FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WORLD CUP GERMANY 2006

«1121314151618»
***alex***01.07.2006 18:52

Gata ma duc sa ma pregatesc de show... sper sa nu fie show-ul lui Cantalejo!

Melku01.07.2006 19:01

Sa vedem daca mai reuseste sa il dea afara pe Roberto Carlos din nou :lol: :lol: :lol:

Melku01.07.2006 20:55

De nerecunoscut Brazilia, Zidane magnific.

DTP-Ludacris01.07.2006 20:58

Franta si-a dorit mai mult victoria,Zidane de N ori mai bun ca Ronaldinho .. :?

weeezer_2001.07.2006 21:02

Allons enfants de la Patrie, le jour de gloire est arrivé :D/

Franta - viitoarea detinatoare a titlului mondial :twisted:

Dawson01.07.2006 21:03

Soc??? Deloc! Dupa cum s-a jucat in seara asta, a castigat cine trebuie.

Brazil... de KaKa! :!:

DTP-Ludacris01.07.2006 21:06

Daca Franta joaca asa in continuare ... cu siguranta vor castiga trofeul..doar sa nu isi faca arbitrii de cap in continuare ! :wink:

Dan_BKL01.07.2006 21:07

Dupa eliminarea Braziliei m-am linistit.

acum sunt 99% sigur ca voi sarbatorii al 4 titlu mondial al Germaniei.

marea amenintare pentru Germania era Brazilia.Ei bine Brazil merge linistita sa urmareasca finala la televizor.

DTP-Ludacris01.07.2006 21:08

Mare echipa ce are si Germania ...dak nu tineau arbitrii cu ei erau scosi inca din grupe :evil:

***alex***01.07.2006 21:09

Sunt trist, dar si fericit. Mi s-au intalnit favoritele, a castigat echipa mai buna, invingatoarea este corecta! Cine castiga Portugalia - Franta castiga finala!

ALLEZ LES BLEUS!ALLEZ ZIZOU!

Dan_BKL01.07.2006 21:14
Mare echipa ce are si Germania ...daca nu tineau arbitrii cu ei erau scosi inca din grupe :evil:

eu zic ca ieseau din preliminarii daca nu-i ajuta arbitri.

drlv8501.07.2006 21:15

Nu sh cine zicea mai sus .. dar bine a zis ..

Jocul Braziliei a fost reprezentat de Kaka ... toti au jucat ca niste terminati .. TOTI .. pacat .. pot mai mult .. dar cand doar te crezi mai bun si n`o si demontrezi .. TE ARZI ..

Meci de studiat pentru orice antrenor .. Oli .. baga DVD`uri cat cuprinde cu meciu asta .. Franta a jucat tactic FARA GRESHEALA .. si sincer nu cred ca a fost de vina antrenoru ala al lor .. Domenech .. ci jucatorii .. parca si-au adunat toata meciurile de fotbalisti adevarati in meciu asta .. eu n`am vazut o gresheala ..

Felicitari .. au MERITAT .. ! ! !

P.S. Fotbalu mai e si drept !

Stryker01.07.2006 21:18

Fratilor nu imi mai incap in piele de bucurie :lol: niciodata nu am putut sa-i sufar pe odiosii aia de brazilai, practic eliminare lor ma facut aproape la fel de fericit ca si cand am eliminanat pe crapid din Cupa UEFA :lol:

Finala cred ca se vor intalni Italia(statistica a arata ca la fiecare 12 ani au jucat o finala) si Franta(la ce au jucat in seara asta, numai daca nu vor nu-i bat bine pe lusitani).

Dawson01.07.2006 21:52

Sa te-auda Dumnezeu, Stryker! :wink:

weeezer_2001.07.2006 23:12

si io zic ca o sa avem o finala Italia - Franta... e clar ca sforile au fost facute ca Germania sa mearga cat mai departe, ca deh, e tara organizatoare, se pierdeau bani, se pierdea din interes... dar acuma deja e prea departe ca sa se mai faca lucrul asta, si de-acum inainte, cea mai buna va castiga. iar Germania, la ce a aratat acuma, nu stiu dk e cea mai slaba din cele 4, dar sub Italia si Franta e sigur! si in plus, la sansele care li se dadeau la inceputul competitiei, sa zica saru'mana ca au ajuns si pana aici.

