Am deschis acest topic:ma gandeam ca daca tot se reface stadionul,ar trebui instalata o tabela noua.
Ce avem noi e de pe vremea comunismului!
Am deschis acest topic:ma gandeam ca daca tot se reface stadionul,ar trebui instalata o tabela noua.
Ce avem noi e de pe vremea comunismului!
Da dar asta dupa marirea capacitatii stadionului...
cred ca toata lumea ar dori sa vada o tabele noua... Trebuie sa recunosc, sunt invidios pe tabela celor de la Timisoara... Se poate nea GG???
Se vorbea acum ceva vreme ca o sa avem o super tabela,dar se pare ca doar la presupuneri s-a ramas.. ![]()
In loc de tabela , vreau o plasma mare cat tabela sa vedem si reluari pe stadion :lol:
Eu sunt invidios pe tabela celor de la Arsenal de pe Highbury desi la noi nu prea ar avea cum sa fie pusa o tabela in genul celei de acolo...
mama am vazut-o paia de la hertha tia arata rezultatele si de la alte meciuri.asta a noastra se schimba la vreo zece min dupa gol ma enerveaza are peste 20 de ani. ce naiba cat o costa una noua oricum mai putin decat un teren nou. nea Gigi schimbo tata :!: :!: :!:
Nu va ajunge ca avem cel mai bun gazon din Europa de Est ? Acum va e gandul la tabela ? Probabil ca si MM Stoica si Gg Becali gandesc la fel,dar spuneti voi,se pot face toate odata ?
Luati-le usor baieti,incetul cu incetul se face otetul.
Si cu poll-ul ala ce e ? Ai impresia ca e cineva care nu vrea tabela noua ?
Vrei si tabela si ecran urias ? Daca ai dorinte pune si banii,nu comanda pe banii altora. :wink:
Mi se pare un topic pueril,nu stiu daca locul lui e aici...
Normal ca ash vrea si Yo o tabela noua..sa avem cel mai marfa stadion din Romania..ca doar suntem cea mai tare echipa ... 8) pana atunci...mai vedem...
Forza Steaua
Eu vreau sa avem cel mai bun gazon din lume, tabela cu plasma, vreo 20-30 de ecrane plasate "strategic" (eventual de maestrii Copos si Padureanu) si stadion de 150.000 de locuri.
Intrbarea e daca aceste dorinte tin de domeniul posibilului sau sunt doar vise de suporter !
Ceea ce ai spus tu..tine de visele unui suporter ...dar ceea ce vrem noi cred ca e realizabil :lol:
Mai intai sa se (re)FACA imprejurimile stadionului.E de prost gust.Arata k din Evul Mediu.Numai namol,rugina si iarba+acei 10negrii mititei din spatele tribunei oficiale,care stau in corturi(chiar dk nu stau pe proprietatea noastra ,dar totusi..... 8O )Si portile de acces pe stadion...cum sa intri(iesi)30mii oameni pe 10metrii de poarta.Spre mai bine...Steaua per Sempre!!!
Virgil,avem si noi dreptul la vise! ![]()
Ati punctat bine cu tabela . Inainte de tabela ar fi de realizat anumite prioritati cum ar fi : parcare , alee spre stadion , garduri de vopsit , marirea spatiului de intrat in incita stadionului , refacerea placilor de plastic de la tribuna oficiala ( cele care sunt sparte de ani de zile ) , apoi locul nostru din peluze ( ah cat as vrea un magazin in spatele peluzei de unde sa poti cumpara un suc , ceva de haleala , un pachet de tigari etc ) .
Mai avem mult pana sa ajungem si noi acolo sus unde sunt cluburile europene .
Speram la mai bine intr`un viitor apropiat .
