Ce ai vrut sa subliniezi prin asta? :?: :?: :?:
Ce ai vrut sa subliniezi prin asta? :?: :?: :?:
Asa cum am spus am stat sa vad si meciul asta. Am fost impresionat de startul in tromba si dupa 2-0 deja ma gandeam la un scor foarte umilitor pentru Irlanda de Nord venind ca un pumn in fata pentru declaratiile lor arogante inainte de meci. Dar surpriza, dupa 20 de minute in care au jucat extraordinar, Romania in loc sa mearga in aceeasi viteza s-au gandit ca ar fi mai bine sa traga "masina" pe dreapta si sa traga un pui de somn. Nu au reusit sa mai marcheze in ciuda faptului ca am beneficiat de un om in plus o buna perioada de timp. Daca tot am fost acolo si Piturca vrea sa faca experimente de ce nu l-a facut pe acela in care adversarii au un om in minus si noi trebuie sa speculam acest lucru? De ce nu au invatat nimic de la echipa Uruguay care au jucat meciul cu noi de parca era finala de Cupa Mondiala? Uite pentru maniera asta in care nationala joaca vom fi pedepsiti de "Zeii fotbalului" pentru ca atunci cand nu respecti fenomenul acesta te pedepseste.
De remarcat jucatorii care au jucat in Cupa UEFA.
Radoi capitanul milogilor! :twisted:
Gresit. Maftei e capitanul milogilor !
da, e clar ce Radoi ar merita sa fei capitan dar se stie ordinea in care au fost numiti capitanii la nationala: Chivu,Mutu,Lobont,Dorinel si cred ca Rat ar fi al cincelea, deci nu ar mai avea rost sa mentionam de aici in colo pe altcineva...
Da..aseara s-a vazut ca Radoi este cel mai bun in momentul de fata la nationala...si mia placut si de Coman...in rest ..... :roll:
PS ..m-a enervat comentatorul care pe tot parcursul mecilui i-a laudat pe rapidisti :evil:
A dat o pasa senzationala, a la Ronaldinho, la golul doi - Radoi. Nici nu incape discutie ca este cu mult superior fata de Ov. Petre sau Soava, este unica solutie reala pe post.
A jucat bine Radoi,Bostina,Coman,PULHAC (dar a faultat la greu) si cam ataaaat.. :?
Si D. Niculae a jucat foarte bine.
Parerea ta !Mie mi`s-a parut cam egosit...a stricat cateva faze bune...in afara de gol...mai nimic ..PAREREA MEA :roll:
Atat de egoist incat a dat o pasa de gol :wink: Daniel Niculae a jucat foarte bine, la nationala este roman, sa admitem lucrul asta.
Mutu nu e nici rezervă pentru meciul cu Columbia!
Căpitanul naţionalei, Adrian Mutu, nu va fi nici măcar rezervă la meciul de diseară cu Columbia, după ce a avut un schimb de replici cu selecţionerul Victor Piţurcă, a anunţat TVR 1. Acesta i-a reproşat că în timpul partidei cu Irlanda de Nord nu a jucat combinativ, iar Mutu a replicat
sursa: gsp
Daca e pe bune cearta asta, se pare ca nu o sa-l mai vedem prea curand pe Mutu la nationala
Parca vad, conferinte de presa in care nu vor trebui sa lipseasca scuzele publice din partea lui Mutu.
=)) funny forever_Steaua
Adevarul e ca de data asta Piturca ar avea tot dreptul pentru ca acuza care i s-a adus lui Mutu este cat se poate de reala.Daca in cazul Radoi adevarul era totusi oarecum la mijloc aici nu este nici un dubiu.Vom vedea in urmatoarele zile si chiar la meci, poate totusi o sa il vedem pe teren pe Mutu si nu este iar o "bomba" a presei.
Rom 0 - 0 Col --> la pauza
Am avut cateva ocazii dar...cuplu asta de atacanti de la rapid nu reuseste sa dea gol..poate cu poarta goala ..o reusi :twisted:
Radoi a avut cateva recuperari,deci a jucat bine..la fel ca Nicolita ![]()
Din nou celebrul cvartet de comici: Lobont - Contra - Stoica - Ov Petre pe teren. Daca facem un egal cu ei in echipa e bine !
Se spunea azi prin presa ca in meciul asta reintra vedetele?? De astia oare e vorba?? 8O
Contra...nush ce cauta el la natioanala...a trecut ala de el f usor..e vai de el...
Si Buga e obosit rau , sa nu mai spun de ratarea lui Nicolae (monumentala)
Si totusi Contra i-a dat o pasa geniala (scuze daca exagerez) lui Niculae...
Insa jocul in sine scartaie.
Sa vedem..sper sa dea Radoi sau Banel gol :wink:
Lasa ca intra Oprita si rezolva el meciul.. :wink:
Daca jucam asa nu mai dam gol pana in 2030 , si comentatorul nostru impartial de la tvr ne spune programul crapidului , mmmmm rusinicaa
Venind vorba de Rapid,daca am observat eu bine,la meciul de azi dimineata cu Irlanda de Nord,cand a dat Buga gol,jucatorii giulesteni care se aflau pe teren a dorit sa se bucure cum se bucura ei la gol facand o gramada,insa am vazut ca imediat baietii noastri au plecat de acolo. :?
Contra...nush ce cauta el la natioanala...a trecut ala de el f usor..e vai de el...
Stai asa sa revina Ogararu la lot! Si neaparat Dica!!! Cu Ogararu, Dica, Radoi si Nicolita arata a o nationala foarte promitatoare!