FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«19394959697689»
***alex***20.02.2007 13:58

Desemnarea stadionului din Focsani ca loc de disputare a partidei Steaua - FC Arges i-a enervat la culme pe oficialii alb-violeti. Ieri, la revenirea lotului din Cipru, vicepresedintele Paul Cazan a fost primul care a luat pozitie: "Nu vom accepta sa jucam la Focsani! Este mult mai departe. In loc sa facem 100 de kilometri facem 300? Variante ar fi Craiova, Vâlcea, Sibiu, Brasov. Liga va lua cel mai probabil o decizie".

sursa:prosport

Au ajuns oaspetii sa decida pe ce teren sa joace gazdele! Cel mai corect la suspendari sa decida gazdele unde se joaca meciul! Dar echipele astea mici se agata si de cativa km ca sa faca reducere la benzina de cateva sute de mii pentru a plati salariile jucatorilor.

nike_sTeaua_2oo720.02.2007 13:59

Cu siguranta va fi la fel ca si in cazul Rapidului cu Timisoara.

i0nutz8320.02.2007 16:20

proba

George Stan20.02.2007 16:21

asa e

Bogdan4Steaua20.02.2007 17:33

Vedeta Cocis s-a transferat pana la urma la o mare echipa. Dupa ce a ratat "la mustata" :roll: transferul la Ol. Marseille iar nemtii din Liga a doua l-au respins, speranta nationalei a ajuns in final la una din cele mai mari echipe ale Europei....Lokomotiv Moscova. Daca jucatorul se va impune la aceasta mare echipa urmeaza un alt pas mare inainte, undeva in Coreea sau Emiratele Arabe Unite. ;)

nike_sTeaua_2oo720.02.2007 17:40

Mda, cine n-ar vrea sa joace la Locomotiv, nuh? :lol:

danielcristian20.02.2007 22:41
Mda, cine n-ar vrea sa joace la Locomotiv, nuh?  :lol:

nu fiti rautaciosi,s-a dus omul la o echipa mare ,unde vrea sa devina celebru,etc.,etc.Sa nu cumva sa credeti ca el a acceptat transferul fiind impulsionat in vreun fel de cele 2 milioane cat le castiga pe an... :lol: :lol: :lol:

FanSteaua4Life20.02.2007 23:31

tu chiar crezi ca atata va castiga??? probabil se vrea sa i se faca publicitate...nu cred ca cei de la lokomotiv l-ar plati cu 2 milioane de euro pe an...

Bogdan4Steaua21.02.2007 00:14

Ohooo...2 milioane. :roll:

Amatorismul din presa noastra loveste din nou. Este vorba de 650.000$ pe an, jucatorul urmand sa inacaseze aproximativ 2 mil $ in cei trei ani de contract.

Asta inseamna aproximativ 500.000 euro/an. Paradoxul: "vedeta" isi dorea sa joace la o mare echipa din vest si in final a ajuns la o echipa "mare" din est(chiar mai la est decat era). ;)

Si apropo: la Lokomotiv, Cocis este concurent direct pentru Dimitri Loskov, unul dintre jucatorii esentiali ai echipei(numarul 10). Probabil ca o perioada Cocis va freca banca de rezerve prin Rusia. Miroase deja a "Tamas 2". :)

bodanelu21.02.2007 01:04

Au ajuns oaspetii sa decida pe ce teren sa joace gazdele! Cel mai corect la suspendari sa decida gazdele unde se joaca meciul! Dar echipele astea mici se agata si de cativa km ca sa faca reducere la benzina de cateva sute de mii pentru a plati salariile jucatorilor.

nu ii apar, dau au dreptate. conditiile de alegere a stadionului sunt: sa fie la 150 km de Bucuresti si sa nu forteze echipa oaspete sa se deplaseze mai mult decat trebuia sa o faca daca se juca pe stadionul initial...

Virgil21.02.2007 07:41

@ bodanelu

Daca ar fi asa cum crezi tu,Liga nu ar accepta ca meciul sa se joace la mai mult de 150 km.

Nu-i plânge pe ei,mai bine gândeste-te la Steaua,care e nevoita sa joace pe teren neutru,un meci pe care trebuia sa-l dispute acasa.

bodanelu21.02.2007 08:11

@Virgil oricum plang, sunt abonat, si nu`mi permit sa ajug sa vad un meci la Oradea, care in mod normal se juca pe Ghencea...

La Focsani cred ca am sa ajung.

Virgil21.02.2007 10:47

In clasamentul coeficientilor UEFA (perioada 2001-2006), tara noastra ocupa pozitia a zecea. Viitoarea campioana a Romaniei va putea ajunge direct in grupele Ligii Campionilor,doar in cazul in care sezonul actual al acestei intreceri va fi adjudecat de o formatie ce va dobandi dreptul de a participa in grupe si prin intermediul competitiei interne.

Astfel, trofeul ar trebui sa fie castigat de o echipa care sa se claseze pe unul din primele doua locuri in Spania, Italia, Anglia, Franta, Germania sau Portugalia (tari cu doua reprezentante calificate direct la "masa bogatilor") sau de viitoarea campioana a Olandei.

Sursa : http://www.evz.ro/article.php?artid=293119

bodanelu21.02.2007 11:58

deci, daca castiga CL o echipa care nu se claseaza pe unul din primele doua locuri in acele campionate, campioana de la noi joaca tur preliminar?

