FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WORLD CUP GERMANY 2006

«1101112131418»
armanovici26.06.2006 18:07
io sunt curios sa vad cum o sa faca Ballack fatza la Chelsea (parca se transferase acolo, nu? sau era doar zvon... nu mai stiu), ca afara de niste suturi de la distanta (reusite, ce-i drept), n-am prea vazut in el jucatorul acela magnific pt care sa se plateasca nush cate zeci de milioane de euro!

A venit GRATIS, la final de contract, si fara suparare, esti subiectiv...Ballack este creierul Germaniei, fara el nu ar fi nemtii la fel de puternici...are ceva ce multi mijlocasi de clasa nu au..DETERMINAREA GERMANA!

***alex***26.06.2006 18:39

Cat sa mai tina norocul Italiei... odata si odata tot ii elimina careva

uZy | @nDr3i26.06.2006 19:46

in urmatorul meci or sa fie cu bagajele acasa presimt :)

Motanu D26.06.2006 20:34
Cat sa ma tina norocul Italiei... odata si odata tot ii elimina careva

Sa scoata Brazilia. Si dupa aia nu-mi mai pasa ce fac !

_yang26.06.2006 22:32
Arbitrajele PENIBILE incep sa se adune, pana acum avem un trio de minune - Poll, Ivanov si Cantalejo, sa vedem cati din cei trei ii vom avea in urmatoarele preliminarii.

Pe cat bati la pariu ca cel putin unu' din ei arbitraza Romania in preliminarii ?

Melku26.06.2006 23:45

Eu merg pe varianta 2 din 3 :lol:

On-topic - m-a umplut de nervi jocul prestat de italieni, ii urasc din tot sufletul, urasc jucatorii italieni, antrenorii italieni, "il calcio" sau "squadra azzura", o calificare mai mult rusinoasa secondata de o declaratie penibila marca Totti :

"Aştept să văd ce vor zice contestatarii mei, care, efectiv, m-au «masacrat». Sunt sigur că mor de ciudă acum. Sunt sigur că vom ajunge departe în această competiţie." (psp.ro)

p.s. gillardino a jucat (eu nu l-am vazut)?

Minimus27.06.2006 06:00

Cel mai urat , plicticos , enervant si lipsit de imaginatie meci de pana acum : Elvetia - Ucraina ... de mult n-am mai vazut o asemenea bataie de joc ...

Italia e echipa care a inventat meciul de 1-0 , nimeni , nici o data nu a cerut Italiei sa joace spectaculos , astia isi urmaresc doar interesul si il obtin prin orice mijloace! Ce vina are Italia ca arbitrul s-a simtit vinovat pt eliminarea idioata ? Ce vina are Italia pentru lipsa de eficienta si imaginatie a cangurilor ? Au avut un om in plus pe teren aproape o repriza si nu cred ca au tras de 3 ori la poarta ... Asta este Italia , profitoare pana la disperare. Juaca urat dar castiga. Merita respectati pt acest lucru ... urati , detestati dar respectati pentru ardoarea cu care isi urmaresc obiectivul.

Imi doresc si la nationala noastra o atitudine asemanatoare. Sa jucam urat cu spume dar sa castigam.

***alex***27.06.2006 07:39
Cat sa ma tina norocul Italiei... odata si odata tot ii elimina careva

Sa scoata Brazilia. Si dupa aia nu-mi mai pasa ce fac !

Italia poate sa scoata Brazilia doar in finala! :P

Motanu D27.06.2006 08:06

Nici nu am zis altceva ! :twisted: :twisted: :twisted:

Dan_BKL27.06.2006 10:11

Italia se va opri in semi-finale dupa ce va trece in sferturi de Ucraina.

In semi-finale nu le mai merge vor intalni Germania iar visul italiei se va spulbera.

oricum cred ca vor prinde locul 3 dupa ce vor juca finala mica cu anglia sau portugalia.

italia totusi ar avea sanse sa ajunga in finala mare daca in semi-finale vor intalni argentina si nu germania.

aseara nu stiu de ce dar eram aproape sigur ca italieni vor marca unicul gol in minutul 93 si pana la urma asa a fost.nu este prima data cand italia are un bulan fantastic.

vorbisem ieri cu multi prieteni inainte de inceperea meciului carora le-am zis ca italia va castiga cu 1-0 in min.93 am gresit insa marcatorul,eu am zis ca va marca Inzaghi.

