FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Turneul tricolor in SUA

«1235»
_yang21.05.2006 23:43

In perioada imediat urmatoare Romania va sustine un turneu in SUA !

Ce amintiri placute avem de acolo azi nu mai conteaza caci cu siguranta am fi vrut ca nationala sa fie prezenta in Germania,nu peste ocean.

In asteptarea finalului de campionat si a Cupei Mondiale trebuie sa aruncam un ochi si catre nationala care zic eu n-ar trebui sa piarde nici un meci in State!

Iata meciurile Romaniei

23 mai 2006, Romania – Uruguay, 8:00 PM PST

Los Angeles - LA Coliseum

26 mai 2006, Romania – Irlanda de Nord, 8:00 PM Central Time

Chicago - Soldier Field Stadium

27 mai 2006, Romania – Columbia, 2:00 PM EST

Chicago - Soldier Field Stadium

Romania campioana mondiala in 2010

Stryker22.05.2006 00:21

Un turneu inutil...dar ceea ce ma enerveaza pe mine este ca pt acest turneu s-a gasit spatiu in calendar dar pt Steaua cand juca in UEFA mai greu...

Sa speram ca nu o sa se accidenteze vreunul din jucatorii nostri...

_yang22.05.2006 00:40

Uruguay si Columbia sunt 2 echipe destul de bune iar meciul cu Irlanda de Nord a fost programat probabil pentru a fi utilizati toti jucatorii convocati.

Eu zic ca nu e un turneu inutil ci daunator pentru echipele angrenate in lupta pentru. titlu !

antonika22.05.2006 12:31
 Eu zic ca nu e un turneu inutil ci daunator pentru echipele angrenate in lupta pentru. titlu !

de acord, mai mult ne obosesc jucatorii..

forever_STEAUA22.05.2006 13:32

OFF TOPIC:

Inoarcere in trecut !!!

?????????????????????????????????

ON TOPIC:

Un turneu inutil, care nu face decat sa sustina ideea ca indiferent ce fac echipele de club in competitiile europene, e mai importanta nationala cu amicalele ei cu tot.

cannavaro22.05.2006 21:19

se putea mai bine sa se organizeze un turneu in europa cu nationale mai slab cotate...si din care tot am fi avut de castigat.

Stryker22.05.2006 21:33

da normal ca se putea dar nu le mai ieseau aceiasi bani celor de la FRF...

cannavaro22.05.2006 21:40

parca mie de banii lor imi arde. lol

Oricum nu o sa se trezeasca nimeni la ora 04.00 sa vada meciurile Romaniei. Intotdeauna F.R.F. se gandeste la binele ei (financiar) si apoi la public.

Bogdan4Steaua22.05.2006 23:41

Meciul Romania - Columbia va fi transmis de TVR 2 sambata, la ora 20:30.

Stiti ceva de meciurile cu Uruguay si Irlanda de Nord? Vor fi televizate?

cannavaro23.05.2006 06:53

normal ca vor fi televizate ca doar si din drepturi TV se scot banii la acest turneu.

***alex***23.05.2006 08:40
Meciul Romania - Columbia va fi transmis de TVR 2 sambata, la ora 20:30.

Stiti ceva de meciurile cu Uruguay si Irlanda de Nord? Vor fi televizate?

Miercuri dimineata la 6 cel cu Uruguay pe TVR 1 si sambata dimineata la 4 cel cu Irlanda de Nord banuiesc ca tot pe TVR 1.

Later edit: Meciul cu Uruguay va fi transimis si in reluare maine la 11 dimineata, la fel si cel cu Irlanda de Nord. Cred ca o sa fie audiente mai mari la reluare! :D

***alex***24.05.2006 06:49

Dupa parerea mea meciul a fost pierdut inca de la cabine pentru ca s-a alcatuit un 11 ciudat: Lobont - Contra, Tamas, Iencsi, P. Stoica - Soava, O. Petre - Oprita, Cocis, Mutu - M. Niculae.

Iencsi, Soava, M.Niculae nu au ce cauta, trebuia inceput cu Goian, Radoi, si in mod normal era Mazilu, dar fiind accidentat cred ca D.Niculae este mai in forma decat M.Niculae.

