Gest Mizerabil Zidane...Atat de laudatul francez face un gest incalificabil.
Gest Mizerabil Zidane...Atat de laudatul francez face un gest incalificabil.
ESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
INCA UN MIT DISTRUS!
GROSSO IMPECABIL SI
ITALIA CAMPIOANA MONDIALA!!!!
incerc sa il inteleg tocmai pt ca este un fotbalist mare... poate si pe mine dk mi-ar zice Materazzi ca maica-mea si-a tras-o cu un cal, i-as rupe dintzii din gura, chit ca ma huleste dupa aia o lume intreaga.
Chiar nu inteleg gestul lui Zidane ...dupa golul din minutul 6 ...ma gandeam ca va avea o retragere frumoasa...dar acum ...
oricum...Italia este noua campioana mondiala :cry: :roll:
Am sperat sa castige Franta, nu sunt adeptul fotbalului italian, din contra..il urasc, niste nenorociti plini de noroc, in meciul cu Australia penalty in min. 93, in meciul cu Germania goluri in min. 119 si 120 si in general un parcurs alaturi de echipe slabutze (comparabil cu cel al Frantei).
As vrea sa ma leg si de problema cu Ronaldinho si dezamagirea pe care a produs-o el, toata lumea se astepta la mult mai mult si el nu a aratat mai nimic dar la cupa din anul asta nici un jucator din cei consacrati nu au rupt gura targului si pot sa ii enumar aici pe T.Henry (s-a mai miscat dar nu si-a aratat adevarata valoare), Totti - invizibil, Lampard slabutz, Ibrahimovic - dezastruos si lista poate continua, este posibil ca si oboseala sa isi fi spus cuvantul, daca il luam pe Ronaldinho avem "doar" 38 de meciuri din campionatul Spaniei, daca mai punem si cupa spaniei, meciurile din CL pana in finala cred ca ajungem la o cifra mai mult decat incredibila.
Diferenta dintre cele doua echipe - indiscutabil cele mai bune ale turneului proaspat incheiat - a fost facuta in primul rand la nivelul conducerii tehnice. Jucatori senzationali au ambele echipe, dar, in timp ce Italia are pe banca un antrenor, Franta este condusa de un individ care se ghideaza dupa zodii. :lol: :lol: :lol: Iar daca francezii au ajuns pana aici, asta nu se datoreaza in nici un caz ghicitului in stele... :wink:
Am inteles ca a fost o faza cu acest Domenech,in faza grupelor cand autocarul Frantei a plecat din cantonament,a observat pe drum ca antrenorul nu era in autocar.Reintorsi la hotel,l-au gasit pe Domenech pe un teren de pregatire,se pare ca uitase ca Franta are meci
.
Tot ce e posibil! :lol: :lol: :lol:
O fi citit horoscopul in dimineata respectiva si de acolo o fi aflat ca va avea un antrenament obisnuit! :lol:
"doar" 38 de meciuri din campionatul Spaniei, daca mai punem si cupa spaniei, meciurile din CL pana in finala cred ca ajungem la o cifra mai mult decat incredibila.
Tot incercati sa ii gasiti scuze lui Ronaldinho cand Gerrard a jucat incepand cu 16 sau 17 iulie 2005 turul 1 preliminar al UCL cu o echipa de amatori din Tara Galilor daca nu ma insel...apoi in Anglia exista Cupa Ligii si Cupa Angliei pe care a castigat-o plus un campionat extenuant care nu cunoaste cuvantul pauza de la inceputul lui pana cand se incheie...Lampard..aproape la fel,fara preliminarii UCL dar titular meci de meci,batand recordul de meciuri consecutive in Premiership, record detinut de un portar...o accidentare minora l-a impiedecat sa continue sirul de prezente...a si revenit dupa doar un meci pe tusa...In fine Henry, jucator in Premiership,la fel...extenuat.
Este neaparat ca UEFA sau FIFA sa oblige tarile mari sa reduca nr de participante in Campionatul Intern...alfel Cupa Mondiala va avea de suferit pe viitor!

Pai si de ce sa il crucificam pentru un campionat ratat atata timp cat a avut un parcurs foarte bun cu Barcelona in campionat si mai ales CL...? :roll:
Later edit :
Vroiam sa aduc la cunostinta un element interesant, comentatorul a spus ca in lotul italian sunt 8 jucatori de la Juventus (nu am verificat) dar in acelasi timp au fost o groaza de fosti/actuali jucatori de la juve si in echipa francezilor cum ar fi zidane,Henry, thuram, vieira, trezeguet dintre care ultimii trei jucand in continuare pentru echipa italiana, facand un calcul scurt Juventus a avut prin echipele finaliste nu mai putin de 11 jucatori, o intreaga echipa, intrebarea normala care vine acum...chiar aveau nevoie de manevrele lui moggi?
