Nesu asta e mic si rau. Poate ca nu a fost cea mai inspirata idee sa se ia de ala dar ....hmm...am impresia sau nu e la prima abatere? parca a mai facut din astea si in campionatul intern, nu mai stiu exact cu ce echipa.
Nesu asta e mic si rau. Poate ca nu a fost cea mai inspirata idee sa se ia de ala dar ....hmm...am impresia sau nu e la prima abatere? parca a mai facut din astea si in campionatul intern, nu mai stiu exact cu ce echipa.
la ce ora joaca Steaua maine cu groclin?
Steaua - Groclin,5 Iulie 2006,Rosenheim (Germania),ora 17:00.
Astia is pe locu 8 in campionatu poloniei. Sper ca si-au revenit ai nostri.
Steaua - Dyskobolia Groclin 1 - 0
Min. 61: A marcat Neşu
Ha ha ha
) Nesu ? :lol:
Trebuie neaparat sa vad golul ... :twisted:
Min 85. 2-0. Gol Litu!
Vad ca Litu a inceput sa fie folosit.Si nu degeaba,pentru ca roadele introducerii lui in teren incep sa se vada.Litu va fi un bun atacat in viitorul foarte apropiat.Poate chiar titular pe postul sau.
Cand a intrat prima oara intr-un meci oficial la Steaua a jucat vreo 10 min si a avut 2 ocazii uriase dintre care o bara, daca imi aduc bine aminete, sper sa fie de bun augur acest gol pentru el si sa il vedem pe viitor cat mai mult prin teren daca isi merita locul...Forzza Litu... :wink:
Poate sa imi spuna si mie cineva la cate minute dupa ce a fost introdus in teren a marcat? si in locul cui a evoluat Litu?
Mi-a starnit curiozitatea...
@Sorin:
Conform GSP Litu a intrat pe teren in minutul 75 in locul lui Iacob si a marcat in minutul 88 "cu un șut în vinclu de la 12 metri" .
Multumesc,
deci a avut nevoie de 13 minute ca sa inscrie, si Iacob nu a reusit asta in 75 de minute...
@ sorin_777
Irelevant.Deocamdata.
12 iulie 2006 este data primului joc al Stelei,programat la Mierlo,in care va intalni formatia turca Rizespor.
Rizespor a terminat pe locul 9 din 18 echipe,campionatul trecut.Un fel de Poli Timisoara.Echipa de mijlocul clasamentului.
Probabil ca va fi un joc echilibrat,asa cum sunt in general meciurile noastre cu Poli,in care Steaua nu va avea voie sa piarda.Pentru simplul fapt ca nici in fata lui Poli nu pierde...
Caykur Rizespor este infiintat in 1953.Are in lot si 1 bulgar(portarul Zdravko Zdravkov),1 brazilian(Allyson-aparator),1 egiptean,1 armean,etc.
Cam asa o sa arate si Steaua: 1 portughez, 1 brazilian, 1 egiptean...Brazilianu vine imediat.
e Ronaldinho, nu?
pe bune, care-i brazilianul? sry dk m-am facut de ras cu intrebarea asta, recunosc ca postez aici inainte sa fi verificat presa sportiva de azi...
e vb de Junior de la Tavria?
Steaua - Rizespor
Echipa de start a Stelei: Carlos - Saban, Goian, Ghionea, P. Marin - Nicoliţă, Lovin, Paraschiv, Boştină - Dică, Iacob
Interesant.In primul "11" apare pentru prima data Klemi(parca asa scrie pe tricou).Apare si Bostina,in ciuda oricaror asteptari.Nu apare insa Badea.
Nasol fara Mirel la mijloc, uite aici era bun Cadu, dar de, ce sa-i faci..lasa ca ne intarim cu Strool... :evil:
Steaua - Rizespor 1-0
Nicoliţă (44)
E final ?
Din cate stiu eu nu. Meciul a inceput la ora 19.
Merci frate.Deci mai avem de dat. :wink:
Steaua - Rizespor 1-1
Altan (77) egaleaza dupa ce Nicolita a deschis scorul in minutul 44.
Incredibil!
Pe OLS se spune ca e 1-1 Goluri Nicolita 42' si Altan 77'!
Pe GSP este 3-1 Nicoliţă (44), Goian (65), Dică (71) / Altan (60)... :lol: :lol:
Update: Pe OLS au revenit la realitate!
Si s-a mai marcat un gol: Opriţa (75).
Numai Iacob nu vrea sa inscrie...