FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WORLD CUP GERMANY 2006

«167891018»
weeezer_2014.06.2006 17:10

la Spania - Ucraina am pus 4-6 goluri si mi-a iesit...

la Tunisia am 2-3 goluri, deocamdata e 1-0 si sunt in grafic...

da am jucat nebuneste rau la Germania cu Polonia, 1 la pauza, x la final...

da si daca-mi ies, ma fac cu vreo 2.000 RON :D

axl2314.06.2006 17:59

mai, spuneti-mi si mie unde-s pozele alea de la mondial la care face referire sondajul de pe prima pagina.

_yang14.06.2006 19:00

Bai ce nebunie de meci : Tunisia-Arabia Saudita ...

Cata dreptate a avut Protasov

Fostul antrenor al Stelei, acum la Dnepr, l-a atacat pe selecționerul ucrainean pentru carențele tactice. "Echipa nu știe exact ce joacã" a înfierat Protasov, detaliind: "Sînt momente de strãlucire, dar nu mai mult de atît. Petrecem prea mult timp în apãrare și prea puțin pe contraatac". El a condamnat și neputința de a promova în "naționalã" un jocker care sã lege jocul de la mijloc în sus .

Pacat ca l-am scapat asa de usor...

weeezer_2014.06.2006 20:57

dupa Germania - Polonia am cateva ramarci de facut:

1. Germania n-are fatza de mai mult de optimi de finala. Poate sferturi, cu indulgenta (pt ca nici altele considerate mari puteri n-au aratat cine stie ce)

2. Lahm, fundasul stanga, e bunaciune mare

3. Portarul polacilor, Boruc, a avut o prestatie buna. Joaca la Celtic insa, deci greu de crezut... ceva...

= si poate vor mai urma =

***alex***14.06.2006 21:03

Cat noroc pe nemti! :(

Dan_BKL14.06.2006 21:16
Cat noroc pe nemti!  :(

mai bine mai tarziu decat niciodata.

oricum pana la urma s-a facut dreptate si echipa care si-a dorit mai mult cele 3pct le-a obtinut.

armanovici14.06.2006 21:20
Cat noroc pe nemti!  :(

Noroc pe masa...astia sunt nemtii,sa fim seriosi...de atatea ori s-a intamplat incat nu mai are cum sa fie noroc...Joaca pana in min 95!

Stryker14.06.2006 21:42

Polonia asta este o echipa slaba rau...

Desi nu sunt mare fan al nationalei Romaniei, ma enerveaza la culme sa vad ca o gluma de echipa a ajuns la mondiale si nationala noastra nu :evil: ...bine ca au fost eliminati... :twisted:

uZy | @nDr3i14.06.2006 21:56

frumos scor a dat Spania..un inceput foarte bun :)

I.N.Money15.06.2006 10:17

Cam mereu Spania a inceput superb,dar s-a stins pe parcurs.

Iar nemtii chiar daca joaca pe teren propriu si nu arata cine stie ce,au prima sansa,traditia le-o cere. 8)

weeezer_2015.06.2006 15:08

Ecuador - Costa Rica 3-0

si surpriza grupei va fi in ultimul meci cand nemtii si-o vor lua pe cocoasa de la aceeasi tricolori ;)

Dan_BKL15.06.2006 15:08

Germania si Ecuador sunt primele echipe calificate in optimile de finala ale CM.

incepe s-a se contureze un mare meci in optimi Germania-Anglia sau de ce nu Germania-Suedia.

Uruguay - Costa Rica 3-0

si surpriza grupei va fi in ultimul meci cand nemtii si-o vor lua pe cocoasa de la aceeasi tricolori ;)

din cate stiu eu uruguayul nu e la mondiale :o :lol:

uZy | @nDr3i15.06.2006 15:26
din cate stiu eu uruguayul nu e la mondiale :o  :lol:

cred ca o vrut sa zica PAraguay :P..da nici Paraguay nu vroia sa zica =))...pentru ca nu e in Grupa cu Ecuador=)) ...ai vrut sa zici COSTA RICA mah=)))...

da intradevar Ecuador a inceput bine...2 la 0 cu Polonia si 3 la 0 cu Costa Rica e genial :)..or sa ajunga departe :)

ady4steaua15.06.2006 15:38

...astazi a fost tare Ecuador, dar sa vedem dak se va descurca in urmatorul meci pentru castigarea grupei,...binenteles ar castiga dak ar fi si egal.. :?