Mai lipsesc insa si Chivu si Rat, in acest turneu avem aparare slaba.

redandblue24.05.2006 07:29

vai de capul nostru ce echipa de rahat avem...cu echipa aia nu ne calificam noi nici in 20 de ani la mondial...!!!

ne-a PITI vezi ca nu iencsi,soava si Ov. Petre au jucat in semifinalele UEFA anul asta ci Mirel si Goian!!!

alinush8924.05.2006 07:58

Red...nu cred ca pitzi a aliniat formula ideala ,ci a incercat sa ii vada si pe unii jucatori care au jucat mai putin,si care in mod normal nu sunt titulari la nationala

I.N.Money24.05.2006 09:35

Nici Pompilica,desi este stelist ca noi,nu are ce cauta la nationala.

forever_STEAUA24.05.2006 11:40

Ce a lipsit la meciul asta a fost omul cu pasa decisiva, Dica. In aparare au lipsit Ghionea si Ogararu (pe Goian l-a bagat tarziu crezand ca acesta il va scoate din rahat, adica o umilinta mai mare). E o aparare bine sudata, care colaboreaza excelent. In poarta, desi nu imi place sa o spun, a lipsit Coman. Daca facem experiente aiurea cu Soava, P. Stoica si alte petarde , cred ca nu vom mai avea emotii nici la turneul european din 2008.

Daca tot i-a dus pana la dracu'-n praznic trebuia sa incerce sa formeze o echipa cu cei mai in forma jucatori la ora actuala si sa consolideze relatiile de joc. Mai avem trei meciuri amicale si noi ne jucam de-a "care rezerva e mai penibila?".

Daca continua si la meciurile viitoare asa, eu promit sa nu ma mai uit la nici un meci al nationalei cat e Piti antrenor acolo.

Bogdan4Steaua24.05.2006 11:55

Am vazut meciul si nu am ramas impresionat.

Cuplul de fundasi centrali Tamas-Iencsi nu a functionat. Altfel ar sta lucrurile cu Chivu-Goian. Pe benzi, Contra si Pompiliu Stoica nu au rupt gura targului. Prefer jucatori precum Razvan Rat, George Ogararu sau Vali Badoi. La mijloc, in prima repriza nu prea am contat, Soava si Ovidiu Petre evoluand modest. Cocis a fost cel mai prezent in linia mediana. Oprita nu a iesit in evidenta. Vad o linie mediana de genul: Banel, Cocis, Radoi, Fl. Petre(viteza pe benzi, siguranta la inchidere, si imaginatie/vointa/perspective pentru verticalizarea jocului). In atac, Marius Niculae a dat impresia ca i-a trecut vremea. Cuplul Mutu-Daniel Niculae mi se pare mai indicat. Lobont a avut o prestatie destul de buna, chiar daca la golul doi are o parte din vina. Vreau sa il vad si pe Coman de la Rapid.

Decat sa folosim jucatori slabi din strainatate, mai bine luam jucatori de la echipele de club din Romania(cele care sunt in forma - Steaua si Rapid).

I.N.Money24.05.2006 13:59

De Ogararu nu se pune problema sa fie titular,din pacate e a 3 a solutie,poate chiar a 4 a pe banda dreapta a defensivei echipei nationale,de ce doar Piti stie,cum prezenta lui Chivu in aparare nu este garantata ar trebui sa se incerce mai mult varianta Goian-Tamas.

sorin_77724.05.2006 14:00

Buna observatie Bogdan... Aici ai zis-o bine...

Initial mi-am pus ceasul sa sune dar nu m-am putut trezii decat la inceputul reprizei a doua... la fix ca sa pot vedea frumusetile de goluri care le-am luat ca de dat nu stim...

Suntem departe de a avea o echipa Nationala... Si preliminariile bat la usa, mai sunt doar 3 luni... si un pic... :cry:

sorin_77724.05.2006 14:01
....cum prezenta lui Chivu in aparare nu este garantata ar trebui sa se incerce mai mult varianta Goian-Tamas.

cred ca te referi la faptul ca baiatul asta mai mult e accidentat decat sa joace...

I.N.Money24.05.2006 14:07

Exact,iar echipa are nevoie de un copartiment defensiv bine sudat,daca se vrea sa mergem in Austria si Elvetia in 2008.

Dar cu il cunoastem pe Piti,cu siguranta la urmatorul meci oficial,indiferent de forma pe care o au jucatorii o sa inceapa cu : Lobont-Contra,Chivu,Tamas,Rat-Fl.Petre,Ov.Petre,Dorinel,Cocis-Mazilu,Mutu.

cristian01424.05.2006 14:16

Selectie de tot rahatu'.Nu inteleg ce cauta in nationala oameni ca Pompilica Stoica, Soava, Ovidiu Petre, Marius Niculae, Oprita, Iencsi.Din prea mult orgoliu, Piturca se incapataneaza sa joace cu Goian si Ghionea, Ogararu, respectiv Dica si Nicolita alaturi de Radoi.

DA, PITI ! Acesti jucatori sunt de la Steaua, cea mai puternica echipa din Romania la momentul actual, cu cele mai mari performante din ultimii 2 ani.Poate sunt subiectiv fiind vorba de echipa mea de suflet, dar nu inteleg cum un ponei ca Stoica poate sa-i ia locul ca titular lui Ogararu, mintea mea nu poate sa perceapa cum Iencsi, un jucator trecut de prima tinerete ii poate lua locul lui Goian sau Ghionea, si iarasi nu ma duce mintea cand vine vorba de Ovidiu Petre in locul lui Dica, sau Soava.

