FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«19495969798689»
Stryker24.02.2007 18:23

Asta cu satelitul este fictiune pura...cum sa fie in avantajul Stelei?? Daca prin absurd am deveni satelitul lui Milan, atunci le-am da lor cei mai buni fotbalisti din lot si nu am mai avea voie sa jucam in cupele europene si sa nu mergem mai departe si la schimbarea numelui echipei :oops: ...

In avantajul Stelei ar fi daca si-ar face sateliti in tari unde exista potential urias la nivelul jucatorilor tineri, precum Argentina sau Brazilia... insa si asta este doar o fictiune... :lol:

steaua8924.02.2007 20:54

Asa ceva este imposibil. Totusi, daca prin absurd s-ar intampla asta, noi am fi beneficiarii pentru ca ni s-ar da jucatori pentru rodaj si ne-am servi de ei pana clubul mama i-ar rechema. Plus banii pompati de acolo, plus .... ehe....

***alex***27.02.2007 14:10
Sorin Ghionea a suferit o entorsã la genunchiul stîng. Fundașul Stelei s-a accidentat în minutul 68 și a fost înlocuit cu Ovidiu Petre. Doctorii echipei au diagnosticat o entorsã la genunchiul stîng. Ghionea nu a putut efectua un RMN, deoarece genunchiul era încã umflat, dar va absenta cel puțin douã sãptãmîni.

Fundașul Stelei se adaugã listei accidentaților pe care se mai aflã Dicã, Oprița și Petre Marin. În plus, la meciul de cupã cu Oțelul Galați, Rãdoi este suspendat. Pentru întîlnirea din campionat cu FC Vaslui vor absenta Cernea și Gigel Coman, suspendați.

G.Sp.

Vesti bune si proaste.

Cele bune ar fi ca il vom vedea in poarta pe Andrey si ca G.Coman nu joaca. :D

Vestea proasta e ca Ghionea va lipsi cel putin doua saptamani, insa cand aud ca trebuie sa faca un RMN, parca imi vine automat in minte Bologna-Isokinetic-Marcocci :?

forever_STEAUA27.02.2007 14:15

@***alex***

Si cealalta veste "buna" e ca Oli va putea sa il foloseasca pe Radoi acolo unde doreste patronu'. Bine, asta dupa ce ii expira suspendarea...

bodanelu27.02.2007 14:17
PROPUNERE ŞOC PENTRU CONDUCEREA Stelei!!! RĂMÎI PE GSP.RO PENTRU MAI MULTE DETALII!

gsp.ro

oare ce sa fie?

forever_STEAUA27.02.2007 14:24

O noua aberatie... :wink:

grizzly27.02.2007 15:15

Vesti bune si proaste.  

Cele bune ar fi ca il vom vedea in poarta pe Andrey si ca G.Coman nu joaca.  :D  

asta chiar e veste buna ca nu mai joaca g.Coman

danielcristian27.02.2007 15:22
PROPUNERE ŞOC PENTRU CONDUCEREA Stelei!!! RĂMÎI PE [site din caracatita Gazetei Sporturilor] PENTRU MAI MULTE DETALII!

[site din caracatita Gazetei Sporturilor]

oare ce sa fie?

pe mine,sincer sa fiu ,nimic nu ma mai socheaza la Steaua...

Bogdan4Steaua27.02.2007 16:45

Ar fi vorba de o posibila venire a tandemului Hagi-Popescu la Steaua. :roll:

metzzz27.02.2007 17:07
Ar fi vorba de o posibila venire a tandemului Hagi-Popescu la Steaua.  :roll:

eu zic ca ar fi bine...acum ramane de vazut :roll:

waste27.02.2007 17:09

Se pot spune multe dar pentru mine e incontestabil ca Meme si Oli sunt stelisti adevarati.

oradeanu27.02.2007 17:18
Se pot spune multe dar pentru mine e incontestabil ca Meme si Oli sunt stelisti adevarati.

Nu pot sa te contrazic. Nici nu pot sa spun ca Oli nu e stelist. Dar nu e de Steaua, cel putin nu in acest moment.

Virgil27.02.2007 17:21

Hagi si Popescu ?

Hagi nu antreneaza decât pentru bani multi si pe unde a fost nu a rupt gura târgului.

Popescu ? De ce nu Balint ? Patronul doreste nume mari pentru a face impresie (macar în exterior).

Sunt sceptic în privinta schimbarilor în bine,care se presupune ca vor urma.Daca Hagi si Popescu (antistelist) vor descinde în frumoasa Ghencea.