Motanu D27.06.2006 10:26
italia va castiga cu 1-0 in min.93 am gresit insa marcatorul,eu am zis ca va marca Inzaghi.

Daca Materazzi nu era eliminat probabil ca juca si Inzaghi si atunci pronosticul tau ar fi fost 100% corect !

Ayrton27.06.2006 12:01
Italia se va opri in semi-finale dupa ce va trece in sferturi de Ucraina.

In semi-finale nu le mai merge vor intalni Germania iar visul italiei se va spulbera.

Tu si comentatorul meciului Italia-Australia credeti ca Germania va trece sigur de Argentina. Cu tot ajutorul dat de arbitri, cred ca Germania nu are sanse sa treaca de Argentina... Diferenta de valoare este prea mare!

Motanu D27.06.2006 12:55
Diferenta de valoare este prea mare!

Dintre arbitrii din Romania si cei de la mondial vrei sa zici, nu ? :P

Lasa ca rezolva nenea Blatter.

Minimus28.06.2006 06:00

Ce diferenta intre arbitrii romani si aia care au fost pana acum la Mondiale ? Nici una! Poate chiar sa ma hazardez si sa spun ca avem in tara fluierasi care sunt mai buni ...

Singura brigada care mie mi-a placut pana acum a fost cea italiana din meciul de aseara dintre Franta si Spania ... greseli putine si nu s-a vazut nici un moment intentia de a favoriza vreo echipa sau alta ... din pacate datorita calificarii Italiei va trebui sa plece acasa aceasta brigada ...

In rest , in sfarsit a jucat si Franta ceva :) dar cred ca focul de paie se va inneca in valurile braziliene (alta echipa dezamagitoare , dar macar astia au castigat tot pana acum)

***alex***28.06.2006 08:54

Franta traieste! Zizou nu moare asa usor! ALLEZ LES BLEUS!!!

Dj28.06.2006 10:08

ce ciuda imi e de spania .. ce echipa frumoasa au.. el nino torres... ce atacant :cry: :cry: :cry: :cry:

I.N.Money28.06.2006 10:30

E vina lui Aragones,nu poti sa te retragi imediat dupa gol in minutul 25 si sa crezi ca poti sa scapi de Franta.

Pana sa se trezeasca era deja 2-1....

weeezer_2028.06.2006 13:41
Franta traieste! Zizou nu moare asa usor! ALLEZ LES BLEUS!!!

subscriu. visez la o finala Franta - Argentina (nu m-am uitat pe "grila" de meciuri sa vad dk e posibila o astfel de finala, recunosc... ) :oops:

***alex***28.06.2006 16:31

Daca Franta se intalneste cu Argentina se intalneste numai in finala

forever_STEAUA28.06.2006 16:42

NU ajunge Franta pana acolo !!! :evil: :evil: :evil:

skorpio1528.06.2006 18:24

Franta si-o va lua sambata. :twisted: As vrea sa vad o finala Brazilia - Argentina.

IONUTZ-CIPRIAN29.06.2006 07:47

:evil:>>>Subscriu.....Argentina parca merita sa ajunga in finala,dupa cum a jucat pana acuma si la ce jucatori are!Iar Brazilia nu are rost sa fac vreun comentariu,sper sa nu fie vreo surpriza!!>>> :twisted:

skorpio1529.06.2006 11:56

Surpriza! Ia uite cine arbitreaza Brazilia - Franta :cry:

http://[site din caracatita Gazetei Sporturilor]/index/Ei_conduc_s...e_finala_l.html

I.N.Money29.06.2006 11:59

Surpriza mare era sa fie readus Graham Poll,sa o mai comita,dar de data asta mai frumos :D

_yang29.06.2006 12:19

Stai linistit ca Graham o sa arbitreze finala... :lol: :lol: :lol:

Numai sa nu joace Anglia acolo...

«1101112131418»