Dawson15.06.2006 18:26

Dupa cum joaca Ecuadorul, incep sa prefer Germania in optimi! :D

weeezer_2016.06.2006 07:58

Ecuadorul e echipa care mi-a placut cel mai mult pana acuma... nu consider ca a fost surpriza Mondialului, consider doar ca a confirmat asteptarile, sa ne aducem aminte ce campanie de calificari au avut, locul 3 in America de Sud (practic locul 1, daca stam sa ne gandim ca primele 2 locuri sunt "luate" de la inceput de Brazilia si Argentina), in fata unor echipe precum Paraguay, Uruguay, Columbia...

mi-aduc aminte parca, in preliminariile pt CM 2002, Brazilia era pe 5 cu vreo 2 meciuri inainte de finalul preliminariilor, si eram fericit ca Ecuadorul era in fata lor... imi plac la nebunie baietii astia, imi plac si culorile lor... :D

despre Polonia nu pot sa zic ca ar fi o deceptie, ci, la fel, pot sa zic ca a facut ce se astepta de la ea... Polonia nu e o echipa care din meciuri cu Germania sau Ecuador sa scoata puncte, asta sa fie clar...

Sincer, singura echipa care oarecum m-a dezamagit pana acuma este Suedia... de la care ma asteptam la mai mult in primele 2 meciuri... e drept, sunt calificati, dar greu de tot, si n-au aratat prea mult... iar Zlatan e "bygones", departe de cel care inscria cu calcaiul impotriva Squadrei Azzura acum 4 ani. A, si mai ales, sa nu uit, echipa Statelor Unite de la care chiar ma asteptam la mai mult... la mult mai mult, chiar daca jucau cu cehii...

(apropo, sa fim putin nostalgici... noi am fi fost in locul cehiei daca bateam in armenia, nu? in grupa cu Italia, Ghana si SUA... parca nici n-ar fi fost imposibil...)

iar jucatorul turneului, pana acum, Thomas Rosicky. Arsenal a dat lovitura!

iully16.06.2006 08:42

Salut!

Oameni buni, pe site-ul http://cosmos.bcst.yahoo.com/scp_v3/viewer...458046&lang=enf

sunt intr-adevar rezumatele, dar eu nu pot sa le vad. Nu-mi merge nici pe firefox, nici pe IE. Ma poate ajuta cineva?

10x

weeezer_2016.06.2006 09:54

exceptional... de mult vroiam asa ceva, imi merge fara pb pe firefox, cu IE nu am incercat... n-am nimic deosebit instalat, doar ACE mega codecs pack, pe care l-am instalat si cu suportul pt Mozilla... pacat ca nu pot fi salvate cumva filmuletele..

forever_STEAUA16.06.2006 14:50

Argentina - Serbia 5-0...

E minutul 84 si sarbii sunt in inferioritate numerica

Later edit: Scor final Argentina - Serbia 6-0

Ionutdal16.06.2006 14:52

6-0 si ARGENTINA

forever_STEAUA16.06.2006 14:53

Corect e winS dar cred ca ai vrut sa spui "will win" :D

weeezer_2016.06.2006 15:05

ba baiatule... pai cred ca dupa meciul de azi Argentina e clar a doua favorita a turneului... iar daca Brazilia nu rupe gura targului nici in "etapa a doua", atunci Argentina va fi nr. 1. Cool :D

uZy | @nDr3i16.06.2006 15:09
Corect e winS dar cred ca ai vrut sa spui "will win" :D

da nu vezi ca asa scrie :)...Will win :)...o scris corec "Argentina will win the World CUp :)"

@iully ...nu merg toate de pe siteul ala...la inceput cand l-am gasit eu au mers toate rezumatele acuma nu merg alea de la meciul 14 in sus...

forever_STEAUA16.06.2006 15:11

@uZy | @nDr3i

Fi mai atent data viitoare...

@weeezer_20

Sper ca nu la mine te-ai referit...

weeezer_2016.06.2006 15:54

@forever_STEAUA

stai linistit, nu m-am referit la nimeni... e un mod de-al meu de a zice... in loc de "ce kestie..."

sry dk te-ai simtit aiurea sau a parut ca era indreptata spre tine :)

«167891018»