Dar poate ca,unor astfel de nume,nu li se vor refuza jucatorii de valoare pe care vor vrea sa-i aduca.Macar atât.

Gigi,doar pentru ca nu ti-a urmat sfatul de a-l readuce pe Radoi în linia de fund ?

Are si el orgoliul lui.

Si Zenga a avut...

oradeanu27.02.2007 17:21

ia uitati ce minte dinamovistul de Tudor in G.Sp.ro:

Elevii lui Marius Lãcãtuș considerã cã arbitrii partidei de la Oradea au procedat corect la faza primului gol anulat Stelei. Arãdenii afirmã cã, pentru faza din minutul 16, când Steaua a reclamat gol la șutul lui Ghionea, arbitrul nu poate fi acuzat. "Vã spun sincer, nu a fost gol, mingea nu a depãșit linia porții, ei încearcã sã-și scuze meciul slab", a fost de pãrere Daniel Tudor, portarul echipei UTA, citat de RTV.

Asta e prost. Eram in peluza in patele portii si am vazut clar miscarea bratelor cand a tras mingea pe linia portii. Pacat ca nu e nici o filmare din partea dreapta a terenului ca sa se vada clar.

olaroiule,tinind cont de faptul ca jucam fara citeva nume importante,cum mai ai de gind sa ne torturezi?iti dai seama ca daca am iesit din cupa ti-ai luat adio de la Steaua?!sper!

Sper ca nu il va aduce si pe Popescu. Asta n-are treaba cu Steaua, poate chiar din contra.

Virgil27.02.2007 18:09

In legatura cu postul de mai sus cu referire la posibila venire a lui Hagi si Popescu.

Am citit gsp-ul si m-am luminat.Popescu ar veni in locul lui MM si in acest fel relatiile lui George cu verii sai s-ar dezgheta.Va fi desigur si un plus de imagine adus Stelei.Popescu e un tip echilibrat,are relatii si...Dumnezeu stie ce ne mai asteapta.

Credeam cu tarie ca e nevoie de un soc la echipa,dar nu ma asteptam la un cutremur.

stelist_4_ever9027.02.2007 18:23

MM nu trebuie sa plece sub nici o forma de Olaroiu nu stiu ce sa zic. Ce a facut Hagi ca antrenor?Sau Popescu ca manager? Ne trebuie oameni pregatiti nu doar cu nume.

Virgil27.02.2007 18:36

Momentan e vorba doar de speculatii marca Tolontan.

Nervi întinși la Steaua

Olãroiu a ajuns în situația ingratã de a-i fi contabilizate doar eșecurile, nu și succesele. Dacã se calificã în fața Oțelului, nu se pune. Dacã pierde, e out!  

Numai un set consistent de victorii l-ar duce din nou pe antrenor în grațiile tribunei și ale patronului. Vorba vine "din nou", pentru cã Oli n-a lucrat niciodatã la Steaua pe credit afectiv. L-au ținut rezultatele, nu impresia artisticã.  

E clar cã acum Becali îi testeazã nervii. Nu vrea sã-l demitã, așteaptã demisia. Aproape cã n-a existat zi în care sã nu își declare nemulțumirea fațã de joc, decizii, rezultate, relație și perspectivã. Cînd spui "nu-l dau afarã", asta e altceva decît "îl prețuiesc și vreau sã lucrez cu el". ªi cînd, la 24 de ore distanțã, adaugi "nu m-a respectat!", și dacã asta vine dupã "nu jucãm nimic", înțelegi cã timpul antrenorului a expirat.  

Becali aproape cã a luat decizia, așteaptã momentul. Numai cã fotbalul este mai degrabã o avalanșã decît un sol ferm. E clar cã Hagi și-ar dori sã antreneze Steaua, dar probabil cã Popescu ar gãsi biroul nepotrivit pentru el. ªi atunci se poate merge pe perechea Hagi - MM, doar cã rudele care-l împing pe Becali cãtre schimbare nu ar scãpa de Stoica, care îi deranjeazã mai mult decît Olãroiu.  

Plus cã mai e ceva. Hagi la club înseamnã încã un baraj în fața verilor și a nepoților, care ar urca frumos în tribunã, pe post de chibiți. Decît sã facã compromisuri, Hagi mai bine își rupe gîtul. Ceea ce s-a și întîmplat de cîteva ori.  

Fiecare meci e decisiv. Iar Olãroiu e tot împresurat de imperative, Becali de așteptãri și Hagi de dileme. Ai cui nervi vor pocni primii?

