FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Discutii despre Liga 1 - editia 2006/2007

«13456»
Yoyoyoi15.04.2007 19:11
Am ramas perplex dupa meciul asta cu Gloria 8O cred ca nu mai stiu eu fotbal, ca nu pot sa-mi explic :roll:

Eu mai mult decat atat. am rabdat soarele ala in tribune pentru o bataie de joc. Sa ajungi sa-ti injuri propria echipa din peluza, nu este ceea ce mi-as fi dorit de la aceasta deplasare....

c.ronaldo1719.04.2007 11:40

Putem spune "mandri" adio locului 2....

Daca campionatul ar incepe azi, am fi principala contracandidata a Jiului la retrogradare... Ati distrus ce-a mai buna echipa domnule Oli... Felicitari!!!

--Ultras-Steaua--19.04.2007 11:47

Ai dreptate adio locul 2 insa nu numai Oli este de vina.De vina sunt toti de la marii conducatori pana la jucatori.Toti au o parte din vina.

Prodigy_andrey20.04.2007 05:01

Deci pana la urma !! Pe cat gatam ? :(

axl2320.04.2007 05:51

Pe 2(II,doi), cu ajutorul iminentei interventii divine acordate viitorului sanctificat Becali. Exista o poveste medievala cum ca o sfanta in viata, datorita smereniei, urina fantastic de mult, "neputandu-si stapani basica udului", asta fiind un mare semn al sfinteniei ei. Asta ii doresc si lui Becali.

oliviu20.04.2007 11:18

Fratilor cu Iasiu ne jucam ultima sansa sa ne salvam blazonu..baietii trebuie sa bata si sa demonstreze ca desi trecem printr-o etapa mai grea, ei trebuie sa bata si sa mergem in Liga acolo unde ne este locul ....iar spurcatii aia de milogi si cei de la CFR sa vada ca Steaua e inca o forta a Europei....

Forza Steaua...

c.ronaldo1720.04.2007 12:33

Ce ultima sansa visezi mah? Ultima a fost cu Aek.

lnaintea fiecarului meci ziceti ca e ultima sansa ???

Gata cu sansele...

Yoyoyoi20.04.2007 17:15

Singura sansa pe care o mai avem pentru a prinde o competitie europeana sezonul urmator e sa ne clasam pe 3. Ar mai fi solutia clasarii pe 4, cand vom merge in Europa doar daca Rapid ia cupa si se claseaza pe 3.

Dar dupa cum se stie, relatia homosexuala intre Cops si Iancu, intre suporterii rapidisti si cei timisoreni, vor face tot posibilul sa nu se intample asa.

Oricum ar fi, eu nu vad pre bine pentru noi urmatoarele meciuri, Mi-e greu sa cred ca dupa semnarea, noului contract pe o bucata de jratie igienica, se vor trezi razboinicii si vor calca in picioare tot in calea lor.

Bogdan4Steaua21.04.2007 01:11

Am postat si in alt topic. Nu putem participa in cupele europene daca terminam pe 4 decat in cazul in care ne inscriem in Intertoto.

c.ronaldo1721.04.2007 05:18

Nu ne inscriem noi in asa ceva... Nu vrea Gigi, el se gandeste ca isi va strica imaginea, nu se gandeste la suporterii Stelei.

I.N.Money21.04.2007 14:48

Probaibil Becali nu stie ca sistemul din Intertoto s-a schimbat si un club de talia Stelei ar putea juca decat o singura dubla,cu un adversar extrem de modest si o victorie ar duce-o in UEFA.

Se pare ca in momentul de fata,aceasta ar putea fi singura varianta ca la anul sa jucam in vreo cupa.Rusinos !

alinush8921.04.2007 15:01

Corect:)...De ce ne-ar fi rusine sa participam in Intertoto?.. Bineinteles ca nu trebuia sa se ajunga aici,dar sunt perioade si perioade.eu unul as fi pentru participarea in Intertoto:) Villarreal a ajuns in sferturi, sau semifinale daca nu ma insel, venind din Cupa UEFA Intertoto

Dj21.04.2007 16:01

CFR a facut egal..

Daca batem diseara..sunt 6 puncte..

Sa mai sper?

Astristul22.04.2007 08:52

Se pare ca am invins aseara pe Poli Iasi, dar jocul Stelei nu m-a facut sa sper ca vom putea sa prindem locul 2! :(

Claudiutzu22.04.2007 20:01

@ Astristul

Mah eu zic ca Steaua inca mai are sanse pentru ca tot timpul trebuie sa luti daca iti doresti cu adevarat ceva si Steaua stiu ca lupta pentru ca asa a fost mereu Steaua face istorie stau face tot Alti kum se zicea ca Alte echipe castiga de pe urmele lor asa si este si eu cred in steau si in ultima sansa daca bate pe CFR suntem clar pe locul 2....CFR-ul are meciuri grele zic eu asa ca hai Steaua si stelisti pana la moarte HAI Steaua!!!Ce bine suna ( Steaua In Liga Campionilor ) asa va fii Steaua campioana

axl2322.04.2007 20:12

Ma bucura victoria Argesului lui Dorinel, 2-0 cu Bistrita, sper sa reuseasca sa se salveze de la retrogradare.

SteauaToronto24.04.2007 23:47
Ma bucura victoria Argesului lui Dorinel, 2-0 cu Bistrita, sper sa reuseasca sa se salveze de la retrogradare.

Din pacate dupa infrangerea de la Iasi, Dorinel se poate considera retrogradat.

Pacat...

IONUTZ-CIPRIAN25.04.2007 14:16

Asa este in viata,si mei imi pare rau de el si de acea echipa, nu stiu ce s-a intamplat acolo de au decazut atat de mult,inca odata pacat!!

Bogdan4Steaua25.04.2007 16:29

Problema la FC Arges este Penescu. A dat mult din gura dar nu a facut mai nimic. A cautat mereu scuze. Nu a facut achizitii serioase. Dorinel a facut o greseala atunci cand a plecat la FC Arges. Am afirmat si atunci: Munti a plecat la o echipa deja retrogradata. Sansele erau minime, iar Dorinel nu are inca experienta necesara de a face "din rahat bici".

Dragoshel26.04.2007 10:48

Dorinel Munteanu a fost demis!

In urma rezultatelor slabe din ultima perioada, patronul echipei FC Arges, Cornel Penescu, a anuntat, joi, ca a incetat colaborarea cu antrenorul-jucator Dorinel Munteanu.

Cititi mai multe AICI

axl2326.04.2007 16:09
Dorinel nu are inca experienta necesara de a face "din rahat bici".

Da Bogdane dar cu CFR-ul ce-a facut? Sau mergea echipa din inertie?

Intr-un fel e bine c-a fost demis, sper sa-l ia alta echipa din Liga 1, poate chiar Clujul.

c.ronaldo1726.04.2007 16:19

La CFR Cluj sunt sanse mici sa ajunga atata timp cat ungurii vor conduce in continuare aceasta echipa "de top".

Bogdan4Steaua26.04.2007 20:45
Da Bogdane dar cu CFR-ul ce-a facut? Sau mergea echipa din inertie?

Intr-un fel e bine c-a fost demis, sper sa-l ia alta echipa din Liga 1, poate chiar Clujul.

La CFR Cluj Dorinel avea jucatori.....

axl2327.04.2007 08:22

Da, cam avea jucatori. Ai dreptate.

Virgil27.04.2007 11:31

Unul ar fi Tilinca. De restul nu-mi amintesc.

«13456»