... facand un calcul scurt Juventus a avut prin echipele finaliste nu mai putin de 11 jucatori, o intreaga echipa, intrebarea normala care vine acum...chiar aveau nevoie de manevrele lui moggi?
Da.
Altfel de ce sa le fi facut?Manevrele.Doar ca sa intretina relatiile bune pe care le avea cu cei de care s-a folosit?
gestul lu Zidane nu cred ca a fost facut pe nici un motiv...a fost provocat tre de matterazi...si uitati aici linkul acesta sa aveti habar ce fel de om e Matterazi http://www.youtube.com/results?search=mate...e=search_videos
parca vad ca ia zis "da duten MM de bosorog retragete ca nai treaba cu fotbalul" daca iar fi zis asta? ...poate o sa se afle ce ia spus dar nu prea cred...intre timp urmariti clipurile cu Matterazi...
p.s Italia GG dar a castigat meciurile la pomana cel cu Ucraina cel cu Australia ....asa consider eu
Italianul a castigat razboiul psihologic cu Zizou,orice a putut sa ii zica el nu trebuia sa reactioneze asa.Degeaba il scuzam,a facut un gest stupid,iarasi si-a pus orgoliul in fata muncii colegilor si asta a costat Franta.Cand ma gandesc ca il votasem drept cel mai bun :roll: ...
Am avut si noi omul nostru la finala.MM italianul.

foto : www.gsp.ro
Gestul lui Zidane nu a fost frumos dar sanatos! I.N. Money gestul lui Zidane nu a costat Franta, nu din cauza lui a pierdut Franta cupa, din cate am vazut eu a ratat Trezeguet nu Zizou, acest gest nu are cum sa stearga reusitele lui la acest turneu, faptul ca a dus Franta pana in finala, lucru care fara el era imposibil.
p.s. Mi-am adus aminte de Hagi in ultima perioada cand si el reusea sa fie eliminat foarte des.
Zidane a facut o singura greseala: trebuia sa astepte sa se termine meciul si dupa aia sa-l ia la bataie pe Materazzi.
Problema nu e ca a fost eliminat, ci ca a cedat psihic. Si e pacat ca un jucator atat de mare sa iasa din fotbal pe usa din dos. Mai ales ca jucase atat de bine !
Mie nu mi se pare ca a iesit pe usa din dos atata timp cat a castigat trofeul pentru cel mai bun jucator de la cupa. Conform prosport.ro se pare ca Materazzi l-a facut "terorist" pe Zidane (a carui familie este originară din Algeria, o ţară nord-africană de unde Osama bin Laden îşi recrutează membri ai reţelei teroriste de extremişti islamişti)
Si ce, n-avea Materazzi dreptate ? Zidane si-a terorizat adversarii !!!
Raman insa la parerea mea: Zidane trebuia sa-l ia la bataie pe Materazzi dupa joc.
Probabil ai dreptate dar eu in locul lui Zidane nu ii dadeam doar un cap in piept, interesanta ar fi toata discutia dintre cei doi pentru ca au avut schimb de amabilitati secunde bune :lol: nu era mai bine sa nu stie Zidane italiana? ![]()
Capitanul echipei nationale a Frantei, Zinedine Zidane a fost desemnat cel mai bun jucator al Cupei Mondiale din Germania, a anuntat astazi FIFA. Zidane care aseara a disputat ultimul meci al carierei sale, impotriva Italiei a obtinut 2.012 puncte fiind urmat de Cannavaro cu 1.977 de puncte si Andrea Pirlo cu 715 puncte.
Zidane a fost desemnat castigator al Balonului de Aur al Mondialului din Germania, de catre jurnalistii acreditatii la acest turneu final. Pe lista propusa de FIFA au mai facut parte: Vieira, Henry, Ballack, Klose, Zambrotta si Buffon.
[site din caracatita Gazetei Sporturilor]
Iata ca in ciuda a tot ce au spus comentatorii de
doi lei ai TVR,Gradinescu si Enachescu,Zizou a iesit triumfator din fotbal.
Pe usa din fata,nu pe cea din dos,cum ar fi dorit ei.
nu trebuia sa ii dea un cap in piept,trebuia sa ii dea in gura!m-a dezamagit italia.la inceputul meciului chiar nu puteam sa tin cu nici una din cele doua...dar pe parcurs s-a facut departajarea...cel mai rau imi pare pt zidane si k a iesit Henry inainte sa se termine.altfel ar fi fost soarta frantei cu ei pe teren.
P.S:materazzi cred k joaca rugby ![]()
Bravo Italia !!! ![]()
Rusine Zidane !!!
Korynna, faptul ca Materazzi ar juca rugby nu este o jignire pentru un fotbalist, ba din contra! :wink:
Italia a meritat sa castige, Zidane s-a comportat ca un amator, iar cel mai bun jucator al turneului a fost de departe Cannavaro!