FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«19596979899689»
SSK02.03.2007 15:57

Gicu Dobrin, in stare grava!

2 Martie 2007

Unul dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei a fost operat, de o boala necrutatoare, la Spitalul Militar.

Se pare ca fostul mare fotbalist sufera de o boala grava, iar in urma cu cateva zile s-a internat la SMC pentru o interventie chirurgicala.

Potrivit unor surse medicale, Dobrin a fost operat, dar doctorii sustin ca interventia a fost dificila.

Nicolae Dobrin s-a nascut in 1947 si a debutat in prima divizie de fotbal jucand pentru echipa FC Arges, inainte de a implini 15 ani.

Supranumit "Printul din Trivale" sau "Gascanul", Dobrin a jucat de 48 de ori in echipa nationala pentru care a inscris sase goluri.

Dobrin a obtinut de trei ori titlul de cel mai bun jucator al anului si, in 1993, a fost desemnat cel mai bun fotbalist roman din ultimul sfert de secol.

sursa: evz.ro

Bogdan4Steaua02.03.2007 16:04

Ii uram sanatate :!:

***alex***02.03.2007 18:17

Andrey se relaxeazã la Plaza România

Portarul stelist Andrey Nazario se relaxeazã în aceastã searã în Plaza România. El este îmbrãcat sport, poartã blugi albaștri și un tricou roșu.

G.Sp.

Ce stire senzationala! Se relaxeaza si.. poarta blugi albastri!!! :roll:

Era evident ca dupa escapadele nocturne ale lui Carlos, ziaristii il vor urmari pe Andrey. Isi pierd timpul degeaba, Andrey e baiat cuminte si credincios :D

forever_STEAUA02.03.2007 18:46

@***alex***

Stirea asta merita un topic nou :twisted:

Important e tricoul rosu asortat perfect cu blugii, evident albastri :twisted:

I.N.Money02.03.2007 21:25

Ma mir ca nu au facut si poze cei de la GSP :roll: .

Virgil06.03.2007 07:10

Desi în presa braziliana s-a scris initial ca transferul lui Elton o va costa pe Steaua doar 800.000 de dolari, pretul platit de campioana va fi dublu, fapt confirmat zilele trecute de un ziar din Tara Cafelei. Impresarul a solicitat 400.000 de dolari pentru el, plus alti 400.000 în calitate de coproprietar alãturi de Corinthians. Si clubul s-a ales, la rândul sau, cu aproximativ de 800.000 de dolari.

Sursa : Gazeta Sporturilor

bodanelu06.03.2007 07:12

in gsp.ro scrie ceva de genul ca, conducerea clubului i`ar da nr 10 lui Elton. Mi se pare cea mai mare prostie! Avem un zecar, pe nume Nicolae Dica!!!!!!!!

Virgil06.03.2007 07:28

E doar o speculatie.Cum sa se faca asa ceva ? Dica îsi merita din plin numarul de pe spate.

Printre numerele disponibile pâna la numarul 11,se afla si 5,care e numar de mijlocas.Cred ca îi poate fi atribuit.E un numar cu "greutate".E numarul pe care l-a purtat Tudorel Stoica,capitanul formatiei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni.

bodanelu06.03.2007 07:29

deci nu ma intereseaza ce numar ii dau, poate sa fie si 99, dar sa nu fie nr 10!!!

Virgil06.03.2007 07:32

Poti sta linistit.Nu exista niciun pericol pentru Dica de a fi deposedat de numarul sau.Dica,pâna sa vina Andrey,era unicul "brazilian" al Stelei.

forever_STEAUA06.03.2007 07:53

Elton va purta pe tricou numarul 8.

El si-a ales ca numar pe tricou 86, anul nasterii sale si anul in care Steaua a cucerit Cupa Campionilor Europeni la Sevilla.

sursa: site oficial

bodanelu06.03.2007 07:55

m-am linistit acum!

forever_STEAUA06.03.2007 08:17

@bodanelu

Sa nu imi spui ca a fost macar un moment in care tu chiar ai crezut aberatia celor de la gsp...

Atata timp cat Dica va fi jucatorul Stelei, nimeni nu ii va luat numarul de pe tricou...

bodanelu06.03.2007 08:22

initial crezusem (deh eram prospat trezit).

apoi m-am gandit ca, conducatorii clubului n`or fi asa de ... incat sa`l deposedeze pe Dica de nr 10. :)

CREIERU7806.03.2007 10:05

Cred ca este si normal ca nr 10 sa ramana la Dica deocamdata este cel mai in masura sa il poarte deoarece ii face cinste.

