FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

WORLD CUP GERMANY 2006

«115161718»
weeezer_2010.07.2006 15:25

...iar Steaua castiga Champions League, nu? iar Dinamo, Şampions Lig..

hai sa-mi dau si io cu parerea... Franta merita sa castige, Zidane a facut ceea ce probabil ai fi facut si tu Dawson dk ai fi fost in locul lui (da, acuma, la rece, fii sigur ca si pe Zizou dk il intrebi "ai fii in stare sa ii arzi un cap in piept lui Materazzi, intr-o finala de CM, indiferent ce ti-ar zice/face?" probabil ca ar raspunde ca nu, in nici un caz... si la fel gandesti si tu acuma, dar dk erai tu pe teren in locul lui... n-ai de unde sa stii ce iesea), iar cel mai bun jucator, in cazul in care se califica si Romania, ar fi fost Iencsi. Fara doar si poate.

Dawson10.07.2006 15:27

Eu nu sunt jucator de fotbal profesionist. Punct.

Motanu D10.07.2006 16:01

Zidane a avut totusi curaj... Cineva il compara pe Materazzi cu un ruigbist... daca-l lovea el cu capul pe Zidane probabil ca francezul avea cateva coaste fisurate...

DTP-Ludacris10.07.2006 16:43

Franta a fost mai buna timp de 120 minute.

forever_STEAUA10.07.2006 16:55

Degeaba... In unele momente nu e important sa fi mai bun. Conteaza doar sa castigi. :twisted:

armanovici10.07.2006 17:10

La cald...o cupa Mondiala urata!

weeezer_2010.07.2006 17:26
Eu nu sunt jucator de fotbal profesionist. Punct.

punct ochit, punct lovit. tocmai d-aia ti-e usor sa-l judeci :roll:

Dawson10.07.2006 17:42

Normal ca-l judec. In profesia mea, eu nu dau cu capul in gura - ma rog, in piept - oricat de mult m-ar enerva cineva.

Virgil10.07.2006 17:49

Nici daca te-ar face pe toata durata meciului "musulman imputit" ? Nici chiar daca ti-ar spune ca sora-ta e o curva ? Nici macar daca despre mama ta,care e pe moarte,ar spune ca e o curva imputita ? Chiar atat de insensibil ai putea fi Dawson ? Scuza-ma,dar atunci ai fi o bucata de fier,de lemn,de orice,numai om nu.Sper ca nu esti atat de putin.

Dawson10.07.2006 17:50

Zidane a fost cat se poate de... real aseara! :wink:

Melku10.07.2006 17:55
Normal ca-l judec. In profesia mea, eu nu dau cu capul in gura - ma rog, in piept - oricat de mult m-ar enerva cineva.

Dar in profesia ta esti provocat, injurat? (Sper ca nu) :lol:

Dawson10.07.2006 17:58

Da.

dar nu despre mine e vorba ci despre Zidane. Care s-a comportat ca un amator. Ce suporteri stelisti sunteti voi, daca acceptati indisciplina?

Melku10.07.2006 18:04

Hahahahaha, ce fel de suporter al fotbalului esti tu care poti sa spui despre Zidane ca s-a comportat ca un amator. Hai sa nu le mai cerem sa fie supereroi, si lui Zidane, si lui Ronaldinho si celorlalti jucatori, da...ei traiesc din asta si multi se asteapta la rezultate bune si disciplina dar pana la urma tot oameni sunt, nu extraterestri, nu galactici ci oameni si oamenii sunt supusi greselilor. Nu putem sa umbrim evolutia superba a lui Zidane de la acest campionat pentru un gest singular, un gest pe care eu l-ash fi facut fara retineri.

Virgil10.07.2006 18:08

A fost o situatie speciala.Una din acelea in care acorzi circumstante atenuante.

Nu stiu cum poti fi tu Dawson,suporter stelist,de acord cu ceea ce a facut Materazzi,un cotonogar cunoscut ca neavand scrupule ?

Eu cred ca el ar fi trebuit sa primeasca un cartonas rosu,cu mult inainte ca Zidane sa ajunga sa fiarba de furie.

Dawson10.07.2006 18:09

Nici tu nu esti fotbalist profesionist. Un fotbalist profesionist trebuie sa stie sa nu riposteze, no matter what. Daca era mai tare ca Materazzi, si dorea neaparat sa demonstreze asta, trebuia sa se intoarca si sa-l injure si el. Daca era mai destept, nu reactiona nicicum. El a cedat, dar psihic.

