dar ce-ai vrea rotunda :lol: :lol: :lol:
@laca_7:
Octogonala !
daca sunt 2 forme , atunci rotunda vreau 8O
pacat k tabela nu se mai monteaza inaintea meciului cu Lyon, am auzit k o s'o monteze abea la meciu' cu realu'
... va trebui sa mai avem putina rabdare ...
yo am auzit ca va fii inaugurata cu Lyon :o
e bine ca am cumparat o tabela decenta. va dati seama cum o sa moara potaile si sburatorii cand vor juca la noi. o sa le miroasa a conditii de CL. ![]()
Nu cred ca este patrata, am vazut si eu imaginile si cred ca are dimensiuni normale, obisnuite...
pacat ca tabela nu se mai monteaza inaintea meciului cu Lyon, am auzit ca o s'o monteze abea la meciu' cu realu'... va trebui sa mai avem putina rabdare ...
De unde ai aflat stirea?
si yo am auzit ca sar putea sa fie inaugurata la meciu cu galacticii.... dar nu e sigur... :wink:
pacat ca tabela nu se mai monteaza inaintea meciului cu Lyon, am auzit ca o s'o monteze abea la meciu' cu realu'... va trebui sa mai avem putina rabdare ...
De unde ai aflat stirea?
undeva la stiri ...mi se pare ca pe Pro TV!
:lol: :lol: steagcruce2 dica10 este normal sa avem o tabela la standardele ligi campionilor
Pacat ca nu o vom avea decat la un meci... :cry: :cry: :cry:
A ok avem tabela.. misto ... dar unde o sa o punem dupa ce marim si acoperim stadionul >?
Si cu wc'urile ce facem ? Si ar trebuiisa avem un magazin langa stadion cu produse Steaua ca marile echipe de champ league :!:
Singurul lucru care ma bucura e k Steaua este acasa . joiaca la ea pe stadion
si k marit o sa fie o atmosfera infernala ![]()
Pacat ca nu o vom avea decat la un meci... :cry: :cry: :cry:
cum sa o avem decat la un singur meci??
Si cu wc'urile ce facem ?
incercam sa rezistam si noi 2 ore fara wc....
OFF TOPIC: am deschis si yo niste topicuri da miau disparut ....
dc? si unde?
Intr-un stadion european sunt necesare si WC-uri,deocamdata doar atat s-a putut dar sunt sigur ca se va aduce tot stadionul la standarde de Champions League
dar poate le`au facut si pe astea. o sa vedem cand mergem la primul meci ![]()
se monteaza la meciu' cu realu'...cel mai probabil ...
A fost montata la meciul cu Lyon, arata bine, dar din cate am inteles (zvonuri prin galerie) nu o sa o folseasca decat la meciurile importante. Este si de inteles, tabela a mai fost folosita si la olimpiada din Atena si nu are timp de functionare nelimitat, asa ca daca o folosim la meciurile cu uta, CFR si altii, in Champions League o sa tinem pancarde cu scorul :lol:. Peste toate astea, la derbyuri (cu Dinamo) si la meciurile rapid cred ca o sa fie folosita (iti dai seama(?!), nu mai pleaca astia acasa, dupa ce dau reluarile asteapta sa vada si filmul de la ora 8
)
tabela de la meciul cu Lyon e de imprumut... Cea care au cumparat-o cu 1mil de euro si care a fost prezenta la jocurile olimpice de la Sidney va fi prezenta abia la meciul cu Dinamo Kiev, ultimul din grupa CL...
gandeshte te si tu un pic cum sa foloseshti tabela numai la meciuri importante :?: :?: :?:
Da, mai, se poate, dupa meci vine Oli si ii pune pe baieti s-o duca acasa la Becali.
Ca n-are Gigi televizor si se mai uita si el pe la Dan Diaconescu seara...
Se uita la inregistrare cu nepotii, sa-i spuna aia daca a zis-o bine.
De asta are nevoie de ditamai tabela ca daca isi invita toti nepotii nu incap in casa si asa ii scoate pe toti in curte...