Stati linistiti cu Chelsea asta . Lyon va castiga UCL la anul :lol:
Stati linistiti cu Chelsea asta . Lyon va castiga UCL la anul :lol:
buna gluma cu Lyon... castiga Barcelona... again
libis arenas de la envigado la lazio
vai ce portar e asta...o sa vedeti ce clasa are pustiu asta de 19 ani..a dat lovitura lazio
Lucas Podolski, noua speranta a fotbalului german, de la FC Koln la Bayern Munchen.
Jon Obi Mikel a ajuns la Chelsea,dupa ce acestia s-au inteles cu Manchester United FC si SFK Lyn Oslo.
Astia nu se mai opresc... si n-au vandut pe nimeni ![]()
Landreau-Nantes-PSG
Diane-Strasbourg-PSG
Diego-Porto-Werder Bremen
Larsson-Barcelona-Helgsinborg
Stam-Milan-Ajax
Galasek-Ajax-Nurnberg
Boukhari-Ajax-Nantes
L.Robert-Benfica-Galatasaray
Sionko-Austria Viena-Rangers
Takahara-Hamburg-Eintracht Frankfurt
Barbarez-Hamburg-Bayer Leverkusen
Kiesling-Nurnberg-Bayer Leverkusen
Fritz-Bayer Leverkusen-Werder Bremen
Vignal-Portsmouth-Lens
Lovenkrands-Rangers-Shalke 04
Pernia-Getafe-Atletico Madrid
Costinha, Seitaridis-Dinamo Moscova-Atletico Madrid
Andy Johnson-Crystal Palace-Everton
Valdez-Werder Bremen-Borussia Dortmund
Joao Pinto-Boavista-Braga
Sheva a semnat cu Chelsea...Doamne ce trupa,sper sa faca si echipa din "lotul largit" Mourinho!
Doamne ce de bani aruncati aiurea la astia de la Chelsea...si cu toate astea tot le va fi greu sa castige CL...
Cred ca de data asta o sa defileze in UCL.
Daca Mourinho reuseste cum stie el sa lege jocul,Chelsea o sa fie de neinvins.
Pai stai putin...Ballack-liber de contract,Sheva e unul din cei mai buni din lume,nu merita atatia bani dar 30 de milioane de Euro merita....Kalou are 20 de ani,juniorul de la norvegieni are 16 ani...investesc echilibrat si in jucatori cu experienta si in tineri.
O echipa nu se construieste in 1 an jumate....a se vedea ex.Inter care desi a avut bani la discretie nu au reusit sa aiba o echipa de temut!
Eu din Anglia tineam cu Liverpool dar de cand a venit Mourinho la Chelsea m-am reprofilat pe echipa londoneza pentru ca sunt un mare fan al lui. Sezonul viitor daca Chelsea nu va castiga Champions League va fi exclusiv vina lui Mourinho, pentru ca daca obervati, si el a vazut ca Chelsea are nevoie de jucatori ofensivi si a transferat 2 de prima mana, Ballack si Shevchenko care vor fi titulari incontestabili, plus Kalou un jucator foarte bun. Deci, omul a vazut si el ca jocul, desi eficient in Anglia, nu e si suficient in Europa. Dar anul viitor cred sincer ca Chelsea va castiga UCL fara probleme, cu tot jocul spectaculos al Barcelonei, care sa fim sinceri n-a jucat fotbal in finala decat in ultimul sfert de ora, deci, si spectacolul nu e mereu prezent si poate sa te lase cand nu te astepti.
@razvan1983
pai cind este vb despre o cupa europeana primeaza cistigarea ei, nu spectacolul. degeaba joci frumos daca pierzi cupa ! la fel a fost si cu returul UEFA Steaua-rapid, Steaua a jucat la rezultat, rapid fiind nevoita sa atacepentru a cistiga. din cauza asta s-a perpetuat in presa ideea ca rapid a jucat mai bine decit Steaua, dar nu s-a tinut cont si de acel aspect important ...rezultatul in dauna specatacolului
vaaai ..Chelsea proabil are cel mai bun lot de jucatori.sa vedem real ce face... am auzit k vor sa faca si ei niste investitii masive in jucatori...dar ce sa mai cumperi si de unde..
@razvan1983pai cind este vb despre o cupa europeana primeaza cistigarea ei, nu spectacolul. degeaba joci frumos daca pierzi cupa ! la fel a fost si cu returul UEFA Steaua-Rapid, Steaua a jucat la rezultat, Rapid fiind nevoita sa atacepentru a cistiga. din cauza asta s-a perpetuat in presa ideea ca Rapid a jucat mai bine decit Steaua, dar nu s-a tinut cont si de acel aspect important ...rezultatul in dauna specatacolului
Pai unde am zis eu ca spectacolul conteaza? Din moment ce sunt un fan al lui Mourinho e clar ce fotbal prefer eu. Prefer fotbalul eficient care aduce rezultate. Asta am si spus ca spectacolul nu conteaza mereu sau nu tine mereu. pentru mine rezultatul conteaza indiferent de modul cum este obtinut. Ca Chelsea in 2 sezoane cu Mourinho n-a avut rezultate in Europa asta este adevarat si asta am spus ca jocul eficient din Premiership nu a fost suficient si in Europa. Si el si-a dat seama ca are prea multi jucatori defensifi in primul 11, ceea ce pot sa zic ca este si la Steaua acum. Daca m-am exprimat gresit imi cer scuze, sper ca am mai clarificat acum.
Daniel Niculae - Rapid -> Auxerre
@razvan1983
Dar anul viitor cred sincer ca Chelsea va castiga UCL fara probleme, cu tot jocul spectaculos al Barcelonei, care sa fim sinceri n-a jucat fotbal in finala decat in ultimul sfert de ora, deci, si spectacolul nu e mereu prezent si poate sa te lase cand nu te astepti.
la asta m-am referit in reply
Daniel Niculae - Rapid -> Auxerre
A plecat de la o echipa fara performante la o alta echipa fara performante. Macar Auxerre a produs cativa fotbalisti buni...
ce bine, acuma [rapidistii] cred ca scad mult in valoare mai pleaca si pancu si altii, 3-0 in tur, 0-3 in retur.
Editat moderator.
Veron de la Inter la Estudiantes.. s-a intors in tara natala, nu mai facea fata in Europa
15/06/06
Eidur Gudjohnsen la Barcelona pt 4 ani.
Au acoperita postul lasat vacant de Henrik Larsson,tocmai cu calaul de acum 2 ani al lor.
Capello la Real ![]()
pe sevcenko mai nou am citit ca de fapt s-au platit 60 de milioane de euro, nu 30...
Chelsea a facut o oferta de 100 de milioane pt kaka. parerea mea e ca nu merita banii aia... ok, e bun, dar nu cred ca vreun jucator face la ora asta 100 de milioane. sincer. poate Ronaldinho, dar dk era cu 3-4 ani mai tanar. si poate Messi, dar peste 3-4 ani, dk e "lucrat" cum trebuie.
Sincer, cred ca daca este un jucator in lumea asta care sa merite acesti bani, acela este KAka. Mie imi place mult mai mult decat Ronaldhinio. Mi se pare mult mai util echipei, are o tehnica in regim de viteza peste cea a lui dintosului si pe deasupra, spre deosebire de decarul barcei, Kaka face ca totul sa para foarte usor, de parca oricine ar fi in stare sa joace astfel si de fapt nimeni nu reuste.
Cred ca si-a rupt spatele saracul Abramovici sa faca banii astia de ii arunca de parca vrea sa scape de ei. E de-a dreptul OBSCEN ceea ce face.