Si Steaua juca mai bine asta seara ...fac pariu ca i bateam rau de tot :evil: .
O victorie , o remiza alba si o infrangere = dupa parerea mea un turneu ratat , per total sunt mutumit de jucatori nostri . Radoi a tras de 2 ori la poarta cat Niculae in tot meciul , Nicolita a alergat mult , Goian aproape de gol dupa o faza fixa ...
OV Petre jucator in plus .
Ce departe pare Euro 2008 dupa turneul asta de pregatire.. :? ,norocul nostru ca avem o grupa accesibila.
Grupa accesibila pe dreaq....la felul in care jucam ...nici o grupa numai e accesibila. :roll:
Da,s-a terminat si Marea Prigoniada si nu am ramas decat cu 30-35 de minute de FOTBAL adevarat in 3 meciuri (270 de minute).Nimeni nu cred ca a tratat cu prea mare importanta acest turneu incepand de la Piturca si terminand la jucatori.Totusi sper ca Piti a observat ca unii jucatori nu au fata de nationala si nu ar trebui sa ii includa in planurile pentru Euro 2008 cel putin nu in prima echipa.
@DTP-Ludacris
Fata de ultima grupa in care am fost,putem spune ca aceasta este mult mai usoara.
@I.N.Money : Da..fata de ultima grupa asta este ceva mai usoara,sper sa trecem de faza grupelor pentru ca nu am mai facuto de ceva ani.
Din nou celebrul cvartet de comici: Lobont - Contra - Stoica - Ov Petre pe teren. Daca facem un egal cu ei in echipa e bine !
Ce ziceam eu mai sus... :roll: :evil:
He-He, imbecilul ala de Piturca iara provoaca certuri.
Acuma ca nici Mutu-dinamovistu' nu este mai breaz.
Mutalaul nu l-a iertat nici pe Giovanne Becali
(ma refer la decaratia aia belicoasa cum ca uite ca se poate ajunge la Juventus si fara "marele impresar"),
nu cred ca-l va ierta nici pe Piti, nu ar fi exclus ca
unii jucatori sa-l luxeze cand i-o fi lumea mai draga,
si de ce sa nu recunosc ca parca ar merita-o piturcatu,
mai ales dupa cum s-a purtat cu Mirel Radoi. Partea
prosta nu este ca nu ne vom califica, ci ca riscam sa
ajungem si noi ca ungurii care din '86 n-au mai prins
turneu final, daca nu cumva mai rau.
Poate nu-l mai convoaca pe Mutu si asa avem mult mai multe sanse de a ne califica...
Asta e clar ca orice echipa de club cat de cat valoroasa bate orice nationala a lumii...
nu pot sa inteleg de ce jucatori precum Ogararu sau Iacob nu sunt la nationala, iar Contra, Iencsi, Soava, Ov Petre nu lipsesc. Piturca ori e prost ori se face...
Desi Mutu este el cu e,dar nationala are nevoie de acest jucator.
Daca Piti incepe cu acelasi orgoliu care l-a avut si in campania pentru Euro 2000,zilele o sa ii fie numarate. :?
Cred ca Piturca a pierdut vestiarul asa cum a facut-o
si Hagi la Timisoara. Ma indoiesc ca ne vom califica ![]()
Nu cred ca a pierdut vestiarul. Mutu este un jucator indispensabil pentru noi dar a avut impresia ca poate face tot ce doreste la nationala(inclusiv sa comenteze deciziile antrenorului pe un ton destul de obraznic). Piturca l-a pus la punct dar s-au clarificat lucrurile. Mutu va evita pe viitor astfel de fite si totul va fi bine. Nici Piturca nu risca sa il indeparteze pe Mutu deoarece stie ca la primul esec sau semiesec cu o echipa mai slab cotata, toata lumea s-ar intreba cum ar fi stat lucrurile cu Mutu in teren(ma refer la meciurile importante ce vor urma).
Una peste alta, eu consider ca turneul a fost oarecum benefic. Radoi a reconfirmat(daca mai era nevoie); Goian a aratat siguranta in defensiva(desi Piti l-a nominalizat doar pe Maftei ca fiind un castig); Daniel Niculae a aratat ca este o solutie pentru atac; Banel a aratat ca are fata de nationala; nici Bostina nu a mers tocmai rau.
In acelasi timp, sper ca Piti si-a dat seama ca M. Niculae, Soava sau Iencsi nu reprezinta solutii tocmai fericite pentru viitor. Nici P. Stoica sau Oprita nu au confirmat.
Pe Prima azi,ziceau ca Marius Niculae e unul din remarcatii lui Piti 8O 8O .
Daca si ala a jucat bine....
