hai Germania..stiu ca poti ![]()
hai Germania..stiu ca poti ![]()
Germania (Lehmann) merrge mai departe... ![]()
Imi pare rau pentru Argentina ... mi-ar fi placut sa ajunga in finala ... :cry:
Argentina merita sa mearga. Inclusiv dupa meciul asta. Nemtii au luptat - atata stiu sa faca, fotbal mai putin - si au fost mai buni la penalty-uri. Si-au ucis propriul Weltmeisterschaft!
Tu si comentatorul meciului Italia-Australia credeti ca Germania va trece sigur de Argentina. Cu tot ajutorul dat de arbitri, cred ca Germania nu are sanse sa treaca de Argentina... Diferenta de valoare este prea mare!
ai avut dreptate diferenta de valoare e prea mare!
Argentina mai are de invatat fotbal pana sa ajunga la nivelul Germaniei.
Cred ca Pekerman mai are de invatat meseria de antrenor, in nici un caz Argentina fotbal! :roll:
Argentina a facut aceeasi greseala ca noi: a uitat ca meciul se termnia atunci cand fluiera atrbitrul. Deci mai are de invatat fotbal...
Chiar daca 60 de minute a juact mai bine ca nemtii !
Ghinionul lor a fost diferenta de inaltime... pai uitati-va, Klose e clar mai inalt decat Ayala si Heinze (fundasii centrali), tocmai d-aia probabil la faza golului, pe Klose ajunsese sa-l tina fundasul dreapta, Sorin. Dar pe Sorin l-a prins faza prea in exterior si de aici a plecat bafta nemtzilor. Dar Italia ii scoate soto. E pt prima oara cand vad Italia inscriind goluri! 3-0 intr-un sfert de CM, chiar si in compania Ucrainei, nu e putin lucru. Vad in Italia o contracandidata serioasa a... Frantei :twisted: la titlul mondial ![]()
ALLEZ LES BLEUS!!!
Portugalia merge mai departe.
Hmm ..dak nu era Ricardo asta in poarta ,Anglia ajungea in semifinala..asa cum am spus dar...ma bucur pt Portugalia ..
Daca Ricardo mai apara un 11m il egala pe Duckadam
M-am gandit si yo la asta ... :lol:
Daca ...,dar mai bine k nu a aparat ..k nu vreau sa il egaleze nimeni pe Duckadam :lol:,Ricardo sa zica mersi ca s-a calificat :wink:
La fel ca si dupa primul meci de ieri, echipa mai urata merge mai departe. Englezii au pierdut demn, portughezii au trisat in doua meciuri consecutive!
Fratele meu nu e posibil ca o echipa mediocra (cu nimic mai buna decat a noastra poate doar in privinta mentalitatii) sa ajunga in semifinale si noi sa ne facem sange amar ca nu am trecut de preliminarii!! Refuz sa cred ca au reusit sa treaca si de Olanda si de Anglia cu atat mai mult cu cat jocul lor nu i-ar fi recomandat.
Un arbitru penibil!!!
Un Mondial urat. Arbitrii si-au facut de cap. Si inca nu s-a terminat...
Nu stiu de ce dar tind sa cred ca jocurile sunt facute pentru o finala Germania - Brazilia.
Germania n-ajunge in finala. Portugalia nici atat. Pe Brazilia ii scoate azi Franta, ca da iar Zizou gol (mi-a placut declaratia lui despre brazilieni "ba baieti, cu voi am o amintire placuta"), si vom vedea in finala Italia - Les Bleus
si-acolo da Henry doua boabe, si cu cele doua din meciul de azi si cu cele doua din grupe face 6 si castiga si titlul de golgetter. iar finala mica o va castiga Germania, dar la penalty-uri, Deco si Ronaldo
a, si Romania se califica la Euro 2008
Da in 2022 cine va juca finala? :lol:
:lol: Visezi frumos :lol:
Italia in afara meciului cu Ucraina nu a rupt gura targului, a jucat foarte modest si nu are nici o sansa sa treaca de Germania, crezi ca italienii vor mai primi penalty in minutul 93` (cum au primit in meciul cu Australia) impotriva Germaniei de data asta?
)) nici o sansa
Franta va fi spulberata de Brazilia si asta datorita lui Domenech, Brazilia a avut un parcurs fara probleme (au luat un singur gol si au marcat 10, 0 infrangeri, 0 egaluri), interesant ar fi sa inscrie prima oara francezii pentru ca imi doresc sa ii vad pe brazilieni atacand furibund :lol: cat despre meciul cu portughezii pe care or sa il aiba in semifinale nu vor avea probleme.
Nu stiu de ce dar tind sa cred ca jocurile sunt facute pentru o finala Germania - Brazilia.
Finala mica ai vrut sa zici, nu ?
@Motanu D
Nu, chiar finala mare :lol: mai mult, merg pana acolo incat sa spun ca sunt 65 % sanse ca Germania chiar sa o castige!
Fiti atenti ce zice Vochin :lol:
Englezul John Terry, unul dintre fundașii centrali ai lui Eriksson, va pierde partida din semifinale. Jucãtorul lui Chelsea a primit ieri al doilea cartonaș galben, în minutul 30, dupã ce l-a faultat pe Tiago, fiind suspendat. ªi portughezului Petit i s-a arãtat un "galben" (44), al doilea la CM, dar suspendarea sa nu mai conteazã.
campionate.ro
Buna berea din Germania ce sa ii faci :lol: