Germania - Costa Rica 4-2 . Goluri foarte frumoase , sa speram ca o tine tot asa Campionatul Mondial .
Germania - Costa Rica 4-2 . Goluri foarte frumoase , sa speram ca o tine tot asa Campionatul Mondial .
Chiar daca au batut cu 4-2,nemtii nu se pot lauda cu un meci fantastic daca au primit 2 goluri din 2 suturi pe poarta.
Pe viitor daca nu corecteaza greselile din defensiva s-ar putea sa paraseasca prematur aceasta competitie.
La golul doi al echipei din Costa Rica fundasii centrali germani au gresit flagrant amandoi atacand omul cu mingea lasandu-l total liber pe Wanchope, a fost chiar hilara faza...
Mondialul se discuta pe fcsteaua.ro...in plus aveti un interesant concurs:"Top Gol 5"...votati si aveti sansa de a castiga un dvd cu unul din meciurile europene ale Stelei!
http://www.fcsteaua.ro/index/section/artic...es/article/2591
Pacat de Costa Rica ... A lasat senzatia ca putea mai mult !
De polonezi ce sa mai zicem...??? Au fost surprinsi de jocul extraordinar pe contraatac a Ecuadorului...(mi-am adus aminte de '94)!!!
daaa..tot niste tricolori faceau spectacol atunci..
despre polonia.. mi se pare mai slaba k echipa Romaniei...desi nu isi au rost astfel de comparatii
Da replica celui care comenta cu "tricolurii" a cam rasucit cutitul... :evil:
si GERMANIA incepe tare
...GO GO GO ALL TEAMS!!!
GL la toti cu pariurile si sa castigati multzi bani ![]()
Am pus azi 200.000 si am scos 380.000(Germania - Costa Rica 1 si Polonia - Ecuador - sub 2.5 goluri).
Pe maine:
Gol marcat Anglia (1.12)
Argentina - Coasta de Fildes 1 (1.5)
Trinidad si Tobago - Suedia 2 (1.22)
Miza: 200.000 Castig: 410.000
Lasand pariurile la o parte, am remarcat jocul interesant al Ecuadorului si defensiva destul de fragila a Germaniei. Polonezii nu arata ca o echipa capabila sa iasa din grupe in ciuda ratarii unor ocazii spectaculoase in primul meci.
Pariurile tale, Bogdan, sunt decente. Mai mult ca sigur, maine vei avea 21 de lei mai mult. Tre sa dai de baut! ![]()
Sa speram. ![]()
Ecuador promite multe la acest campionat . Paseaza foarte bine , nu prea stiau polonezii unde sa caute mingea .
Cred ca ai tremurat la barile polonezilor, Bogdane! ![]()
La pauza: Anglia - Paraguay 1-0 [Gamarra '4 (autogol)]
Cred ca ai tremurat la barile polonezilor, Bogdane!![]()
Mi-a stat inima in loc, recunosc. ![]()
Gol marcat Anglia - OK(mai am Argentina si Suedia).
min 67: Robinson este "eroul" fazei în care a degajat balonul, reuşind performanţa de a lovi ecranul gigant aflat la peste 50 de metri deasupra centrului terennului
:lol: :lol: :lol:
prosport.
Scor final: Anglia-Paraguay 1-0
Multumit, Bogdane? ![]()
Deocamdata da.
Referitor la meci, Anglia nu m-a impresionat. Portar slab, defenisva buna, mijloc solid, insa un atac destul de slab.
La pauza: Trinidad & Tobago - Suedia 0-0
Da, chiar nu credeam sa reziste cei din Trinidad si Tobago. Sper totusi sa inscrie Suedia.
Bogdan,
acum au mai mari sanse, Trinidad au ramas in 10
In alta ordine de idei, Togo a ramas fara antrenor, Pfister a demisionat...
Daca nu castiga, suedezii se fac de ras.
Later edit: M-au mancat suedezii. :cry:
Scor final: 0-0.
Sorry , Bogdane. ![]()
Show must go on! Azi pierzi , maine o sa castigi ![]()
lasa bogdane ca ai noroc in dragoste ![]()
A castigat ARGENTINA , greu dar a castigat .De astazi tin cu ARGENTINA LA WORLD CUP .
pt azi,
Serbia - Olanda 2
Mexic - Iran 1
Angola - Portugalia 2
cred ca ma duc si io pe la Stanley ca mi-a facut pofta Bogdan ![]()