@I.N.Money
Tu nu ai observat inca ce gusturi are Piti?
Dar totusi,sa zici ca Niculae a jucat bine? Hai ca Stoica si Contra au mai miscat aseara,chiar si Ov.Petre,dar Marius Niculae? :roll:
Chiar Piti a declarat acest lucru. Sper sa fi gresit prenumele(Marius in loc de Daniel). Daca vorbeste serios si nu a gresit, cred ca la mijloc este Giovanni Becali. Altfel nu pot sa imi explic cum poti lauda jocul slab al lui Marius Niculae. Atat Buga cat si Daniel Niculae au fost cu cel putin o clasa peste "Sageata". Nu ca as avea ceva cu jucatorul. A trecut prin momente grele si e de inteles. Daca isi va gasi o echipa puternica de club la care sa evolueze meci de meci si sa o faca si bine, Marius Niculae poate reprezenta o solutie. Insa momentan avem si in divizia A cel putin 7-8 atacanti mai in forma decat el.
Care ar fi 11-le ideal pt sistemul 4-2-3-1?
Eu zic asa:
Coman
Ogararu-Goian-Chivu-Rat
---Radoi-D.Munteanu----
Nicolita-Cocis-Mutu
-------Mazilu
*Daca Dorinel nu mai joaca in calificarile urmatoare, cred ca Piturca ar trebui sa schimbe sistemul. Eu nu vad alt inchizator: in nici un caz Ov.Petre, Soava. Nu inteleg de ce nu-l cheama pe Paraschiv sau pe Codrea
Ar mai fi o solutie sa joace un 4-3-3(cu Cocis in spatele varfurilor), dar nu cred ca o sa joace asa.
Nicolita-Radoi-Bostina
---------Cocis-------
-------Mazilu-Mutu
Sper doar sa nu vad in calificari pe Contra titular, Soava si Ov.Petre soctandu-l din echipa pe Radoi
, M.Niculae, Oprita, etc
@ "alex_m87
Suntem cateva milioane de antrenori in tara asta... Iata cum zic eu c-ar trebui sa arate primul 11:
Coman(C.Munteanu)
Ogararu Goian(Ghionea)Chivu Rat
Radoi D.Munteanu(Paraschiv)
Nicolita(Fl.Petre) Cocis Dica
Mazilu(D.Niculae)
Pe mine nu prea ma pasioneaza nationala Romaniei, dar nu pot sa ma abtin sa nu spun ca Mutu este un magar cu aere de vedeta si cu o atitudine total neprofesionista...
Incidentul cu Piti a dovedit inca o data caracterul infect al acestui jucator, "transformat" in vedeta de presa romaneasca...dupa parerea mea Mutu NU este indispensabil pentru echipa nationala...sunt destule solutii pt inlocuirea acestuia, nu inteleg de unde si pana unde el ar fi asa de important?
Oricum vreau sa subliniez faptul ca Radoi ar trebui sa fie liderul echipei nationale, Neaga nu ar trebui sa lipseasca din lot si Albert Streit, germanul nascut la Bucuresti, ar merita convocat si el la nationala Romaniei.
@Stryker
Pai si tu dai dovada de o atitudine de roman total neprofesionista, cum sa nu te pasioneze nationala Romaniei!? Asta e problema lui Mutu, a ta si a multor alti oameni sau jucatori - NU II PASIONEAZA NATIONALA Romaniei. O cupa mondiala inseamna inzecit ca trofeu decat CL.Si intr-adevar sunt destule solutii de a il inlocui pe Mutu dar nu toate sunt bune, practic in afara de Mazilu si Niculae nu putem sa ne laudam cu cine stie ce atacanti...chiar si Neaga care cine stie in ce forma e acum.
In meciul al doilea, cu Irlanda de Nord, Mutu a intrat in locul lui Daniel Niculae si a continuat jocul slab. Spre final, Piturca i-a strigat de pe margine: 'Da si tu drumul la minge!'. Mutu nici nu l-a bagat in seama pe selectioner.
Piturca a continuat sa tipe: 'Da, ba, drumul la minge, nu auzi cand iti zic??'.
Mutu a auzit si s-a uitat catre Piti. 'Ce ai ma de te ridici asa la mine de pe banca? Mai taci in p...a mea! Stai jos si vezi-ti de treaba!'.
Cand a auzit asta, Piturca a vazut rosu in fata ochilor. Banca de rezerve a vazut cum Piti s-a facut rosu si vrut sa scuipe spre Mutu!Onlinesport.ro
Mutu, scandalagiu si "nebun"
29 Mai 2006
Daniel Contescu
Vedeta echipei nationale de fotbal l-a injurat si amenintat pe selectionerul Victor Piturca.
