FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

FCM Bacau - Steaua 0-2

«1456»
***alex***17.05.2006 16:54

Un rezultat la care ne asteptam cu totii, joc bun al Stelei, mi-a placut ca am fost mai curajosi si am insistat cu suturi pe poarta, noi de obicei mai mult centram. Un alt castig al meciului ar fi Ochirosii care in cele cateva minute in care a fost pe teren, a jucat bine.

Urmeaza ziua cea mare... Duminica sper sa sarbatorim titlul!

Cine e pe primul loc, Cine e pe primul loc, Steaua Eeeeeee, Steaua Eeeeeeeeee

dbd17.05.2006 17:12

felicitari baietilor

ati vazut ca se poate sa joci numai in terenul adversarilor ?

bravo inca o data...

interesant Ochirosii...(sorry daca i-am gresit numele)

danut chiorean17.05.2006 17:20
Mirel Radoi omul meciului...nota 10,este un jucator incredibil d bun 8O

Eu l-as nominaliza, mai degraba, pe Bostina...A dat ambele pase de gol (mai mult, s-ar putea ca golul doi sa-i apartina, n-am prea vazut contact cu balonul la Lovin), a driblat excelent, a urcat bine pe stanga, etc. Se pare ca si-a revenit din forma slaba a ultimelor meciuri.

Radoi a jucat bine si el, dar daca Bacaul n-ar fi ratat incredibil, in prima repriza, la ocazia creata de greseala lui Mirel, am vorbi acum cu totul altfel despre el. Ma insel?

boby dan17.05.2006 17:32

da ba aveti dreptate Steaua nea facut o mare bucurie acum trebuie sa ne bucuram de aceasta victorie acum speram sa ne faca acelasi lucru si duminica STELIST PANA LA MOARTE BRAVO BAIETI VA FELICIT MERITATI FOOOOORZZZA STEUA :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ASA SI EU TOT PE Bostina LAS NOMINALIZA PT CA EL A FOST OMUL CU PASELE DE GOL

Melku17.05.2006 19:46

Bostina a facut un meci foarte bun, Radoi la fel, Cristea m-a dezamagit prin cele doua loburi ratate, mi-a placut foarte mult ambitia lui Ochirosii si sper sa il vad in cat mai multe meciuri.

p.s. eram sigur ca nu o sa fie blat si bacau a demonstrat ca a dorit sa castige dar nu a putut.

redandblue17.05.2006 19:51

Bostina a jucat super bine...Radoi no comment!!!

clubdumonde17.05.2006 21:09
Eu greu sa joci fotbal in 6 !!!

N-au fost 6 ci 8 si 1/2

Au lipsit dupa parerea mea : Baciu, Lovin si 1/2 din Balan.

Bile albe Radoi si Cristocea. Pt prestatia din meciul asta, si NUMAI din meciul asta ar fi meritat si Bostina. Sper sa nu cada iarasi in letargie.

Lovin este un jucator de care cred ca ne putem dispensa. Daca pe faza de aparare e multumitor, in momentul in care trebuie sa dea o pasa sau sa gandeasca jocul se poate considera mingea deja pierduta

Motanu D17.05.2006 21:43

Am vrut sa evit subiectul dar daca tot l-ai deschis...

Chestia e ca am castigat. Dar nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece.

Am jucat asa: Carlos+1/2Balan+Ghionea+1/2Marin+1/2Nicolita+Radoi+1/2Lovin+1/2Bostina+1/2Cristea.

Adica exact 6... Pentru ca Dica si Baciu au jucat de data asta lamentabil.

Nu am facut un meci mare dar am batut, asta e esential.

Unii fotbalisti sunt in revenire de forma. Altii in scadere. Sper sa putem sa ne descurcam asa pana la final.

Dar pe viitor trebuie luate niste masuri de intarire a lotului. Fie si prin promovarea unor tineri precum Ochirosii.

clubdumonde17.05.2006 23:38
Am vrut sa evit subiectul dar daca tot l-ai deschis...

Chestia e ca am castigat. Dar nu trebuie sa ne imbatam cu apa rece.

Am jucat asa: Carlos+1/2Balan+Ghionea+1/2Marin+1/2Nicolita+Radoi+1/2Lovin+1/2Bostina+1/2Cristea.

Adica exact 6... Pentru ca Dica si Baciu au jucat de data asta lamentabil.

Nu am facut un meci mare dar am batut, asta e esential.  

Unii fotbalisti sunt in revenire de forma. Altii in scadere. Sper sa putem sa ne descurcam asa pana la final.

Dar pe viitor trebuie luate niste masuri de intarire a lotului. Fie si prin promovarea unor tineri precum Ochirosii.