Dan_BKL02.07.2006 00:19

nu va mai agitati cu o finala Italia-Franta ca n-are rost.

sunt sanse mari totusi ca cele 2 echipe s-a joace totusi o finala(cea mica evident)

Forza Germania!

bodanelu02.07.2006 06:49
Dupa eliminarea Braziliei m-am linistit.

acum sunt 99% sigur ca voi sarbatorii al 4 titlu mondial al Germaniei.

marea amenintare pentru Germania era Brazilia.Ei bine Brazil merge linistita sa urmareasca finala la televizor.

ii nenoroceste Italia pe nemti. la cat bulan au italieni, eu cred ca ei o sa joace finala.

bodanelu02.07.2006 06:51

Brazilia nu a alinat cel mai bun 11 in meciuri...

si la ei au intervenit sponsorii, exact cum facea Gigi la noi, cand sarea cu gura pe antrenor sa`l titularizeze pe x sau pe y.

Melku02.07.2006 06:59

In afara faptului ca poate Ronaldo trebuia inlocuit de Robinho eu cred ca au aliniat cel mai bun 11, alta a fost problema, Ronaldinho a fost de nerecunoscut tot turneul...lasand la o parte driblingurile pe care le facea nici macar pasele nu prea i-au iesit. Toti au jucat foarte slab in meciul contra Frantei, nici nu au fost lasati pentru ca francezi au facut o partida foarte buna dar nici nu cred ca putea mai mult chiar daca erau lasati, cred ca cea mai mare slabiciune a Braziliei este la mijloc in centru cel putin asa am vazut eu aseara, poate si datorita faptului ca nu a jucat Emerson.

bodanelu02.07.2006 09:04

Emerson la brazilieni e un fel de Viera la francezi...

deci in mare parte ai dreptate...

puteau sa alinieze un 11 mult mai bun: Emerson in locul lui Gilberto Silva, Cicinio (sau cum se scrie) in locul lui Cafu, in atac puteau sa inceapa cu Robinho si cu Fred, nu cu terminatul de Ronaldo sau cu Adriano cel iesit din forma...

Dar oricum Franta a demonstrat ca e o echipa foarte buna, au jucat frumos si astfel i`au trimis acasa pe brazilieni....

Brazilia a fost o echipa de la inceput unflata, un 11 plin de vedete, care nu prea formau o echipa, ceva gen Real Madrid...

Motanu D02.07.2006 09:12
nu va mai agitati cu o finala Italia-Franta ca n-are rost.

sunt sanse mari totusi ca cele 2 echipe s-a joace totusi o finala(cea mica evident)

Forza Germania!

"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." — Gary Lineker, July 4, 1990

S-ar putea sa fie asa cum zici tu !

***alex***02.07.2006 11:04
Emerson la brazilieni e un fel de Viera la francezi...

deci in mare parte ai dreptate...

puteau sa alinieze un 11 mult mai bun: Emerson in locul lui Gilberto Silva, Cicinio (sau cum se scrie) in locul lui Cafu, in atac puteau sa inceapa cu Robinho si cu Fred, nu cu terminatul de Ronaldo sau cu Adriano cel iesit din forma...

Dar oricum Franta a demonstrat ca e o echipa foarte buna, au jucat frumos si astfel i`au trimis acasa pe braziliei....

Brazilia a fost o echipa de la inceput unflata, un 11 plin de vedete, care nu prea formau o echipa, ceva gen Real Madrid...

In primul rand "terminatul de Ronaldo" a fost golgeterul echipei. Si in al doilea rand invata sa scrii!

ALLEZ LES BLEUS!FORCA BRASIL!

andrei_8702.07.2006 13:05

deci, favorita mea este portugal...

I.N.Money02.07.2006 13:35

Ce meci se anunta Portugalia-Franta,cata ura au adunat portughezii,dupa eliminarile de la Euro 1984 si 2000,ambele cu scandal mare in fata Cocosului Galic.

Portugalia zic eu pleaca cu un usor avantaj,deoarece lumea a inceput iar sa se teama de Franta si acest lucru nu ii avantajeaza,parca era mai bun pentru ei statutul de outsider.

Motanu D02.07.2006 13:38

Portugalia - Franta depinde in mare masura de Zidane. El a batut Brazilia si tot el e singurul francez care poate rezolva meciul cu Portugalia...

Pe de alta parte sa nu uitam ca Portugalia are cativa jucatori irascibili... asta s-ar putea sa le fie fatal in meciul cu Franta...

«1121314151618»