Catalin Tolontan

strezahuzum27.02.2007 19:35

Schimbarea ar fi un lucru benefic. Atat a lui Olaroiu cat si a lui Stoica. Mai ales MMincinosul. Prea multe scandaluri, prea multa cearta si prea putine rezultate am vazut dupa "activitatea" marelui manager. Dupa 2 ani al dansului la Steaua magazinul echipei a ramas instalat intr-o duba, de magazin virtual, transparenta la club sau asumarea raspunderii nu se aude nimic. Nu sunt chiar sigur ca Popescu e cea mai fericita varianta ca sa-l inlocuiasca, dar in lipsa de altceva merge si el. Unicul sau avantaj este ca e un nume cu destula greutate - poate peste el NU va indrazni sa se mai bage conducatorul iubit.

Insa un schimb Olaroiu - Hagi e ca o alegere intre Stalin si Hitler. Vrei sa mori gazat la Auschwitz sau preferi o excursie pe viata in Siberia ?

Daca tot e sa nominalizam "urmasi", eu i-as fi preferat pe Grigoras antrenor si Marius Stan presedinte. Astia 2 chiar au facut rahatul bici iarna trecuta la Galati - dintr-o echipa ce parea condamnata la retrogradare au facut una care-a batut militienii cu 3-0 in groapa. Si nici nu i-am vazut sa faca asa scandal cum fac Zerolaroiu si MMincinosul.

Virgil28.02.2007 07:15

Johan Cruyff,fostul antrenor al Barcei, s-a referit luni la situatia prin care trece FC Barcelona. Iatã câteva din ideile marelui om de fotbal.

"De afarã vin mii de optiuni, mii de judecãti, mii de analize. Singurii care pot schimba însã situatia sunt fotbalistii. Antrenorul doar îi poate ajuta. Eu, dacã as fi acum fotbalist la FC Barcelona, m-as uita în oglindã si mi-as pune câteva întrebãri. De ce anul trecut eram lãudati, iar acum nu mai suntem? Ce fãceam bine anul trecut si acum nu mai fac? Ce jucam atunci si ce joc acum? Unde mã apãram atunci si unde mã apãr acum? Ce ritm aveam atunci si ce ritm am acum? Dupã ce îti va fi rãspuns, fiecare fotbalist trebuie sã-si tragã propriile concluzii si sã le aplice, pentru cã unica revolutie care se poate face la echipã e la nivel individual. Corectînd ce s-a gresit. Putin de la unul, mai mult de la celãlalt, doar asa se poate repara! Altfel, la finalul sezonului, clubul va fi liber sã ia în calcul si o restructurare a lotului. Eu, dacã as fi acum fotbalist la FC Barcelona, n-as renunta nici un moment la asa ceva"

Sfaturile marii glorii a fotbalului olandez,se potrivesc de minune si Stelei,o echipa aflata într-o situatie aproximativ similara.

mircea_zion28.02.2007 10:10

nu stiu daca stiti dar s-a deschis situl www.suportersteaua.ro daca este reclama va rog sa ma scuzati :(

I.N.Money28.02.2007 11:45
La sugestia lui Mircea Sandu, și Corpodean a fost trecut pe lista neagrã, dupã Salomir

"Voi începe sã fac curãțenie în fotbalul românesc" a fost declarația lui Mircea Sandu la finalul etapei inagurale a primãverii. Prima mãsurã? Retrogradarea lui Salomir. "Este depãșit, vreau sã-l vãd la juniori", a spus Nașu'. ªeful FRF nu s-a oprit însã aici. El a fost scandalizat și de prestația lui Sorin Corpodean la Farul - Vaslui 1-1, meci în care "centralul" a refuzat un penalty clar gazdelor la scorul de 1-1.  

Într-o ședințã cu șeful arbitrilor, Gheorghe Constantin, Mircea Sandu i-a explicat clar cã Sorin Corpodean e un arbitru compromis, atît pe plan extern, cît și intern, cerînd ca el sã fie trecut pe linie moartã. Numãrul 1 din federație a fost deranjat de maniera pro-Vaslui a lui Corpodean în meciul de la Constanța, însã și la el, ca și la Salomir, a contat și trecutul sãu de arbitru. Motivele anti-Corpodean prezentate de Sandu? Mereu acuzat de oameni de fotbal cã a primit bani în schimbul unor prestații pãrtinitoare și mereu prezent în mijlocul scandalurilor. În plus, UEFA l-a retrogradat de douã ori și nu mai are perspective.

Un argument cã CCA îl va scoate în decor pe Corpodean este și schimbarea de opticã a șefului arbitrilor, Gheorghe Constantin. În toamnã a spus cã "trei arbitri au șanse mari și îi susținem la promovarea în First Class, Corpodean, Balaj, Tudor", iar în urmã cu cîteva zile a zis cã "arbitrii pe care contãm cã ar putea promova sînt Balaj și Tudor".