Ai un orgoliu mare si prostesc.

Forza Steaua !

Rossoblu24.05.2006 14:22

Să joace cei în formă!

Andrei Vochin

Ca să-l parafrazez pe Jean Pădureanu, mortul de la groapă nu se mai întoarce. România a pierdut amicalul cu Uruguayul şi în spatele cortegiului funerar suporterii au început să cînte prohodul "naţionalei". Şi să caute vinovaţi. Evident, principala ţintă e Piţurcă.

Mărturisesc că nu mă înnebunesc după genul de antrenor întruchipat de selecţioner. Cu toate acestea însă, nu pot să nu observ că, în cele cîteva zeci de ore petrecute împreună, asezonate cu un antrenament de dezmorţire, nici Mourinho probabil că n-ar fi putut suda compartimentele primei reprezentative. Mai mult, anunţînd că va introduce "stranieri", pentru a-i menaja pe divizonarii A care au muncit din greu în ultima etapă de campionat, tehnicianul şi-a justificat opţiunea pentru nişte fotbalişti care au jucat şi nu prea pe la echipele lor.

Singura greşeală a lui Piţurcă ar fi să creadă că acest meci s-a pierdut, aşa cum a declarat, doar din cauza oboselii şi a greşelilor individuale. Şi, în perspectiva viitoarelor preliminarii, să nu constate că, între jucătorii de la Rapid şi Steaua, munciţi în UEFA şi în campionat, şi fotbaliştii absolvenţi ai băncilor de rezerve de prin Rusia, diferenţa e clară. Fără ei, în prima repriză, România s-au apropiat anemic de poarta lui Carini, iar după intrările lui Daniel Niculae, Boştină, Nicoliţă, Rădoi, Goian, "tricolorii" au avut 4 situaţii mari de a înscrie. Şi, alături de ei, Mutu şi Cociş au început să se simtă din nou fotbalişti.

cred ca a vrut sa-i menajeze pe jucatorii Stelei si ai crapidului (asa a fost rugat) si daia a bagat ciurucurile in teren..

manu7124.05.2006 15:17

enervant este piti asta cu incapatinarea lui de a folosi jucat care sunt terminati......ov.Petre,soava,m.Nicolae,p.Stoica,ienci si iesiti din forma oprita,Bostina,contra......fara sa dai nici o sansa unor jucat care merita mai mult Iacob,t.Balan,d.todoran,Herea........sincer nu-l inteleg......am vazut ca fl.chirila cu nationala de 19 ani e in stare sa bata Franta,mai sunt si alte variante de virsta la copii care joaca bine.....ma gindesc cum de se pierd pe parcurs pt ca practic astia sunt viitorul............eu vad o formula de echipa f.simpla...........portar Coman ;fundasi Ogararu,Goian,Chivu,RAT;mijlocasi Radoi,COCIS,Nicolita;atacanti ,MAZILIU,D.Nicolae,Mutu..............INCERC SA FIU OBIECTIV SI SA ALEG TOT CE E MAI BUN PT Romania;CRED CA SI VOI A-TI MAI vazut MULTI JUCAT CARE AU SANSE MAI MARI DE A AJUTA NATIONALA SI PE CARE EU NU I-AM LUAT IN CALCUL

armanovici24.05.2006 16:18

Lobonț: A scos douã mingi grele în prima reprizã, însã a greșit la golul doi.

Contra: Dominat fizic de adversarul direct. Prezențã ofensivã nesemnificativã.

Tamaș: Modest. S-a cunoscut faptul cã nu a jucat mai deloc fundaș central la Spartak. A greșit la primul gol.

Iencsi: Nu s-a sincronizat mai deloc cu Tamaș în centrul defensivei.

Pompiliu Stoica: Nu și-a depãșit condiția de fundaș rudimentar

O. Petre: Sters. De nerecunoscut, cu multe greșeli

ªoavã: ªi-a fãcut bine datoria de închizãtor. Doar atît, nimic în plus

Oprița: S-a zbãtut mult, dar fãrã reușite

Cociș: A fost cel mai prezent tricolor în joc, însã fãrã prea multã clarviziune

Mutu: A vrut mult, dar au ieșit puține lucruri. A ratat o ocazie mare pe final.

Marius Niculae: În cele 45 de minute jucate a tras un singur șut spre poartã. Prea puțin pentru un vîrf.

Sursa Galeata Zvonurilor.

Ce cauta in aceasta echipa urmatorii:Contra,P.Stoica,Iencsi,Ov.Petre,Soava(mai baiatule ai zis ca renunti!!!)???,Oprita?

Piturca e bolnav rau de tot!

«1235»