FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Transferuri internationale

«12313»
***alex***17.05.2006 14:51

Topic in care se va discuta despre transferurile din Europa.

O sa incep eu ca asa e normal :D : Dimitar Berbatov s-a transferat de la Bayer Leverkusen la Tottenham Hotspur pe suma de 16 milioane de euro, atentie la acest jucator il vom intalni in preliminarii, Giuseppe Favalli de la Inter la AC Milan :!: se pare ca la Milan e aceeasi politica in transferuri, numai jucatori batrani insa si experimentati, Olivier Dacourt de la AS Roma la Inter, apoi tot de la Inter dar la Werder Bremen de data asta s-a transferat Pierre Wome, cel din cauza caruia Camerun sta acasa si nu merge la CM.

armanovici17.05.2006 19:01
Dimitar Berbatov s-a transferat de la Bayer Leverkusen la Tottenham Hotspur pe suma de 16 milioane de euro, atentie la acest jucator il vom intalni in preliminarii

Nu stiu daca o sa apucam sa il urmarim inainte de primul meci.

Cat depre transferuri:Ballack la Chelsea,gratis,cu un salariu record 130.000 Lire pe saptamana.

Doamne ce mijloc o sa aiba Chelsea...si totusi GERRARD:((

armanovici17.05.2006 19:03

Pires la Villareal!

***alex***20.05.2006 08:51

Ce ziceti de bomba de pe piata antrenorilor? Giovanni Trapattoni si Lothar Matthaus vor conduce impreuna echipa SV Austria Salzburg sperand sa o duca in Champions League!

Melku20.05.2006 08:54

Cu toate ca stirea se refera mai mult la un ne-transfer e vorba de Thierry Henry, senzational gestul de a semna inca un contract (barosan) pe 4 ani cu echipa londoneza.

I.N.Money20.05.2006 08:59

E de apreciat Henry pentru gestul sau,din acesta prelungire demostreaza cat iubeste pe Arsenal..

Alin_H20.05.2006 10:15

@ "***alex***

Din cate am citit, Berbatov a refuzat pe Man Utd pt Tottenham. O decizie pe care chiar n-o inteleg. N-o fi Tottenham chiar o prapadita de echipa, da' sa refuzi pe Man Utd pt ea e cam ciudat.

Multi au ras de Inter, ca nu castiga decat cate o Cupa a Italiei si ca se fac de ras prin Europa, ca sunt mult sub Juve si Milan, dar iata ca mijloacele prin care cele doua, si mai ales Juve, castiga nu sunt 100% corecte. Decat trofee castigate ca Juve, mai degraba un loc trei cinstit. Si, oricum, s-a vazut forta lui Juve in Europa: calificare norocoasa cu Werder si apoi eliminare categorica in fata lui Arsenal.

Cat despre trecerea lui Ballack la Chelsea, parerea mea este ca a facut o greseala mare. La Bayern avea libertatea de miscare, isi putea pune imaginatia in functiune. In schimb, in Anglia, din cauza lui Mourinho, va fi mult mai ingradit, sarcinile sale vor fi mult mai restranse. Cariera lui va cunoaste un regres. Poate va castiga campionatul, cupa, chiar Liga, dar aportul lui la aceste performante nu va fi la fel de mare ca cel de la Bayern.

Iar Bayern pare sa-l fi pierdut si pe Ze Roberto, care nu si-a prelungit contractul, asa ca se anunta un sezon greu pt bavarezi. Deisler e iar internat din cauza depresiei suferite dupa ce n-a fost convocat la Mondial, asa ca mijlocul germanilor e praf.

***alex***24.05.2006 06:52

Tomas Rosicky la Arsenal!