Balamuc in toata regula la echipa nationala de fotbal a Romaniei! Turneul american al tricolorilor s-a incheiat cu un scandal fara precedent in ultimii ani la prima reprezentativa: atacantul Adrian Mutu, liderul si vedeta echipei, s-a certat ca la usa cortului cu selectionerul Victor Piturca si a fost exclus din lot pentru amicalul cu Columbia, terminat la egalitate, scor 0-0, sambata la amiaza (n.r. - sambata noapte in Romania).
Martori oculari sustin ca atacantul de la Juventus Torino, venit fara nicio tragere de inima la lot, l-ar fi injurat pe Victor Piturca, iar Stefan Iovan, secundul nationalei, afirma ca Mutu i-ar fi amenintat astfel: "Va dau pe toti afara de la echipa nationala!".
Scandalul mocnea de la meciul de debut al turneului, mai precis de la jocul cu Uruguay, programat la Los Angeles si terminat cu o infrangere usturatoare pentru tricolori: 0-2. Titular in acea partida, Adi Mutu a bifat toate cele 90 de minute, dar n-a ajutat cu nimic echipa, preferand sa iasa in evidenta in fata romanilor din SUA prin actiuni personale, sortite esecului. Suturile sale fara tinta si driblingurile inutile l-au scos din sarite pe Victor Piturca. Infuriat, selectionerul i-a reprosat lipsa de implicare in jocul colectiv al tricolorilor.
"Da drumul la minge!"
A urmat meciul cu Irlanda de Nord. Mutu stia ca Piturca este nemultumit de randamentul sau.
In timpul partidei cu britanicii s-au rupt puntile dintre antrenor si jucator. Intrat dupa pauza, in locul lui Daniel Niculae, Mutu a jucat iarasi sub orice critica. Prin minutul 80, Piturca i-a strigat de pe margine lui Adi: "Da drumul la minge!". Mutu nici nu l-a bagat in seama pe selectioner.
Piti ar fi scuipat in directia lui!
Manios pe atitudinea elevului sau, Piturca s-a ridicat de pe banca si a inceput sa tipe: "Da drumul la minge, cand iti zic!". Abia atunci, Mutu si-a intors privirea catre banca de rezerve. "Ce te ridici, ma, de pe banca la mine? Taci in p...a mea! Stai jos si vezi-ti de treaba ta!", ar fi replicat starul din Serie A.
In acel moment, "Satana" parca si-a pierdut mintile, lucru confirmat de cei care au stat in preajma bancii de rezerve a tricolorilor. Prima reactie a lui Piti a fost sa scuipe in directia lui Mutu, dupa care s-a intors catre secundul Stefan Iovan, caruia i-a trasat urmatoarea directiva: "Scoate-l pe asta din teren!". Cum nu mai era permisa nicio modificare in echipa, Mutu a terminat meciul in teren.
Seara, la hotel, Piturca l-a trimis pe acelasi Iovan in camera la Mutu, cu misiunea de a-l informa pe jucator ca nu face parte din lot pentru meciul cu Columbia.
Reactia atacantului a fost, initial, vehementa. El s-a dus peste Piturca, cu care ar fi avut un schimb dur de replici, dupa care a incercat sa repare din mers ce-a stricat. Cativa jucatori de la echipa nationala i-au auzit pe cei doi injurandu-se ca la usa cortului! Totusi, Adi a vrut
sa-si ceara iertare pentru incident, dar Piturca, nervos fiind, i-a zis: "Nu vorbesc cu tine!". Tehnicianul a confirmat ulterior faptul ca a refuzat sa accepte scuzele pe care jucatorul era dispus sa i le ofere pe loc!
Pitesteanul a venit a doua zi dimineata la micul dejun si a facut iarasi scandal. Conform lui Stefan Iovan, Mutu i-ar fi amenintat pe antrenori: "Va dau pe toti afara de la echipa nationala!". Atunci, Piturca a vrut, conform apropiatilor sai, sa-l dea afara din hotel pe jucator, dar organizatorii s-au opus din rasputeri!
@Melku
Da, nu prea ma pasioneaza nationala de fotbal a Romaniei insa, ideea mea, era ca nesimtitul de Mutu a sarit calul, cum sa-i raspunda in asa fel atrenorului? Pai daca era unul dintre cei selectionati din campionatul intern, sa-i raspunda astfel, cred ca nu mai era convocat multa vreme de acum in colo...dar Mutu isi permite astfel de iesiri findca este sprijinit de persoane "importante" din cadrul federatiei...el marele "star" din seria A...cred ca si Daniel Niculae este peste el ca atacant...