FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turneul tricolor in SUA

«1345»
alex_m8729.05.2006 17:15

Credeam ca si-a revenit Mutu, dar la fel ca si lupul, isi schimba parul, da naravu ba :) Se pare ca nu ii mai ies fitzele din cap

Pun pariu ca atat timp cat mai e Piturca la nationala, nu il mai cheama pe Mutu. Si oricum mare pierdere nu e, nu mai joaca de mult cum o facea la Parma.

Dica, in forma buna, este o solutie.

DTP-Ludacris29.05.2006 20:14

Da...si in ziua meciului erau in ziare articole despre "Un nou Mutu" dar..se pare k neam inselat...asta e ,sper sa revina in primu` 11 ca este nevoie de el.

felix4you200229.05.2006 20:17
Da...si in ziua meciului erau in ziare articole despre "Un nou Mutu"  dar..se pare ca neam inselat...asta e ,sper sa revina in primu` 11 ca este nevoie de el.
pai aveau dreptate ... este vorba de noul Mutu, cel agresiv cu antrenorul nationalei, recalcitrant la doleantele acestuia. se pare ca presiunea anchetei procuraturii italiene isi face efectul asupra lui, deci noul Mutu este si labil psihic
DTP-Ludacris29.05.2006 20:26

Sincer...cred ca Mutu nu va prinde nationala curand,daca cu Mirel a durat ceva timp..si Mirel declarase ca isi cere scuze ,etc..Mutu are prea multe arfe pt a-si cere scuze..si din cauza asta cred ca va lipsi ceva timp.

martanu29.05.2006 22:38

Greu de spus daca Piti il va convoca curand,

oricum ce s-a intamplat la Chicago nu este de bun

augur. Daca nu il convoaca si echipa se impiedica

sa vezi ce bun va fi Mutu atunci. Daca il va convoca

nu este exclus ca Mutu sa-l "lucreze" pe Piti, ca doar

are destui preiteni in echipa, inclusiv Dica....

sa nu uitam ca Mutu l-a lovit pe la spate pe Giovani

Becali, un excroc versat nu ca Piti.

Si apropo nu cred ca Mirel Radoi si cu Piti s-au

impacat, doar au facut un armistitiu. In acea declaratie a lui Mirel in care zicea ca se stie ce

patesc aceia care se contrazic cu Piti, oare la cine

se referea la Mutu sau la el insusi?

Cred ca atitudinea lui Piti ceva ce genul "dat jos

militaria din pod" este depasita si nu va da roade

in conditiile in care conduce(cica!) oameni care

sunt platiti caum sunt unii jucatori.

Eu sper sa ma insel, si sa ne calificam ca ar fi

cazul......

_yang31.05.2006 11:26
Pe mine nu prea ma pasioneaza nationala Romaniei, dar nu pot sa ma abtin sa nu spun ca Mutu este un magar cu aere de vedeta si cu o atitudine total neprofesionista...

Incidentul cu Piti a dovedit inca o data caracterul infect al acestui jucator, "transformat" in vedeta de presa romaneasca...dupa parerea mea Mutu NU este indispensabil pentru echipa nationala...sunt destule solutii pt inlocuirea acestuia, nu inteleg de unde si pana unde el ar fi asa de important?

Oricum vreau sa subliniez faptul ca Radoi ar trebui sa fie liderul echipei nationale, Neaga nu ar trebui sa lipseasca din lot si Albert Streit, germanul nascut la Bucuresti, ar merita convocat si el la nationala Romaniei.

Aceeasi atitudine o are si Mutu asa ca nu e cazul sa-l critici daca nu te "pasioneaza" nationala... (fara suparare) !

Melku01.06.2006 18:31

Am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut un video cu Lobont fumand 8O (gsp.ro)

david_steaua200601.06.2006 19:46

Si mai vrem la europenele din 2008 :lol: E bine ca vrem :wink: Ramane sa mai si putem,dar slabe sperante cu astfel de comportamente si tot felul de scandaluri(iar grupa e accesibila,da nu-i nici o problema,ne-o facem noi grea :lol: )

FORZA Steaua :!:

armanovici01.06.2006 21:52

Pai asa o sa ramai si dupa ce o sa il vezi pe Bostina fumand...voi de ce credeti ca e leoarca de apa dupa 10 minute de alergat?

Melku01.06.2006 22:34

Dar eu nu inteleg de unde noul trend in fotbal sau de-abia acum au inceput sa rasuflet informatiile? :roll: De baut am mai auzit cazuri dar de fumat pana la cele recente nu.

Bostina, Carlos, Lobont, Contra, Mutu

_yang02.06.2006 11:14
Am ramas fara cuvinte dupa ce am vazut un video cu Lobont fumand  8O  (gsp.ro)

Nu prea sunt antrenori care interzic portarilor sa fumeze...(poate doar Murinho)!Mai grav e cu jucatorii de camp .

Dar eu nu inteleg de unde noul trend in fotbal sau de-abia acum au inceput sa rasuflet informatiile?  De baut am mai auzit cazuri dar de fumat pana la cele recente nu.

Sa nu uitam ca [color:red]LA[/color][color:blue]CA[/color][color:red]TUS[/color] era un fumator notoriu si asta era sa-l coste in cateva cazuri...

uZy | @nDr3i07.06.2006 02:58

hehe...cam tarziu intru si eu :D...am fost la almn2 meciurile ca sunt in Chicago si m-am dus la ala cu Columbia si Irlanda :)..la ala din LA nu m-am dus cai prea departe si bani din canci:D...si a fost ok au avut echipa buna in Chicago si au jucat bine ba chiar foarte bine ...Nicolitza a rupt tot in primul meci :)...in al 2 lea a fost foarte greu deoarece era foarte cald si eu eram leoarca ce sa mai zic ei care fugeau :)..a fost foarte fain ..eu eram in spatele portii ca am avut ceva pass si povesteam cu jucatorii apoi m-am dus la hotel si am stat cu ei pe acolo..cel mai de treaba e Nicolitza am putut povesti mult si bine cu el..Mutu e plin de impresii abia am facut poza cu el...am poze cu toti stelistii ce erau pe Nationala :)..si autografe :D..ok hai ca v-am luat prea mult cu povestile

peace

Melku07.06.2006 10:32

asteptam pozele daca tot te-ai laudat :lol:

uZy | @nDr3i07.06.2006 22:07
asteptam pozele daca tot te-ai laudat  :lol:

unde sa le pun ? :D

www.myspace.com/psyho si dati la poze daca nu aveti user faceti unu rapid :)...va uitati la poze si ala chel is eu :D..[/url]

Melku08.06.2006 00:03

saracul Piturca ce ochi avea, se vede ca nu prea a dormit pe acolo :mrgreen:

uZy | @nDr3i08.06.2006 00:55
saracul Piturca ce ochi avea, se vede ca nu prea a dormit pe acolo  :mrgreen:

hehe :D..leai vazut ? :D..tiai facut account? :)

Melku08.06.2006 12:54

Da, le-am vazut, aveam cont :wink:

diana_usa09.06.2006 01:57

Si eu am fost la meciul cu Columbia la Chicago ... a fost super , am facut poze aproape cu tozi.... La`m vazut si pe faimosul Mutu si sincera sa fiu ma asteptam sa faca fitze de vedeta, dar din contra a fost foarte amabil. Oricum preferatul meu a fost Banel .... cel mai simpatic si amabil dintre totzi :)

«1345»