:)

Destul de dificil sa ajungi la suma de 6 nu-i asa?

axl2318.05.2006 07:14

bai, a fost bunicel meciul, au jucat binisor baietii, mi-a placut de Bostina, parca si-a revenit un pic. sunt de parere ca Balan putea face mai multe. Cristea n-avea voie sa faca aceeasi greseala de doua ori si Baciu parea un pic pierdut. in rest, bravo lor, dar cu sportu nu se poate juca asa!

Virgil18.05.2006 07:43

Am avut emotii puternice din primul minut pana in minutul marcarii primului gol.

Cand am vazut cat de hotarati erau bacauanii si pe ce teren prost jucam.

Dupa marcarea celui de al doilea gol,m-am linistit,gandindu-ma ca nu mai pot da ei doua goluri in 25 de minute.

A fost un meci de uzura,in care,spre final,puteam sa le dam un sfert de caruta de goluri.

Ma gandesc ca a fost o prostie fara margini,facuta de cei care au furat bannerele bacauanilor,pentru ca dupa aceasta,cativa suporteri Stelisti prinsi pe strada de fanii din localitate,au fost batuti crunt,doi dintre acestia necesitand spitalizare.

IONUTZ-CIPRIAN18.05.2006 14:43

:evil: >>Eu am tot tinut-o ca o sa fie blat si m-am cam inselat,nu a fost nimik doar un joc deschis cu faze de poarta,in care din nou am ratat cam mult,si am vazut ca ne trebuie un atacant care sa fructifice toate ocaziile sau ma rog macar jumate din ele,in rest un joc care mi-a placut!!>>>> :twisted:

alex_Ra218.05.2006 15:47

Un joc nu f bun al Stelei, dar e bine ca am castigat. Nu cred ca ne putem permite sa jucam asa si cu Sportul, ar trebui ca jucatorii sa fie mai hotarati si mai concentrati.Pe mine m-a enervat la meciu asta ca desi de la un moment dat era sigur ca noi vom castiga , Olaroiu nu a introdus in teren jucatorii tineri(Ochirosii a intrat si el cam tarziu).Mai bine il baga pe Litu in locul lui Dica prin min 60 si pe Ochirosii la fel, dacat sa-l bage pe Cristocea sau pe Ogararu.La un moment dat aveam in teren vreo 6 jucatori de banda si nici un atacant. Nu inteleg de ce i asa frica la Oli.Ar trebui sa se insiste zic eu cu acesti jucatori tineri, de perspectiva, cum facea Zenga de exemplu( de fapt ce schimbari facea Walter...)

Mi-a placut mult Ochirosii, si imi pare rau ca nu a reusit sa marcheze la debut, dar lasa poate o face cu sportul(nu prea cred ca Oli il baga da raman cu speranta)

....SPRE 23

axl2318.05.2006 16:40

las' ca Vasilica Cristocea a inceput sa faca treaba buna, a intrat in jocul echipei, se misca mai degajat, isi asuma mai multe responsabilitati, si-mi pare ca a jucat foarte bine cu bacaul, parerea mea e ca trebuia introdus mai devreme.

1986steaua18.05.2006 18:51

offtopic:Dupa ce a castigat Cupa Romaniei, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, a scandat pe stadionul Giulesti injurii la adresa Stelei, alaturi de galeria Rapidului. Lucescu s-a oprit cand a vazut ca este filmat.

Va reamintim ca, dupa ce a fost eliminat de Steaua in sferturile Cupei UEFA, Razvan Lucescu a declarat, la conferinta de presa, urmatoarele: "Imi felicit jucatorii, nu au fost cu nimic mai prejos decat Steaua". A vrut apoi sa plece, dar uitase ceva: "A, da, felicit Steaua pentru victorie."

Sursa Stelisti.ro

Asta demonstreaza caracterul acestui om.

P.S.:Eu unul nu il vad pe Olaroiu facand acelasi lucru

I.N.Money18.05.2006 19:40

Sa nu uitam,Oli s-a dus la final la ei in vestiar si le-a spus numai lucruri frumoase dupa sfertul de finala.

Virgil19.05.2006 07:15

Eu chiar nu am inteles de ce a facut acel gest,care m-a deranjat.

Parca era echipa lui in cauza,asa il lua in brate pe Moldovan si-l imbarbata.

I.N.Money19.05.2006 10:10

Pai cam asta este diferenta dintre Olaroiu si rapidisti,el e un om care stie ce vorbesti,iar Moldovan vad ca uita ca dupa ce a falimentat Servette,Oli l-a ajutat,aducandu-l la Timisoara.Daca si noi eram atat de redusi mintal ca ei,probabil reactionam identic,dar asta e diferenta dintre niste campioni si invinsi.

«1456»