Nu tin minte sa fi spus Gigi de aranjat 5 etape. De altfel, daca s-ar fi intamplat asa, era prost Gigi sa recunoasca? Sa fim seriosi....
Gigi bate campii de multe ori si nu trebuie luat in seama. Ma distreaza ca fanii rapidisti si fanii dinamovisti iau de bune toate chestiile debitate de Gigi. Acum referitor la meciul cu FC Vaslui: prestatia slaba a moldovenilor a avut mai multe cauze.
1.Dupa ce au scapat de retrogradare, era greu sa mai gaseasca motivatia necesara pentru a da totul pe teren(mai ales ca nu stiu sa fi fost motivati de rapidisti).
2.Badea si Panait stiau probabil ca vor evolua la noi si chiar daca nu li s-a cerut sa o lase mai moale, e greu sa joci cu ambitie stiind ca o faci contra viitoarei tale echipe(chestii de acest gen se intampla si pe afara, unele echipe anuntand ca il vizeaza pe un anume jucator de la o echipa adversa in plin sezon)
3.A avut interes si Dinamo sa luam titlul, deci cei de la Vaslui au vrut sa multumeasca pe toata lumea - degeaba a iesit Rednic cu tot felul de afirmatii..sa nu imi spui tu mie reddog ca lui Rednic nu ii convine situatia actuala, cu Dinamo in Cupa UEFA
Chestia cu jucatorul contactat este amuzanta. Sa fim seriosi....si eu pot da telefon sa spun ca reprezint clubul X si vreau nu stiu ce. Nu cred ca risca nimeni asemenea prostii.
Cand Gigi a declarat ca a demonstrat ca e puternic in ultimele etape, s-a referit in special la motivarea adversarilor, aratand puterea banului. Daca aveam meciurile aranjate, nu cred ca se mai chinuia sa impratie bani in stanga si in dreapta la adversari.
Sigur, pentru orice rival succesele Stelei sunt greu de digerat si este oarecum de inteles. Insa de aici pana la a afirma ca ultimele 5 etape au fost aranjate e cale lunga. Repet, noi am demonstrat ca avem valoare in Europa.