"Sperietoarea" Lefkaridis

Mircea Sandu a luat atitudine împotriva lui Corpodean și sub presiunea patronului Farului, Gheorghe Bosînceanu. Acesta a amenințat cã dacã nu se vor lua mãsuri împotriva arbitrului, va apela la Mario Leftkaritis, partenerul sãu de afaceri și membru marcant în Comitetul Executiv al UEFA. În plus, la consfãtuirile de la începutul acestui an, cu reprezentanții ligilor inferioare, Sandu ar fi aflat lucruri compromițãtoare despre trecutul lui Corpodean.

De cand asteptam aceasta veste !

Virgil28.02.2007 13:59

Wow,nu pot sa cred...Arbitrul considerat nr.1 la sfârsitul anului trecut,urmeaza sa fie trecut pe linie moarta.

L-au ajuns blestemele noastre pentru meciul din tur cu Dinamo.Zdreanta dracului.

strezahuzum28.02.2007 17:53

Va faceti iluzii. Nenea Porcodean e dat deocamdata usurel la o parte. I-a lucrat si pe cei de la Farul. Dovada ca e un hot profesionist : pentru un pret, avantajeaza orice echipa, fara discriminare. Daca prin absurd ajunge sa arbitreze Steaua - Dinamo si i-ar oferi GG 100.000 de $$ sa vedeti cum i-ar lucra pe gropari .... Nu cred ca l-a lovit pe Sandu o criza de moralitate dupa 16 ani. Este tot praf in ochii lumii aceasta manevra.

Mi se pare mai probabil ca dupa ce s-a plans si Bosanceanu de el, nasul a hotarat sa-l ascunda deocamdata de ochii lumii. Oricum, cred ca si-a facut planul pe anul asta de la meciul cu javrele. Dar daca va mai avea nevoie Borcica de un om de incredere, sa vedeti voi cum va reaparea Porcodean. Eventual impreuna cu Serea.

Bogdan4Steaua28.02.2007 18:03

Mircea Sandu a inceput sa isi schimbe atitudinea in ultima perioada deoarece functia UEFA ii atribuie o mai mare responsabilitate.

_yang28.02.2007 23:35
Steaua negociaza pentru Elton

In urma cu cateva minute FC Steaua Bucuresti a incheiat o intelegere cu celebrul club brazilian SC Corinthians Paulista referitoare la transferul definitiv al jucatorului Elton Jose Xavier Gomes. Mijlocasul, care va implini 21 de ani pe 7 aprilie, a sustinut 36 de meciuri si a marcat 2 goluri pentru echipa sa de club cu care a obtinut titlul de campion al Braziliei in anul 2005, iar in sezonul trecut a fost imprumutat in Serie A la Sao Caetano, club pentru care a jucat in 29 de partide si a marcat 2 goluri - sub indrumarea celebrului antrenor Emerson Leao. Tehnicianul l-a readus in acest sezon la Corinthians, unde a evoluat in 2007 in 7 meciuri din Campionatul Paulista. Inalt doar de 1,56 metri, Elton este considerat in Brazilia unul dintre cei mai tehnici si rapizi jucatori, iar in scurt timp cei care acceseaza site-ul oficial al Stelei vor putea urmari cateva secvente din evolutiile sale.  

Mihai Stoica, manager general: "In timp ce altii creau diversiuni si cautau sa provoace scandaluri, noi incercam sa ne asiguram serviciile acestui jucator de geniu. Voi spune mai multe daca acest transfer se va materializa. Imi doresc mult ca Elton sa ajunga in Ghencea si nu am renuntat niciodata la ideea aducerii lui la Steaua. N-as fi precizat aceste detalii daca nu as descoperit cu putin timp in urma reactiile presei braziliene".

Cosmin Olaroiu, antrenor principal FC Steaua: "Ni l-am dorit si il dorim in continuare pe Elton la Steaua . Este un jucator cu o calitate tehnica formidabila, care ar da mai multa culoare jocului nostru. Ar asigura doza de spectacol si in acelasi timp de eficienta, atat de necesara dupa accidentarea lui Dica. M-as bucura mult ca acest transfer sa se materializeze, stiu ca s-au facut si se fac eforturi mari in acest sens".

Acest citat trebuia postat pe

topicul despre transferuri.

In plus,reclama pentru alte site-uri

se face la sectiunea RECLAME.

Moderatorii

«19495969798689»