FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WORLD CUP GERMANY 2006

«1131415161718»
Stryker02.07.2006 14:36

Portugalia sa zica mersi ca ajuns pana aici...degeaba zic ei ca joga bonito ca sunt echipa cea mai lipsita de fair-play...

Finala:Italia-Franta,daca nu se intampla minuni sau nu "gresesc" arbitrii.

feanfan02.07.2006 21:17
nu va mai agitati cu o finala Italia-Franta ca n-are rost.

sunt sanse mari totusi ca cele 2 echipe s-a joace totusi o finala(cea mica evident)

Forza Germania!

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." — Gary Lineker, July 4, 1990

S-ar putea sa fie asa cum zici tu !

I dont like to see the Germans win, but I think if they do then "Football" wins in the end. Germany is the best of the worse. I think they deserve to win more then Italy, Portugal or France looking at their matches. Although 2nd half last game I loved to see Zidane play!!

Ayrton03.07.2006 17:56

Tu si comentatorul meciului Italia-Australia credeti ca Germania va trece sigur de Argentina. Cu tot ajutorul dat de arbitri, cred ca Germania nu are sanse sa treaca de Argentina... Diferenta de valoare este prea mare!

ai avut dreptate diferenta de valoare e prea mare!

Argentina mai are de invatat fotbal pana sa ajunga la nivelul Germaniei.

Germania nu a jucat absolut nimic 120 de minute!

E adevarat, insa, ca Argentina a facut greseala fatala de a considera meciul incheiat la 1-0!

Poate au fost de vina jucatorii, poate a fost tactica antrenorului. Mi-a parut rau ca nu s-a calificat, era principala mea favorita, a doua fiind Italia !

nu va mai agitati cu o finala Italia-Franta ca n-are rost.  

sunt sanse mari totusi ca cele 2 echipe s-a joace totusi o finala(cea mica evident)  

Forza Germania!

Italia nu e Argentina! :wink:

Si nici Franta nu e Anglia...

Dan_BKL03.07.2006 20:39

Inca de la inceputul campionatului mondial am spus ca Germania va castiga cupa mondiala si pana la urma ve-ti vedea ca asa va fi.

Singura echipa care ii putea face fata Germaniei era Brazilia care din fericire a parasit competitia.

Aproape toti spuneti ca Germania a fost ajutata de arbitri,dar chiar nu va inteleg cum adica a fost ajutata cand in meciul cu Argentina i s-a refuzat un penalty clar la o tragere de tricou a lui Ayala la Podolski iar in meciul cu Suedia din optimi arbitrul a acordat un penalty foarte usor suedezilor.

poate cineva sa imi spuna si mie cu ce a fost ajutata Germania de arbitri la acest turneu final?

***alex***04.07.2006 08:25

Suedia a primit penalty-ul acela in compensatie cu eliminarea lui Teddy Lucic, apoi in sferturi cu Argentina, nemtii au primit foarte multe lovituri libere din apropierea careului, multe dintre ele fiind inexistente

Ionut_stelistu04.07.2006 09:44

Germania va ajunge sigur in fin ala cu ajutorul arbitrilor... :evil:

Dan_BKL04.07.2006 10:43

de fiecare data se acorda 5% gazdelor da nu inseamna ca germania va castiga campionatul mondial pentru ca ia ajutat arbitri.

in 2002 korea mai avea putin si ajungea in finala pentru ca arbitri faceau praf fiecare meci al lor.

Ionut_stelistu04.07.2006 10:52

pey da :lol:

Dan_BKL04.07.2006 11:01

Acum 2 ani am batut Germania cu 5-1 intr-un meci amical iar acum nemti mai au putin si castiga campionatul mondial.

Acum cateva zile un alt 5-1 stiti bine la ce meci ma refer.Sper ca in 2 ani s-a luam exemplul nemtilor si s-a castigam Liga Campionilor daca traditia se respecta.

Stryker04.07.2006 21:46

Italia se califica in finala exact cum ma asteptam...sincer mi-a parut rau ca nu am vazut penaltiuri dar asta e...sper sa se califice si frantuzi ca sa avem un meci frumos.

Dawson05.07.2006 00:21

Bravo Italia!

bodanelu05.07.2006 05:52

exact cum ma asteptam... Italia peste Germania...

Bravo Italia!

Mihai Somanescu05.07.2006 11:02
Inca de la inceputul campionatului mondial am spus ca Germania va castiga cupa mondiala si pana la urma ve-ti vedea ca asa va fi.

Singura echipa care ii putea face fata Germaniei era Brazilia care din fericire a parasit competitia.

Aproape toti spuneti ca Germania a fost ajutata de arbitri,dar chiar nu va inteleg cum adica a fost ajutata cand in meciul cu Argentina i s-a refuzat un penalty clar la o tragere de tricou a lui Ayala la Podolski iar in meciul cu Suedia din optimi arbitrul a acordat un penalty foarte usor suedezilor.

poate cineva sa imi spuna si mie cu ce a fost ajutata Germania de arbitri la acest turneu final?

iti spun cum a fost ajutata: faulturi peste faulturi tolerate, jucatori care au scapat neavertizati, desi au comis cate 2-3 faulturi, ballack neeliminat desi ii da cu cotul in gura lui iaquinta, lovitura libera inexistenta in min 88 pt germania( bine ca n-a dat penalty), penalty neacordat argentinei la 0-1( in loc de penalty a dat galben pt simulare!!!), penalty neacordat la intrarea lui lehman la perrotta, fault clar la totti la marginea careului advers in prelungiri si nu se fluiera nimic... Si asta doar in ultimele 2 meciuri! Sa mai continui? o echipa jalnica, ce n-a batut o echipa mare de 2 ani de zile si care fara arbitraj era o anonima!

