FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Meciuri amicale

«123459»
Rossoblu02.07.2006 10:32

ce naiba frate nu e posibil asa ceva... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Steaua - Tavria Simferopol 1 - 5 :cry:

doamne fereste era 5-0 in minutu 65 , in min 67 a dat Bostina din penalti, s-a dus naibi tot moralu si toate increderea jucatorilor care au avut-o pana la meciu asta, ce mama naibi ne facem.

DTP-Ludacris02.07.2006 10:38

În minutul 45 al primei reprize, al meciului amical dintre Steaua si Tavria Simferopol, la o intrare dura a lui Snitko la Radoi, nervii au cedat, stelistul a ripostat aplicându-i adversarului un pumn, iar jucatorii celor doua echipe s-au luat la bataie. Cele doua tabere au fost despartite doar de interventia antrenorilor. Dica si Snitko au primit cartonasul rosu.

În minutul 62, Nesu l-a scuipat pe Junior, care a ripostat si l-a trimis la pamânt cu un pumn pe stelist. Amândoi au fost trimisi sa se racoreasca la dusuri de catre arbitru, care le-a aratat cartonasul rosu.

Nesu asta dupa ce k e vai mama lui mai face si dastea .... sa`l dea dreaq afara de la echipa :evil:

bodanelu02.07.2006 10:39

cica pe gsp: Min. 46 - Steaua începe repriza a doua cu următoarea formulă: Carlos - D. Bălan, Panait, Ghionea, Neşu - Opriţa, Lovin, Boştină, Drida - Liţu, V. Badea

Min. 68 - Steaua joacă în 9 oameni. Dică şi Neşu au fost elimiinaţi! De la Tavria a primit cartonaş roşu, Junior

DTP-Ludacris02.07.2006 10:45

Nush ce sa mai zic...urat...umilitor pt noi sa ne bata amaratzii aia ..dar cu ce achizitii a facut GG e clar ..sigur vom intra in CL ...

Hassan02.07.2006 10:49

Nu cred ca trebuie sa ne panicam. Este totusi doar un meci amical, care aparent a degenerat, cu pumni picioare si cartonase rosii, nu stiu cat s-au gandit baietii nostri la fotbal. In plus, nu stiu ce sistem sau idei tactice poti pune in practica cu doar 9 oameni pe teren. Din comentariul de pe gsp am obs insa o chestie: aproape toate golurile ucrainienilor au fost din "contraatacuri fulgeratoare". Poate este o noua slabiciune, care trebuie rectificata urgent! Eu unu sper ca ai nostri sa-si fi luat acum portia de 5 goluri si sa nu mai primeasca niciodata mai mult de 2 in cupele europene :). Ce sa fac..sper si eu. Dezamagitor totusi ca cu cea mai buna formula a noastra (asezata si 4-4-2, sistemul obisnuit) nu am reusit sa inscriem 45 de minute si am reusit sa primim 3 goluri. Sper ca baietii sa isi revina.

Rossoblu02.07.2006 10:52

poate totusi e de bun augur, poate isi da seama si Jiji ce achizitii a facut si acum pe final sa mai faca unele imporatante, incepand cu Portaru Stancioiu care e liber de contract !!!!!!!!!!!

Melku02.07.2006 10:56

Oli declara dupa victoria impotriva lui Appolon ca orice meci castigat e important e pentru Steaua fie el meci amical, asta ma face sa cred ca au existat foarte mari slabiciuni in joc si incredibil e ca in 64 de minute am reusit sa luam 5 goluri cu efectiv complet, Bichonu` si Dica fiind eliminati 4 minute mai tarziu. Este un scor cam rusinos dar inainte sa incepem sa aruncam iar cu pietre in Oli (si eu am facut-o :twisted: ) hai sa vedem daca ne califica in grupele CL si dupa aia aruncam :twisted: (o sa fiu in primele randuri)

Rossoblu02.07.2006 10:58

io tutusi cred ca orice sut pe poarta cand apara Cernea e gol, si nici Carlos nu-i mai departe.. :o

***alex***02.07.2006 11:01

In primul rand este un meci amical!!!

In al doilea rand cand adversarii intra urat, te bati cu ei, joci si in inferioritate ce chef de fotbal mai ai?

In al treilea rand cum mama naibii puteti sa spuneti vaaai ne-a batut Tavria Simferopol, amaratii astia, gata e clar nu mai intram in CL :(( , echipa de rahat, n-am facut transferuri, mai ramane de zis ca o sa ne batem pentru retrogradare si ca o sa ne scoata Gorica cu 9-2 scor general! :roll:

Sa spui dupa un meci amical pe care il pierzi ca o sa avem mari probleme cu Gorica e mai mult decat penibil!!!

