ce PROST a jucat franta! mare dezamagire, Henry si zidane au fost aproape de zero!
ce PROST a jucat franta! mare dezamagire, Henry si zidane au fost aproape de zero!
Blat ordinar!
Daca n-a fost, atunci Franta e de 2 lei vechi, iar Elvetia e mai solida decat ma asteptam.
Foarte slab antrenorul Frantei..
Trezeguet si Maoulida trebuiau sa fie titulari... Si uite asa Franta n-a mai dat gol la Mondiale de 8 ani, fix din finala cu Brazilia.
franta joaca varza rau multe greseli de calificat se califica ca bat pe togo si pe corea de sud dar mai departe nu cred la cum joaca
@radusteaua
Off topic: pe tastatura ta nu sunt semne de punctuatie?! Nici macar unul ?!
On topic: Franta se va califica in optimi... Si apoi vor lua avionul spre casa...
Mondialul continua in cateva minute : intra in scena Brazilia.
Brazilie care nu prea a stralucit,noroc cu Ricardo Kaka...poate in repriza a 2 a... :arrow:
ba mie imi pare ca a jucat binisor prima repriza, emerson e fantastic.
Brazilia joaca fara atacanti... Ronaldo parca ar fi un hipopotam incercand sa mearga pe sfoara, iar Adriano aduce la joc cu... Mutu.
Pe faza defensiva, culmea, brazilienii au jucat impecabil in frunte cu Emerson. Mijlocul merge la parametrii normali. Sa speram ca se va trezi si atacul.
Se putea si mai bine pentru ei.
Se pare,din cate am vazut eu ca intr-adevar piesa de baza a echipei este Emerson,batranul Emerson.
ceva de genul emerson ne-ar trebui si la Steaua, la noi doar Paraschiv imi pare ca mai munceste semnificativ la recuperari, si asta cand vrea el.
Mai in gluma mai in serios,dupa ce e sanctionata Juve si ramane fara jucatori,poate pune JJ ochii pe el.
Poate el este jucatorul pe care il cauta Steaua la Mondiale ![]()
Nu-mi place sa zic asta, dar Emerson e clar prea bun pentru noi. Din pacate... :roll:
da nici n-am zis sa vina la Steaua, n-ar fi nimeni de acord, s-ar isca din nou discutii despre cimitirul de elefanti.
asta ca sa-mi sustin inca o data parerea ca Anca ar fi foarte bun langa Iacob si Dica.
Slab jocul Braziliei. Peste media echipei: Kaka, Cafu si Emerson.
Sub media echipei: Ronaldo, Adriano si Lucio.
Bine ca nu am pus azi la pariuri.
Despre Franta idem. Henry m-a dezamagit complet.
Maine sper sa faca Ucraina o figura frumoasa impotriva Spaniei. Mizez de asemenea pe victoria Germaniei in meciul cu Polonia si pe victoria Tunisiei in meciul cu Arabia Saudita.
asta ca sa-mi sustin inca o data parerea ca Anca ar fi foarte bun langa Iacob si Dica.
De care Anca vorbesti? 8O 8O
in sfarsit
..am gasit si eu canal in Chicago asta belit unde sa vad toate meciurile ..si am luat si vacantza
ontopic : uitati intrati pe site http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp_v3/viewer...458046&lang=enf
deci m-am uitat pe site is toate fazele tari golurile si tot si se tot updateaza in fiecare zi..m-am uitat la goluri sunt incredibile...e super campionatul anul asta si foarte echilibrat si plin de faze si surprize...Germania vs Croatia ..ce gol or pe vinclu si multe alte goluri...e super
...ITalia GO ![]()
Brasil

www.prosport.ro
@armanovici
Anca de la CFR. ![]()
![]()
![]()
Cele mai tari stiri ale zilei despre mondial :
http://www.spt.ro/?section=2&subsection=38...38&articol=9453
Astazi 14.06.06 se joaca urmatoarele meciuri :
Spania-Ucraina 16:00
Tunisia-Arabia 19:00
Germania-Polonia 22:00.
...mie aseara mi sa parut meciul dintre brz-croatia..fara surprize...cam comun...avand in vedere ca brz...castiga mereu.. :roll:
la cum a jucat Brazilia ieri,eu zic ca nu au nici o sansa sa castige cupa.
Scor final: Spania - Ucraina 4-0
Frumos ![]()
Spania cred ca a devenit principala favorita la titlul mondial dupa aceasta prestatie INCANTATOARE . Chiar daca pe ucrainieni i`a cam furat tusierii , Spania a fost mult peste ei .
Frumoasa faza de la ultimul gol!