FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - editia 2006/2007

«12346»
Dan_BKL23.07.2006 00:33
Eu nu am uitat de jocul cu Ceahlaul, dar nici nu am uitat ca daca ar fi sa se ia pe bune nu numai Dinamo ar avea probleme serioase in Liga 1, ar mai fi destule echipe aflate in aceeasi situatie.

ai dreptate nu numai Dinamo ci si rapid,CFR Cluj,FC National,Bistrita....mai sunt dar in nici un caz Steaua.

sti dc cred eu ca voi nu realizati nimik notabil in europa?

din cauza magariilor din campionat.

reddog23.07.2006 12:42

Dar de voi nu zice nimeni nimic. Daca nu erau anumite declaratii ale patronului Stelei, poate va mai credeam. Dar cand tu ca si patron al unui club de fotbal sustii sus si tare ca ai aranjat ultimele 5 etape ca sa vada lumea ce tare esti, no comment. Asta nu o spun numai eu. Adevarul e ca in campionatul trecut ne-ati depasit la acest capitol. Fara suparare...

Dawson23.07.2006 13:13

Pe voi n-are cum sa va depaseasca nimeni in veci la capitolul aranjamente! :lol: :lol: :lol:

Apoi, JJ nu a sustinut ca ar fi aranjat meciuri. Am mai auzit tampenia asta de curand din gura unui amic rapidist. I-am taiat-o scurt atunci: i-a motivat serios pe "mineri" si, in consecinta, milogii n-au mai facut fata presiunii si asa s-a nascut tiganeala respectiva. Oricum, s-a vazut aseara ca nici macar la degetul mic nu ne-au ajuns sezonul trecut. Numai gura e de ei...

Bogdan4Steaua23.07.2006 13:17

Nu tin minte sa fi spus Gigi de aranjat 5 etape. De altfel, daca s-ar fi intamplat asa, era prost Gigi sa recunoasca? Sa fim seriosi....

Gigi bate campii de multe ori si nu trebuie luat in seama. Ma distreaza ca fanii rapidisti si fanii dinamovisti iau de bune toate chestiile debitate de Gigi. Acum referitor la meciul cu FC Vaslui: prestatia slaba a moldovenilor a avut mai multe cauze.

1.Dupa ce au scapat de retrogradare, era greu sa mai gaseasca motivatia necesara pentru a da totul pe teren(mai ales ca nu stiu sa fi fost motivati de rapidisti).

2.Badea si Panait stiau probabil ca vor evolua la noi si chiar daca nu li s-a cerut sa o lase mai moale, e greu sa joci cu ambitie stiind ca o faci contra viitoarei tale echipe(chestii de acest gen se intampla si pe afara, unele echipe anuntand ca il vizeaza pe un anume jucator de la o echipa adversa in plin sezon)

3.A avut interes si Dinamo sa luam titlul, deci cei de la Vaslui au vrut sa multumeasca pe toata lumea - degeaba a iesit Rednic cu tot felul de afirmatii..sa nu imi spui tu mie reddog ca lui Rednic nu ii convine situatia actuala, cu Dinamo in Cupa UEFA

Chestia cu jucatorul contactat este amuzanta. Sa fim seriosi....si eu pot da telefon sa spun ca reprezint clubul X si vreau nu stiu ce. Nu cred ca risca nimeni asemenea prostii.

Cand Gigi a declarat ca a demonstrat ca e puternic in ultimele etape, s-a referit in special la motivarea adversarilor, aratand puterea banului. Daca aveam meciurile aranjate, nu cred ca se mai chinuia sa impratie bani in stanga si in dreapta la adversari.

Sigur, pentru orice rival succesele Stelei sunt greu de digerat si este oarecum de inteles. Insa de aici pana la a afirma ca ultimele 5 etape au fost aranjate e cale lunga. Repet, noi am demonstrat ca avem valoare in Europa.

Cooper26.07.2006 17:40

@ Bogdan4steaua

Ai dreptate, dar gandeste-te cazul in care (Doamne fereste), nu ne calificam in grupele CL. Sa vezi atunci ce-o sa sara toti dusmanii in sus (si nu numai de bucurie). O sa se spuna ca am luat titlul datorita aranjamentelor si nu datorita valorii. Mai ales ca acum avem cea mai mare sansa din ultimii 1 ani sa prindem si noi trenul asta. (ptiu drace, ma scuzati, avionul asta (CL), trenul e pentru altii).

reddog27.07.2006 01:23

Nu am chef de contraziceri pe aceasta tema cu tine si nici cu un alt stelist. E normal sa iti aperi echipa si sa vrei sa o scoti "basma curata" din toate...Dar o singura intrebare iti pun: care doua cluburi au fost in discutie cum ca ar fi facut anumite miscari care se cam contraziceau cu bunul mers al campionatului? Nu cred ca va mai trebuie vreo 4-5 campionate sa ne ajungeti la acest capitol, cred ca mai putine.

