaua Bucuresti !.............