Bacaul lasa meciul Stelei pentru ca e deja retrogadata. Asa ca vom fi din nou pe primul loc ![]()
Bacaul lasa meciul Stelei pentru ca e deja retrogadata. Asa ca vom fi din nou pe primul loc ![]()
Bacaul lasa meciul Stelei pentru ca e deja retrogadata. Asa ca vom fi din nou pe primul loc![]()
se pleak maine ... cu singuru tren care este ... la 10 in gara
la sondaj ar mai trebui adaugata o optiune de raspuns: blat. ![]()
![]()
![]()
Goian si Nesu nu vor juca pentru cumul de cartonase.
Nici Iacob avand inca o etapa de suspendare.
daca la bacau nu batem eu zic ca nu mai avem sanse la titlu.ar trebui sa incercam sa marcam mai repede(in prima repriza :lol: )nu trebuie sa luam gol.ar fi un mare dezastru sa pierdem cele 3 puncte de la bacau.
nu gandi prostii, n-avem cum sa pierdem. treaba cu tavalugul din prima repriza e buna, asa ar trebui incepute toate partidele.
Vorba lui Jiji, singurul mod de a demonstra ca nu e blat e sa nu ne prezentam la meci :lol:
stati si voi pe faza si o sa vedeti maine la ce ora si pe ce post este meciul!!!
Nu pot sa stau pe faza ca trebuie sa stiu la ce ora sa fiu maine acasa! :lol:
stati si voi pe faza si o sa vedeti maine la ce ora si pe ce post este meciul!!!
Nu pot sa stau pe faza ca trebuie sa stiu la ce ora sa fiu maine acasa! :lol:
Pe TVR2 la orele 18:00
am niste emotii la meciu asta..vai doamne..
o avancronica a spectacoului barca-arsenal ..victorii la scor ros-albastre :lol: :lol:
Se merge cu trenul? S-a interesat cineva la ce ora avem tren la intoarcere? Yo am gasit abia la 1:50 un accelerat spre Bucuresti
o sa facem un 2-0 zic eu,cel putin :lol: Steaua a inceput sa-si mai revina si ultima victorie a contat mult!Sa o tinem tot asa!FORZA Steaua!Spre 23!!!
Parerea mea e ca n-avem cum sa pierdem cu Bacaul.Baietii s-au descatusat la meciul cu CFR iar acum va fi mult mai usor pt ei. Mi-a placut de Sechelariu cand a zis: " Steaua este pe val şi nu se va încurca la Bacău". ![]()
![]()
![]()
Sincera sa fiu, chiar la meciul asta nu am emotii.
HAI Steaua!
Se merge cu trenul? S-a interesat cineva la ce ora avem tren la intoarcere? Yo am gasit abia la 1:50 un accelerat spre Bucuresti
da se merge cu trenu,acela e trenu de intoarcere.se pleak maine cu cel de 11 fiti si voi mai devreme in gara.am inteles ca vom fi multi ultrasu,sudu si alte brigazi.
drum bun si multa bafta, baieti! sper sa fiti cat mai multi!
Avand in vedere ca Bacau a luat doar un meci in 2006...nu cred ca o sa avem probleme...la scor o dam...ashea urat de tot
Avand in vedere faptul ca BACAU a pierdut si in deplasare si acasa si nu a mai castigat de mult in acest campionat Steaua sigur va castiga cu 0:2 sau dak nu,cu un scor mai mare....SO Forza Steaua! ![]()
baieti nu va faceti griji vom castiga campionatul daca va juca cum a jucat cu clujul ii facem praf pe toti iar sportul se va pierde cand va juca cu o campioana ca SSSSSSSSSTTTTTEEEEAAAAAUUUUAAAA
cred ca ar trebui pus.....BACAU-Steaua 0-3, 0-2 la pauza.....marcheaza Radoi,si Banel de 2 ori.salutari
asta e un meci in care Banel ar trebui sa-si dea in petec, poate face primul hat-trick la Steaua.
daca nu castigam.... Doamne fereste..... pur si simplu nu meritam titlu..... dar imi vine fffffoarte greu sa cred ca nu-i batem la scor...
plus ca bacaul na castigat de 10 etape....
:evil: >>>Bai baieti nu va mai ganditi la prostii!!>>> :twisted:
@ antonika
Pentru ce doresti mare scor cand sunt suficiente doar cele 3 puncte.Doar asa de amorul artei ?
A cazut teoria conform careia diferenta de goluri arata diferenta de valoare,de pregatire,de mentalitate.
Acum fotbalul,cel putin in campionatul nostru,e in general un joc in care o echipa ataca permanent,iar cealalta se apara cu indaratnicie sa nu primeasca gol.
Probabil ca asa va fi si la Bacau.Sau cine mai stie.Necunoscute sunt caile Domnului. :wink:
daca analizam putin prestatia bacauanilor in ultimele 10 jocuri o sa ajungem la concluzia ca nici dc jucam la 2 noaptea nu pot sa ne bata...
o sa trecem pe primul loc acolo unde ne e locul!!!
FORZA Steaua!