O sa isi faca o echipa foarte buna Galata... sper sa nu dam de ei prin Europa![]()
anul asta o sa fie totul mult mai frumos la noi.am mare incredere in rijkaard si sistemul de joc al lui.o sa aduca jocul frumos care se juca pe nou camp o sa vedem anul asta la ali sami yen...sper sa nu plece servet.dar se vede ca numai pleaca. daca o sa fie o aparare de sabri - gökhan zan-servet - hakan balta este apararea nationalei turca. si avem un potar bun.linderoth a scapat de accidentare cu totul.baros este golgeterul ligii turciei.keita un jucator important la sistemul de joc al lui rijkaard 4-3-3 arda se considera de catre otoriteri cel mai bun jucator turc dela ora actuala.mai este si kewell.o sa scapam si de lincoln.chiar nul vreti sa vil dam?
anul trecut a fost o mare dezamagire totala.si europa si campionat.anul trecut am pierdut dela inceput cu antrenorul skibbe.anul asta o sa fie totul mult mai frumos pentru noi sporterii galatei.cred ca este si ıntre voi simpaticieni de galata prea multa.sper sa picam la grupe anul asta.sau dupa grupe.si sa vin si eu sa bem cate o bere si sa mergem la stadion prieteneste.