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 12:00

Este un lucru care trebuie luat foarte mult in serios. Sunt multe echipe cu sanse reale de a castiga UCL, dar cu sanse mici de a lua locul 1 sau 2 din campionatele interne:

-Real Madrid

-Arsenal

-AC Milan

-As Roma

-Celtic

-Liverpool

Bogdan4Steaua21.02.2007 14:00

Ultimele 16 echipe:

Real Madrid - daca pe cei de la Sevilla ii tine "benzina" pana la finele campionatului, galacticii au toate sansele sa termine pe locul 3

Bayern - sunt in picaj si nu cred sa prinda unul dintre primele doua locuri

Arsenal - primele doua locuri sunt rezervate celor de la Manchester si Chelsea

PSV - olandezii sunt aproape sigur campioni

Celtic - la 22 de puncte avans, cei de la Celtic nu au cum sa mai scape titlul

Milan - nu au nici o sansa de a ii ajunge pe cei de la Inter respectiv AS Roma

Lille - au sanse mici de a prinde locul 2

Manchester Utd - una din primele doua pozitii le este asigurata

Barcelona - una din primele doua pozitii le este asigurata

Chelsea - in mod normal una din primele doua pozitii le este asigurata

Inter - sunt aproape sigur campioni ai Italiei

AS Roma - au asigurat locul 2 in proportie de 90%

Lyon - aproape sigur campioni

Liverpool - au sanse mici de a prinde una din primele doua pozitii

Porto - probabil vor termina pe unul din primele doua locuri

Valencia - sanse de a prinde unul din primele doua locuri

nike_sTeaua_2oo721.02.2007 16:48

Concluzie: 50-50 sanse.

SSK21.02.2007 19:05

Mai putin de 50% sanse. Dintre echipele care ar trebui sa castige Liga pentru ca "amicii" din groapa sa nu mearga direct in UCL, Lille si Celtic au sanse mici sa se mai califice. Nici Arsenal nu sta prea bine, in timp ce o calificare a lui PSV este in favoarea cainilor.

De fapt, daca o luam invers, echipele care au sanse reale sa castige Liga si in acelasi timp sa nu se califice direct pentru anul viitor sunt AC Milan si (poate) Arsenal. Cu sanse (dar nu mari, dupa mine) ar mai fi Real, Bayern, Liverpool. De cealalta parte, Barcelona, Chelsea, Manchester, Inter, Lyon...toate au sanse sa castige Liga si sa-i trimita pe caini direct in grupe. Iar eu cred ca una din acestea va castiga. In fine, vom vedea.

manu7122.02.2007 07:37

Patronul lui AC Milan l-a avut aseară invitat la palatul său din Italia pe finanţatorul Stelei. "Mă voi întîlni cu cineva la care chiar şi şefii de stat ajung greu. Vom lua cina împreună. E vorba de politică, dar are legătură şi cu fotbalul", a spus ieri dimineaţă, la plecarea din România, Gigi Becali.daca vrea omul sa investeasca in fotbalul din Romania,sau vrea un satelit......eu,zic ca poate sa fie in avantajul Stelei

bodanelu22.02.2007 09:29
sau vrea un satelit......eu,zic ca poate sa fie in avantajul Stelei

Sa fim satelitul milanului... NICIODATA!

srd_gabriela22.02.2007 18:39

Oare noi suntem buni numai pe postul de sateliti ai strainilor?Nu mi se pare o idee buna,fiecare trebuie sa ramana la locul lui!Steaua e destul de puternica pt a lupta singura! Forza Steaua! fular-campionii

Bogdan4Steaua22.02.2007 18:47

Nu se pune problema sa fim satelitul cuiva.

danielcristian23.02.2007 00:17
Patronul lui AC Milan l-a avut aseară invitat la palatul său din Italia pe finanţatorul Stelei. "Mă voi întîlni cu cineva la care chiar şi şefii de stat ajung greu. Vom lua cina împreună. E vorba de politică, dar are legătură şi cu fotbalul", a spus ieri dimineaţă, la plecarea din România, George Becali.daca vrea omul sa investeasca in fotbalul din Romania,sau vrea un satelit......eu,zic ca poate sa fie in avantajul Stelei

Steaua sa fie satelitul cuiva?!Sper ca glumesti!Sa se faca Gigi satelitul personal a lui berlusconi daca vrea,asta nu m-ar deranja...

_yang24.02.2007 13:58
daca vrea omul sa investeasca in fotbalul din Romania,sau vrea un satelit......eu,zic ca poate sa fie in avantajul Stelei

Exact mi asta mi sa intamplat la FM 2007. M-a obligat Becali sa fiu satelitul lui Milan 1 an ca dupa aia i-am dat "cancel link" si ma enervasem rau tare.

Daca ar face o asa mare prostie Becali sa se alieze cu clubul in fata caruia avem de luat cea mai mare revansa din istoria noastra nu cred ca ar mai fi vreodata binevenit in Ghencea caci ,chiar daca spune ca Steaua e familia lui, eu nu ma simt fiul sau nepotul lui.

Asa ca sa nu-ti mai treaca idei din astea prin cap chiar daca multi suporteri stelisti tin cu Milan ideea ta e inadmisibila daca ne consideram un club mare si vrem sa continuam traditia acestei echipe prin performante viitoare.

Mihai_stelist24.02.2007 18:00

Lol :lol:

«19394959697689»