IOANA_STELISTA27.07.2006 10:26

Ce cauta un dinamovist pe forumul Stelei :?:

Motanu D27.07.2006 10:30

@IOANA_STELISTA:

reddog e dinamovist convins dar viziteaza acest forum in semn de recunoastere a superioritatii Stelei !

IONUTZ-CIPRIAN27.07.2006 16:37

:evil: >>>Reddog e un catelus cuminte :lol: ,cu care poti sa discuti omeneste,decat ca altii care intra sa injure sau sa spurce mai bine un om cu capul pe umeri cu toate ca tine cu alta echipa!!!>>> :twisted:

Cooper28.07.2006 17:22

:twisted: Pacat ca sunt tot mai putini oameni de calitate printre "dusmanii Stelei"

forever_STEAUA29.07.2006 16:06
Nu am chef de contraziceri pe aceasta tema cu tine si nici cu un alt stelist. E normal sa iti aperi echipa si sa vrei sa o scoti "basma curata" din toate...Dar o singura intrebare iti pun: care doua cluburi au fost in discutie cum ca ar fi facut anumite miscari care se cam contraziceau cu bunul mers al campionatului? Nu cred ca va mai trebuie vreo 4-5 campionate sa ne ajungeti la acest capitol, cred ca mai putine.

Dragul meu, ai vrut sa zici 40-50, nu? :twisted:

Virgil29.07.2006 17:03

Exagerezi,40-50 sunt aproape toate,dar daca ar fi fost 100,as fi fost de acord.

Virgil29.07.2006 17:34

Nu cred.In secunda urmatoare primului post ar fi dezactivat. :wink:

c.ronaldo1730.07.2006 06:56

e al 4lea an in care avem 2 derbyuri consecutive....mi se pare normal avand in vedere ce functie are Copos in parlament si cum ii santajeaza pe toti :evil:

IONUTZ-CIPRIAN30.07.2006 07:11

:evil: >>>Pai tu consideri meciul cu "prazilieni" un derby?Astia vin din B si gata sunt jupani?Mai au de papat praz pana ca ei sa aiba un derby cu noi!!>>> :twisted:

***alex***30.07.2006 09:15

Dar tu consideri meciul cu Poli un derby? Era vorba ca jucam cu rapid si Dinamo la rand!

Virgil30.07.2006 09:40

Si totusi,a fost derby-ul etapei.

alex ripper30.07.2006 09:52

virgil,a fost derby in viziunea ant1.Pt tvr derby e national-Dinamo

dbd30.07.2006 19:38

Virgil mersi mult pentru lista chiar ca aveam nevoie si imi era lene sa caut :) bine ca am dat de ea fara sa vreau :lol:

ultras steaua02.08.2006 12:41

:twisted: :twisted: :twisted: este ciudat sa jucam iar cu rrrapid si Dinamo la diferenta de cinci zile la fel ca sezonul trecut :arrow:

GeorgeBecali03.08.2006 10:27

da nui problema,luam si anul asta campionatu si ne ducem direct in grupe de unde vreau sa facem o figura frumoasa..si poate ma si locul 2 sa intre ca nu sunt om rau..ca sa ii prind in optimi sa le dau vreo 4 la 0 sa speri europa :) ..ce rapid ma? nu intra cu coposu ala al lor pervers nicintertoto ala slabu haha :)

liloiu08.08.2006 22:09

Sper sa ai dreptate, desi as prefera sa jucam finala sa ne calificam automat in CL fara sa depindem de castigarea campionatului :P

Phantom09.08.2006 09:31

Eu nu inteleg cum inca se mai poate vorbii despre blat la Vaslui.

1. Vaslui era in josul clasamentului , Steaua era pe 1 loc

2. Steaua este de 1000000000 de ori mai valoroasa ca Vaslui. Indiviudal nici nu mai zic

3. Cum putea sa creada cineva ca Vaslui va misca ceva in fata Stelei...semi-finalistei UEFA...

Se pare ca cei care cred ca Steaua a facut blat la Vaslui au ceva la cap.

Dc nu ziceti de blatul Rapidului de la CFR...blat pe fata. CFR care se batea cu pumnii in piept ca e mare si tare...ma intreb dc oare nu a vrut Tudor sa joace !!!

nicoleta-andrei20.08.2006 17:16

:D ABIA ASTEPT ZIUA DE MIERCURI :|

VB LU Becali... SA MA TREZESC DIMINEATA =)) SAU NU !

ady4steaua21.08.2006 08:41

...mai sunt doua zile:P :lol:

«12346»