Virgil10.07.2006 18:11

Dawson,scuze,dar nu esti compatibil cu acest sport.In plus,in loc de inima,parca ai avea un sloi de gheata.De ratiune ce sa mai spun.Judeci mecanic.

Melku10.07.2006 18:14

Fotbalistul francez Zinedine Zidane va explica "în câteva zile" motivele pentru care l-a lovit cu capul în piept pe fundaşul italian Marco Materazzi, în finala Cupei Mondiale din 2006, a declarat agentul jucătorului, Alain Migliaccio.

"Zinedine nu doreşte să vorbească despre gestul său, dar o va face în câteva zile", a asigurat Migliaccio.

"Este un om care în mod normal lasă să treacă pe lângă el astfel de lucruri, dar, duminică seara, ceva a explodat în el. Era foarte dezamăgit şi trist, nu dorea să îşi termine cariera în acest mod", a mai spus agentul lui Zidane (prosport.ro)

Ne mai "certam" in zilele urmatoare pe acest subiect dupa ce vom avea si o explicatie din partea lui Zizou. :D

Dawson10.07.2006 18:16

Tot ce e posibil, Virgil. Eu sunt de parere ca Zidane a gresit. Si ca Italia merita calificarea pentru ca a jucat stiintific, pe cand Franta dupa ureche. Ma incanta de multe ori lautarii, dar ii apreciez mai mult pe clasici. De aceea tin cu o echipa serioasa si frumoasa precum Steaua, si nu cu una "interesanta" precum Rapid.

Virgil10.07.2006 18:28

Sa inteleg ca nu ai gasit o explicatie favorabila jucatorilor nostri,dupa acea bataie generala din meciul cu Tavria ?

O seara buna Dawson.Scuze,trebuie sa ies de pe net.

Dawson10.07.2006 19:41

Materazzi nu a sarit cu pumnul la Zidane, asa cum a facut-o animalul ala ucrainean la Radoi al nostru.

Melku10.07.2006 19:52

Jucatorii nationalei Frantei au fost primiti de citeva mii de suporteri la hotelul Crillon din Paris. In prealabil, insotiti de sotii, ei s-au intilnit cu presedintele Jacques Chirac.

A fost prima iesire in public a lui Zinedine Zidane dupa incidentul din finala Campionatului Mondial, el refuzind sa se prezinte la ceremonie pentru a-si ridica medalia.

Suporterii i-au scandat in permanenta numele, iar presedintele Chirac a declarat ca Zidane ramine un mare campion, caruia Franta ii datoreaza enorm.

Un moment emotionant a fost acela cind Trezeguet, strigat de public, a izbucnit in plins, fiind linistit de Thierry Henry. (spt.ro)

Mi se pare senzational momentul, un public francez fair-play si un caracter nemaipomenit dovedit de Henry care l-a linistit pe Trezeguet in ciuda faptului ca e cunoscut faptul ca cei doi nu prea se inteleg.

44b28e5487ab3.jpg

armanovici10.07.2006 20:09
Materazzi nu a sarit cu pumnul la Zidane, asa cum a facut-o animalul ala ucrainean la Radoi al nostru.

cam bronzat respectivul animal ucrainian...stiam ca ei sunt mai blonzi din fire :P

Dawson10.07.2006 20:32

La Mirel a sarit cu pumnul dupa fault unul de-a dreptul albinos!!! Incearca sa revezi faza.

Apropo:

http://www.corriere.it/Primo_Piano/Sport/2...op_zidane.shtml

:D

weeezer_2010.07.2006 20:51

mda, l-am ciomagit pe Materazzi pana l-am facut pe Zizou sa arate ca Gorbaciov.

in alta ordine de idei, foarte frumos gestul lui Thierry, care ma face sa-mi para cu atat mai rau cu cat imbatraneste si inca nu are in palmares atatea titluri si cupe cate ar merita... cateva campionate cu Arsenal (2, 3?), un titlu mondial si unul european cu Les Bleus, mult lucru pt majoritatea fotbalistilor, insa prea putzin pt cat poate Henry. Dar tind sa cred ca in 2-3 ani Arsenal va deveni o mare putere CONSTANTA a continentului. Henry, tu est magnifique :)

uZy | @nDr3i13.07.2006 06:23

dupa toate ce a facut Zidane e tot nr 1 :)...a castigat Balonul de aur..cel ami bun jucator al CM2006... deci e respectat :)..si nu a pierdut nici un contract cu Nike si Addidas sau orice alt sponsor :)

Henry ;) si Trezeguet o sa fie viitorul Frantzei :)

«115161718»