Sper din toata inima si imi doresc ca Elton sa fie exact asa cum l-am vazut in acel filmulet "iute si foarte tehnic" dica10 steagcruce2 fularultras

forever_STEAUA06.03.2007 12:27
Cyril Thereau riscă să fie suspendat trei etape. Eliminat la meciul de la Vaslui, francezul este recidivist, el primind cartonaşul roşu şi în turul campionatului, la meciul cu Dinamo, cînd a fost acuzat că l-a lovit cu cotul pe Moţi. După acel meci, Thereau a fost suspendat două etape

Comisia de Disciplină va analiza cazul stelistului în şedinţa de mîine.

sursa: gsp

Si va primi... Pentru ca in a treia etapa de suspendare e meciul cu milogii...

Motanu D06.03.2007 12:30

Pai e recidivist la eliminari inventate de arbitrii. Merita suspendarea.

mircea_zion06.03.2007 17:49

Nu am vazut prima repriza din meci si nici macar eliminare lui Thereau dar gestul francezului mi se pare absurd , nu cred ca el ar fi facut asa ceva, acu ceva timp am jucat cu o echipa nu mai tin minte exact si Thereau chiar s-a bagat intre portarul si fundasul echipei ..

***alex***06.03.2007 19:12

Sa vedeti ca pe Thereau il suspenda 3 etape ca sa nu joace cu Rapid si lui Ganea ori nu ii da nici una, ori ii da 2. :roll:

FanSteaua4Life06.03.2007 23:22

are cineva inregistrarea meciului sau cel putin faza in care este eliminat Thereau???

EternalK07.03.2007 00:05

Elton merge la Constanţa

Noua achiziţie a Stelei a efectuat ieri vizita medicală. Deşi rezultatele acesteia urmînd să fie date abia mîine dimineaţă, Steaua va semna de azi contractul cu Elton, valabil pînă în vara lui 2010. "Joi vom şti cum au ieşit analizele de sînge şi toţi ceilalţi parametri ai brazilianului. Atunci vom putea spune dacă este apt sau nu pentru sport", a declarat ieri Simona Nanoveanu, directoarea Institutului Naţional de Medicină Sportivă. Elton va însoţi echipa la Constanţa, însă e puţin probabil să fie folosit în meciul cu Farul, de sîmbătă.

forever_STEAUA07.03.2007 08:04
are cineva inregistrarea meciului sau cel putin faza in care este eliminat Thereau???

Cei de la Steaua afirma ca au o proba video care sustine nevinovatia lui Cyril...

Steaua a solicitat ieri Federaţiei să şteargă cartonaşul încasat de Thereau şi vrea ca francezul să nu fie suspendat.Cu Dică şi Opriţa accidentaţi şi fără gol marcat în 2007 în campionat şi în "dubla" cu Sevilla, Steaua încearcă să-l salveze pe Thereau de la suspendare. Acesta a fost eliminat în meciul cu FC Vaslui la intervenţia arbitrului de rezervă Silviu Bogdan, iar astăzi va fi judecat de Comisia de Disciplină.

"Vom prezenta o casetă în care se vede clar că Cyril nu-l loveşte pe Doboş. E cu spatele la el, sare la cap, aterizează, iar după ce se întoarce îl vede pe vasluian căzut şi imediat îi întinde mîna să se ridice. Nu e vinovat, deci vom solicita în cadrul comisiei să accepte caseta video ca probă şi să anuleze cartonaşul roşu. După ce că am jucat 80 de minute în 10 oameni pe nedrept, să mai şi fie suspendat fotbalistul nostru?", a declarat ieri Valeriu Argăseală, directorul executiv al campioanei.

Secretarul general al comisiei, Mircea Cezar Ionescu, a spus că "pot aduce proba video, însă nu se poate anula un cartonaş decît în cazul în care s-a făcut o confuzie, atunci cînd a primit roşu alt jucător decît cel care a faultat". "Exact asta spunem şi noi, a fost o confuzie, arbitrul de rezervă a minţit şi Thereau a fost eliminat nejustificat", a reacţionat MM Stoica.

sursa: gsp

Dar imi e greu sa cred ca nu va primi cel putin 3 etape... Desi e posibil sa ia 4 ...

Virgil07.03.2007 08:44

A propos de seriozitate celor de la FRF.Mircea Sandu spunea mai zilele trecute ca-l va retrograda pe Corpodean la esaloanele inferioare,pentru ca a stricat nu stiu ce meci în prima etapa de la reluarea campionatului.

Ghiciti cine arbitreaza în etapa din aceasta saptamana,meciul Dinamo - Craiova ?

forever_STEAUA07.03.2007 08:56

Foarte bine... Daca ii fura pe olteni, Mititelu ii suficient de nebun sa il bata si pe asta... :twisted:

Virgil07.03.2007 09:04

Nu e deloc foarte bine.E clar ca Dinamo va câstiga cu orice pret.Inca 3 puncte si ramanem in continuare la -16 de ei. :evil:

«19596979899689»