Graham Poll penibil...da penibil rau...penalty clar la Viduka in prima repriza, parodia cu Simunic...atata am vazut, ca am mutat pe Brazilia-Japonia...astept tvr mondial sa vad ce a mai comis!
Meritat se califica Australia!
Hiddink mare ANTRENOR!
Graham Poll penibil...da penibil rau...penalty clar la Viduka in prima repriza, parodia cu Simunic...atata am vazut, ca am mutat pe Brazilia-Japonia...astept tvr mondial sa vad ce a mai comis!
Meritat se califica Australia!
Hiddink mare ANTRENOR!
A mai fost un hent clar facut de un fundas croat cu cateva minute inainte de 2-2... dar gafa cu 3 cartonase galbene si apoi rosu va ramane in istorie!
Cand am vazut cum s-au retras croatii in timp ce antrenorul lor le cerea insistent sa urce m-a trecut un fior pe spate, mi-am adus aminte de un meci de trista amintire.
stii dracu a cui e vina...poti sa le torni in ureche ca nu stiu decat sa se apere...australienii chiar erau dezinvolti!
As avea o rugaminte daca se poate sa se puna rezumatul acestui meci si in afara de goluri sa fie si faza cu Simunic si daca se poate in comentariul lui Gradinescu ![]()
A fost unul din cele mai penibile momente din istoria fotbalului (sa parafrazez un mare clasic in viata) momentul in care TOATA lumea si-a dat seama ca Simunic mai avea un cartonash galben mai putin brigada de arbitri. :lol:
ok m-am uitat la Brazilia... povestiti-mi si mie care a fost faza cu Simunic ![]()
ok m-am uitat la Brazilia... povestiti-mi si mie care a fost faza cu Simunic![]()
i`a dat al doilea galben si a uitat sa ii dea rosu..apoi dupa 5 minute i`a dat alt galben si abia acu i`a dat rosu
patetic...unul dintre cei mai mari arbitri din europa
ce s`ar fi zis in Romania desre o astfel de faza...
A avut incredibilul noroc sa nu marcheze Croatia dupa acest incident, altfel iesea mare show :lol: CE PACAAAT! :twisted:
Australia s-a calificat meritat in optimile de finala dar preferam sa se termine 2-1 pentru croatia(nu-mi statea rau cu 15mil in buzunar da asta-i fotbalul)
io am pariat pe victoria australiei. pacat de portarul lor de 2 lei. :cry: oriicum nu conteaza. ghama mi-o adus ieri 1 milion. am pus 50ron cota 2.20 si mi-o iesit. azi vreau sa pun 1 milion miza pe ucraina si pe elvetia. ce ziceti?Australia s-a calificat meritat in optimile de finala dar preferam sa se termine 2-1 pentru croatia(nu-mi statea rau cu 15mil in buzunar da asta-i fotbalul)
mvaiii...cum sa iei 3 galbene intr-un meci si sa nu iasa afara ..:wallbash: ...ce arbitru de kkt=))
In prima optime de finala Germania - Suedia 2 - 0.Goluri Lucas Podolsky in minutele 8 si 17.
Avancronica meciului :

foto : www.gsp.ro
Al doilea meci din optimi de finala,Argentina - Mexic,a fost extraordinar de disputat,terminandu-se de altfel dupa prelungiri.Evolutia scorului : 1 - 0 Mexic,gol Rafa Valdez in minutul 6.Dupa numai 4 minute,in urma unui efort izvorât din orgoliu,argentinienii au egalat,1 - 1,autogol Borghetti in urma unei lovituri de la coltul terenului.De mentionat ca la faza respectiva Crespo l-a presat pe Borghetti,acesta a incercat sa respinga peste poarta,dar din fericire pentru Argentina a iesit un gol spectaculos.In prelungiri,in min.98,Maxi Rodriguez a inscris golul victoriei,2 - 1.
Maximiliano Rubén Rodríguez, "MAXI RODRÍGUEZ"
ce echipa de cacao germania asta...toti jucatorii is varza...de abia astept sa le dea crespo vreo doua-trei bucati...!!!
FORZA ARGENTINA!!!
io sunt curios sa vad cum o sa faca Ballack fatza la Chelsea (parca se transferase acolo, nu? sau era doar zvon... nu mai stiu), ca afara de niste suturi de la distanta (reusite, ce-i drept), n-am prea vazut in el jucatorul acela magnific pt care sa se plateasca nush cate zeci de milioane de euro!
un meci frumos stricat de arbitru.vad ca acum dupa faza grupelor,arbitrii cam fac greseli,destul de mari. :roll:
Stie cineva cine canta si cum se numeste imnul campionatului mondial ???
ce meciuri frumoase vor fi in runda urmatoare...abia astept ![]()
@ _yang
Herbert Grönemeyer: Zeit, dass sich was dreht
imnul oficial FIFA 2006 cantat de unul dintre cei mai buni cantareti germani ai epocii!!!pute-ti asculta in originalul in germana si engleza pe urmatorul site:
http://www.spiegel.de/kultur/musik/0,1518,...,415537,00.html
germana ( Zeit das sich was dreht) engleza (Celebrate the Day) respectiv franceza "Feter la journée". ce parere aveti?
http://www.ghidulromanilor.com/webcam/mate...ur%20Lives.html
Ger
@ _yang
Herbert Grönemeyer: Zeit, dass sich was dreht
imnul oficial FIFA 2006 cantat de unul dintre cei mai buni cantareti germani ai epocii!!!pute-ti asculta in originalul in germana si engleza pe urmatorul site:
http://www.spiegel.de/kultur/musik/0,1518,...,415537,00.html
germana ( Zeit das sich was dreht) engleza (Celebrate the Day) respectiv franceza "Feter la journée". ce parere aveti?
http://www.ghidulromanilor.com/webcam/mate...ur%20Lives.html
Multumesc mult !!!
Ce idiot Van Basten : l-a lasat pe pe Kuyt 90 de minute in teren si pe van der Vaart l-a bagat in ultimele minute...
A inceput Italia - Australia. Azi sunt suporterul Australiei desi le va fi foarte greu sa ii invinga pe italieni.
Later edit: italienii joaca in 10. Hai Australia!
Dar totusi au castigat ![]()
Rezultat final: Italia - Australia 1-0 (min 95 Totti-penalty)
Incredibil cat noroc au italienii. Nu au jucat nimic si tot s-au calificat.
Arbitrajele PENIBILE incep sa se adune, pana acum avem un trio de minune - Poll, Ivanov si Cantalejo, sa vedem cati din cei trei ii vom avea in urmatoarele preliminarii.