Bogdan4Steaua24.05.2006 12:00

Buna mutarea celor de la Arsenal. In conditiile in care in Anglia locul 1 pare rezervat penru Chelsea(transferurile acestora sunt de neegalat), Arsenal s-a intarit si poate spera la locul 2 anul viitor si la un parcurs bun in UCL. Nu ii vad prea bine pe cei de la Manchester.

andrei_8724.05.2006 12:21

sergio aguero la atletico madrid

ze castro-atletico madrid

wome-de la inter la werder bremen

favalli-de la inter la Milan

***alex***24.05.2006 16:53
Buna mutarea celor de la Arsenal. In conditiile in care in Anglia locul 1 pare rezervat penru Chelsea(transferurile acestora sunt de neegalat), Arsenal s-a intarit si poate spera la locul 2 anul viitor si la un parcurs bun in UCL. Nu ii vad prea bine pe cei de la Manchester.

Manchester e mai linistita asa... nu se aude nici un zvon si intr-o zi te trezesti ca face un transfer de marca! Daca pe Ruud nu o sa-l mai pastreze atunci trebuie sa cumpere un atacant + ca mai vor si un inlocuitor pentru Roy Keane, se aude de Diarra de la Lyon... Ramane de vazut, eu zic ca va face 2-3 transferuri de marca.

armanovici24.05.2006 17:08
ca mai vor si un inlocuitor pentru Roy Keane, se aude de Diarra de la Lyon...

Diarra a refuzat Man Utd.Vrea sa ajunga la Real...am citit in presa britanica saptamana asta!

Bogdan4Steaua24.05.2006 18:08

Mie mi se pare ca de la venirea lui Malcolm Glazer, lucrurile nu stau prea bine la Manchester. Parca s-a stricat si atmosfera.

Melku24.05.2006 19:24

Plus plecare lui Peter Kenyon...

armanovici24.05.2006 19:41

Kenyon nu intretinea atmosfera...e bun ca manager dar e dubios ca om!

Melku24.05.2006 20:35

:lol: dubios? Bogdan4Steaua a spus ca de la venirea lui Glazer lucrurile nu stau prea bine la Manchester si mie mi se pare ca asta se datoreaza si plecarii lui Kenyon,nu m-am referit la atmosfera.

***alex***26.05.2006 17:52

Si iata ca Chelsea se intareste cu super jucatori. Dupa Ballack urmeaza Shevcenko care a declarat intr-o conferinta de presa ca va pleca de la Milan si va ajunge la gruparea londoneza. :cry:

Ii se va simti foarte mult lipsa la Milan... SIEMPRE SHEVA!!!

armanovici26.05.2006 19:09

FRUMOS!

Bogdan4Steaua26.05.2006 19:56

Chelsea se intareste. Au sanse mari sa ia Liga la anul. Cu asa un lot campionatul e castigat in avans. :wink:

Melku26.05.2006 20:02

Morientes la Valencia pentru 3 milioane lire.

Pires la Villareal pentru 2 ani - transferat gratis.

alex_Ra226.05.2006 20:10

Javier Zanetti de la Inter la Juventus

Sheva pleaca de la Milan, se pare ca la Chelsea, dar este 100% ca sezonul viitor nu il va prinde San Siro, spune el ca a ales sa plece din motive de familie

I.N.Money27.05.2006 08:38

Adica din presiunile nevestei care vrea viata la Londra.. :?

Parca vad si ce Monica Gabor este si aia :lol: .

Melku28.05.2006 19:32

Nihat la Villareal,vad ca au planuri mari cei de la Villareal tinand cont de ultimele doua achizitii. Parca a terminat pe locul 7 in campionat, joaca in UEFA?

Mihai Somanescu28.05.2006 22:55

mario santana de la palermo la fiorentina

c.zanetti de la inter la juventus

libis arenas de la envigado la lazio

liverani de la lazio la fiorentina

lukovic de la Steaua rosie la udinese

stojkovic de la Steaua rosie la nantes

paraviccini de la fiorentina la palermo

madlung de la hertha la wolfsburg

kallstrom de la rennes la Lyon

doriano tosi - noul director general de la FC Torino

marchioni de la parma la juventus