Bogdan4Steaua02.07.2006 11:13

Meciurile amicale sunt una, si meciurile oficiale sunt cu totul altceva. Cu aceeasi echipa(mai putin Ogararu) am jucat 30 de meciuri la nivel inalt in Europa in ultimii doi ani. Cand ii aud pe unii catalogand echipa drept slaba imi vine sa imi iau campii. :)

Legionaru02.07.2006 11:14
Înfrîngere usturãtoare pentru campionii României venitã din partea unei echipe clasate pe locul 8 în Ucraina!
***alex***02.07.2006 11:28

Da ce ma ustura...

DTP-Ludacris02.07.2006 11:50

Nu am spus ca ne scoate Gorica ...m-am referit ca nu trecem de turul 3 ... :roll:

gone02.07.2006 13:12
Meciurile amicale sunt una, si meciurile oficiale sunt cu totul altceva. Cu aceeasi echipa(mai putin Ogararu) am jucat 30 de meciuri la nivel inalt in Europa in ultimii doi ani. Cand ii aud pe unii catalogand echipa drept slaba imi vine sa imi iau campii.  :)

Echipa nu e slaba dar nu e asa de buna cum am vrea sa credem. Stiu ca e un meci amical dar scorul e prea usturator.

I.N.Money02.07.2006 13:25

Ultima oara cand ne-am luat-o in halul asta a fost in turneul englez,in precedentul mandat a lui Oli cand am jucat cu "super echipe" precum Milwall sau Swansea City.

DTP-Ludacris02.07.2006 13:45

Au pierdut cu 5-1 si au luat si cativa pumni...din cate am vazut yo doar Radoi si Iacob ce au scapat :lol:

radical02.07.2006 14:09

Ma uit la Ghionea ala e pe picior de bataie la fiecare meci...

Tot vedeam ca unul din siteurile presei faceau propuneri de porecle pentru stelisti...

Am o propunere:

Ghionea = gladiatorul :lol: :lol: :lol:

forever_STEAUA02.07.2006 17:35

Meciul asta numai amical nu a fost. De fapt , de ce se mai numesc meciuri "amicale"?

Totusi sa pierdem cu 1-5 e greu de "digerat"... 3 goluri in prima repriza, cand au jucat titularii (mai putin Carlos, dar tot pe acolo e) ...

nesu9ol.jpg

poza: gsp

Horica02.07.2006 18:08

Sa speram ca echipa isi va reveni in urmatoarele meciuri...desi ce s-a intamplat azi a fost chiar josnic.

Melku02.07.2006 18:57

Referitor la poza...bichonul asta trebuie invatat de Radoi sau Dica sa dea si dupa aia sa "puna intrebari" :lol:

Virgil02.07.2006 19:31

Moment de atentie incordata pentru noi,de surprindere si de neinteles.

Olaroiu e primul responsabil pentru acest usturator esec.Care nu trebuie deocamdata luat prea in serios,dar nici tratat cu usurinta.

Chiar sa iei 5 goluri intr-un meci,nu conteaza de la cine,e jenant.La care sa raspunzi cu un singur gol,si ala din penalty...

***alex***02.07.2006 19:53
Nu am spus ca ne scoate Gorica ...m-am referit ca nu trecem de turul 3 ... :roll:

Da de ce te-ai simtit tu cu musca pe caciula? Ca nu am dat nume! Daca iei fiecare post o sa afli...

Dan_BKL02.07.2006 20:14

Referitor la poza:daca era Neaga in locu lu Nesu il facea avion pe ala.

bodanelu03.07.2006 05:35

daca Dica ar alerga la fel cum a alergat dupa astia din meciul de ieri, ar ajunge cel mai mare jucator de la Steaua!

IONUTZ-CIPRIAN03.07.2006 08:54

:evil: >>>Cata daruire pe jucatori nostri,ati vazut ce pumni picioare au impartit?Parca ieri afost craciunul,eu in locul lor as lua lectii de la ZMARANDESCU ca parca au iesit cam sifonati.Nu prea sunt deacord cu chestiile astea de la o echipa asa cum este Steaua dar daca este vorba despre ei mai trec cu vederea,chiar mi-a placut sa-l vad pe neinfricatul Radoi si pe jupanul Dica dand dovada de adevarati razboinici de ai lui Gigi,si vine tare din urma NESU "tanar si nelinistit".BRAVOOOO.Sa nu credeti ca am ceva cu ei,dar chiar mi-a placut de ei,"DA CE" cum zice modoveanul"MAMA M-A FACUT BARBAT NU C...T"mi-a placut ca nu s-au lasat calcati in picioare.....la bataie ca la scor....jale!!>>> :twisted:

«123459»