Din ce vad eu acum Manchester e favorita, Chelsea a fost incalecata prima repriza la Valencia, si cu norocul specific + aportul lui Canizares s-a calificat in ultimul minut. Daca intra bara lui Morientes si incursiunea lui Silva era 3-0 la pauza. Un luru de care putem fi mandri: in timpuri in care Oli "doboara" recorduri stabilite de 18 ani, respectiv 32 ani (stiti la ce ma refer), FC Steaua inca detine recordul de suporteri oaspeti pe Mestalla, fiind atunci 6000 de romani in tribune.
Cat despre Roma, a cam patit in primele 20 min ce am patit noi prima repriza cu spurcatii: 3 faze, 3 goluri dar pentru Roma ce a urmat a fost ceva nepermis pentru acest nivel, sa iei 7 goluri in sferturi nu stiu cand s-a mai intamplat si arata ca Roma nu are experienta Milanului, Juventus sau Inter in CL. Apropo, superba reactia galeriei Romei si la 7-1. Noi stelistii trebuie sa speram ca Milan reuseste un miracol la Munchen pentru ca doar printr-o minune se vor califica italienii.
Deci momentan au mai ramas Manchester, Chelsea, Liverpool si Bayern/Milan. Daca nu ma insel Liverpool si Bayern/Milan vor fi grupate impreuna si astfel o sa fie o echipa "stelista" in finala.