armanovici05.07.2006 17:48

Exagerezi...da Ballack a faultat, dar nu era usor sa iti dai seama ca arbitru...a tolerat multe faulturi si de la italieni, a iertat si de la ei jucatori care meritau galben...cu argentinienii nu le-a dat nemtilor penalty desi a fost clar ca lumina zilei ca Ballack a fost tinut in careu de tricou...11 m la Rodriguez nu a fost pentru ca s-a aruncat inainte de a il faulta Lahm...reluarile au aratat ca arbitru a avut dreptate sa dea simulare...Daca Rodriguez statea in picioare era 11 m clar ca lumina zilei!

Mihai, sa nu ducem atasamentul fata de o echipa pana la absurd.

Arbitrajele au fost bune, s-a gresit in ambele directii, poate un 2% acordat nemtilor, dar in nici un caz nu a influentat rezultatul final.

korynna05.07.2006 18:18

meciul din seara asta mi se pare fff ciudat...nu prea stiu cu cine sa tin :x ...franta=Henry :mrgreen: ,zidane...si nush de ce tind sa tin si cu portugalia...ciudat..sa vedem rezultatul cu toate k franta are cele mai multe sanse si cred k o sa vedem o finala franta-italia

Motanu D05.07.2006 18:20

Deseara va fi un meci Zidane vs. Portugalia. Si s-ar putea sa invinga din nou Zidane !

forever_STEAUA05.07.2006 18:26

Ieri am nimerit scorul exact :D

Din partea mea poate sa mearga oricare mai departe... atat timp cat nu e Franta :twisted: :twisted:

weeezer_2005.07.2006 21:06

aha.. finala Italia - Franta... oricare din ele poate prinde un meci bun, nici una nu a fost foarte constanta la acest CM... cred totusi ca Italia are prima sansa :(

Mihai Somanescu05.07.2006 23:52
Exagerezi...da Ballack a faultat, dar nu era usor sa iti dai seama ca arbitru...a tolerat multe faulturi si de la italieni, a iertat si de la  ei jucatori care meritau galben...cu argentinienii nu le-a dat nemtilor penalty desi a fost clar ca lumina zilei ca Ballack a fost tinut in careu de tricou...11 m la Rodriguez nu a fost pentru ca s-a aruncat inainte de a il faulta Lahm...reluarile au aratat ca arbitru a avut dreptate sa dea simulare...Daca Rodriguez statea in picioare era 11 m clar ca lumina zilei!

Mihai, sa nu ducem atasamentul fata de o echipa pana la absurd.

Arbitrajele au fost bune, s-a gresit in ambele directii, poate un 2% acordat nemtilor, dar in nici un caz nu a influentat rezultatul final.

nu e vb de atasament, ci de realitate. am vazut toate meciurile germaniei si nu le-am vazut singur si dc in primele meciuri cota de ajutor nu a trecut de 5%, ce s-a intamplat dupa aia depaseste ajutorul dat de obicei gazdelor. Eu spun ca dc aseara marca podolsky cu capul in prelungiri, dupa ce totti a fost faultat la 16 m dar nu s-a dat nimic, era viciere de rezultat. Si sincer sa fiu, nu-mi aduc aminte ce jucator italian a iertat de galben. Lahm l-a faultat de doua ori din spate pe Camoranesi si n-a luat nimic. In schimb Camoranesi a luat la prima intrare ca a lui Lahm. In fine, bine ca nu s-au calificat nemtii. Ar fi fost o insulta sa joace finala o echipa care a incasat 5-1 de la Romania si 4-1 de la echipa cu care a jucat semifinala!

uZy | @nDr3i06.07.2006 03:43

mvaii fix in finala ambele echipe favorite cu care tin eu si am tinut tot campionatul :D...acuma in finala tin cu Frantza...siau revenit in sfarsit :)...ZIDANE RULZZZ

ultras_andrei_i06.07.2006 20:10

O finala intre 2 echipe latine.Italia a avut un pic de noroc ca a ajuns aici iar Franta l-a avut pe galacticul ZIZOU.Sper sa castige Franta pentru Zidane,merita.ALLEZ LES BLUES

DTP-Ludacris07.07.2006 11:44

Va fi un meci destul de echilibrat...dar Franta va castiga ! :wink:

forever_STEAUA07.07.2006 18:05

minge2eq.jpg

Pentru a marca intr-o maniera speciala ultimul act al turneului final, FIFA si organizatorii germani au decis, in colaborare cu producatorul de articole sportive Adidas, ca ca marele meci sa se dispute cu o minge cu totul si cu totul speciala. Teamgeist, balonul oficial al competitiei, va contine, pe linga numele celor doua echipe, incrustatii din aur.

sursa:spt

Italia va castiga! pentru ca asa vreau eu :twisted:

Melku07.07.2006 18:08

Franta va castiga pentru ca nu ii suport pe macaronarii aia cu fotbalul lor de cacao - moartea pasiunii. :twisted:

si pentru ca asa vreau eu desigur :roll:

DTP-Ludacris07.07.2006 18:59

E randul lui Maccarone sa planga ...chiar dak nu e in lotul italiei...sper sa planga :twisted:

«1131415161718»