Am citit zilele acestea ca inafara reparatiilor la gazon,se vor monta si noi porti pentru accesul spectatorilor,acestea vor fii gata la finalul lunii august
Sper sa faca mai intai imprejurimile stadionului(nu sunt singurul care gandeste asa). Ar prinde bine sa nu mai umblam prin noroi si sa nu ne mai imbulzim la intrare si iesire si sa ne calcam unii pe altii pe bataturi.Ideea cu magazinul mi se pare super. Ar avea ceva vanzare:)
tara arde si baba se piaptana ! tabela este deocamdata un moft. terenul mai are putin si este gata (abia astept sa-l vad in functiune in coditii meteo deosebite). sunt multe alte prioritati de care trebuie sa se tina seama : majorarea capacitatii stadionului, modernizarea accesului pe stadion (insuficient la ora actuala si care este efecutat dupa standardele anilor 70), etc
intr-adevar, tabela este invechita (de prin 85, daca nu ma insel) si nu ar strica sa fie inlocuita cu una moderna. dar toate la timpul lor. toate costa bani multi, bani care nu ne apartin si care vor fi investiti treptat, totul dintr-o data nefiind posibil de realizat.
Sia ar mai trebui eliminati si acei vanzatori ambulanti de covrigi sau brelocuri,dar si inesteticile tiganci cu sacosele de seminte.Totusi suntem in 2006 si mai avem un pic pana in U.E. :arrow:
tigancile sa fie trimise de unde au venit ... in giulesti :lol: de vina pt intrarea in stadion a acelor persoane este numai jandarmeria, care nu-si face treaba. acele persoane nu-si fac una din misiunile pentru care sunt platiti, cea de stirpire a comertului ilegal, pentru ca asta este in definitiv vinzarea,pe stadion, a covrigilor, semintelor, etc
Eu sunt invidios pe tabela celor de la Arsenal de pe Highbury desi la noi nu prea ar avea cum sa fie pusa o tabela in genul celei de acolo...
Ai dreptate @Melku e cea mai adevarata tabela din lume,eu cand vad cum prezinta jucatorii si ce calitate,pe langa cea de la Timisoara(si aceea e foarte buna)...dar diferenta dintre Plesan si Henry e mare,dar au un mare plus pentru fotolii sunt dementziale,din piele si brodate cu stema clubului,oare pe cand la Steaua,domnu Gigi...daca tot ne laudam...vinde-l pe Nesu si cumpara fotoli(a fost o gluma)
Nu va ajunge ca avem cel mai bun gazon din Europa de Est ? Acum va e gandul la tabela ? Probabil ca si MM Stoica si Gg Becali gandesc la fel,dar spuneti voi,se pot face toate odata ?Luati-le usor baieti,incetul cu incetul se face otetul.
Si cu poll-ul ala ce e ? Ai impresia ca e cineva care nu vrea tabela noua ?
Vrei si tabela si ecran urias ? Daca ai dorinte pune si banii,nu comanda pe banii altora. :wink:
Mi se pare un topic pueril,nu stiu daca locul lui e aici...
Eu cred ca isi are locul si pentru ca vedem ca altii au si te apuca ciuda,un club fara valoarea Stelei,care are si fotoli si tabela klumea
:evil:>>>O tabela mai mare si un ecran imens ar fi k lumea,asa sa vada si lume reluarile din timpul meciului,ajuta la multe chestii,dar as vrea in primul rand ca stadionul sa fie la inaltime ci abia dupa aia,alta tabela sau altceva!!>>> :twisted:
In loc de tabela , vreau o plasma mare cat tabela sa vedem si reluari pe stadion :lol:
TU stii ce inseamna o plasma de dimensiunile alea?? in primul rand ca ar costa cam cat bugetul Stelei in ultimii 2 ani! si pe urma cine dracu sa sa aiba grija de aia??
Un led-screen ca cel care a fost montat la premiile MTV de anul trecut e de 20 de ori mai bun si mai ieftin!
plus de asta intretinerea e foarte usoara!!
@@ weber_p @@
Perfect deacord cu tine dar oricum ai cam exagerat cu pretul . Mai importat pt mine este iesirea din stadion , si aici ma refer la trib a 2 a din Ghencea , la un derby obisnuit la parasirea tribunei este incredibil , nu se poate , daca ai noroc parasesti tribuna in 30 min . La banii patronului nostru nu cred ca este vreo problema :lol:
apropo, cine a votat NU ?![]()
Steaua va reveni in Ghencea pe 23 septembrie si tot apar poze cu stadionul,da' nu se vede niciun fel de tabela.Nu apare nici cea veche si nici una noua,moderna.Am citit ca UEFA cere tabela cu reluari la meciurile din UCL,voi ce stiti??Se va monta o tabela noua sau nu??