FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Stirile zilei

«19192939495689»
axl2307.02.2007 10:25

daca tot o dam in aberatii, dati pe national TV acum, 12:17, tipa de la emisiunea aia stupida are niste sani fantastici. si haideti, doamnelor si domnilor, ea vrea sa va ajute, dumneavoastra sa fiti castigatorul, ea vrea sa deschida acest plic, vreti sa luati 500 de ron? ea chiar vrea sa dea acesti bani, doamnelor si domnilor. nu, nu aceasta este solutia, ne pare rau dar mai incercati.

dar tatele cand ni le arati?

forever_STEAUA07.02.2007 10:49
E certitudine: Liga1 la Kanal D!

EXCLUSIV Miercuri dimineata, reprezentantii Kanal D si Telesport au batut palma in ceea ce priveste drepturile TV pentru Liga 1 la fotbal, mai exact pentru optiunile 1 si 4, care ramasesera disponibile dupa rezilierea contractului cu TVR.Astfel, Kanal D a preluat cele doua optiuni pina in 2008, reusind sa "Ia fata" altor statii puternice care s-au batut pentru ele, printre care Realitatea, Boom, Antena 1 sau PrimaTV.  

Kanal D va intra pe piaţa din România pe 12 februarie.  

De notat ca statia Kanal D va avea acoperire larga, operatorii de cablu UPC Astral si RCS anuntind deja programul in grila de baza, astfel ca meciurile vor putea fi vazute la scara larga.

sursa: prosport

Virgil07.02.2007 11:47

4-4-3 ?! E o gluma,nu ? Dar poate-i serios si jucam cu portarul pe linia de fund sau in centrul atacului.A dracului chestie,menita sa luam gol la orice sut pe poarta... :lol:

I.N.Money07.02.2007 13:47

Ma mir ca nu a primit Cosmos TV(postul TV al lui Vadim) drepturile pentru Liga 1! 8O

Virgil07.02.2007 13:55

Daca ai si argumenta poate te-as crede.

Altfel, vine el asa nitam-nisam si umfla lozul câstigator... :)

I.N.Money07.02.2007 13:58

Daca a ajuns Kanal D sa aibe drepturi pentru Liga 1 cine stie ce ne rezerva viitorul :lol:

Virgil07.02.2007 14:01

Aia au foarte multi bani frate.Isi permit.Vadim probabil nu.Cel putin nu la nivelul celor de la Kanal D.

axl2307.02.2007 14:06

kanal d probabil o sa devina lider pe piata. au luat cel putin jumatate din "vedetele" Pro TV, in primul rand teo care asigura audiente fantastice. apoi kanal d s-ar putea sa fie singura televiziune cu adevarat profesionista, cel putin asa sper, pentru ca e un concern intreg, se bazeaza pe o strategie, se cumpara cateva "vedete" cu state vechi, se aplica formula si iata cea mai buna televiziune.

***alex***07.02.2007 14:22

In principiu nu e nici o pierdere pentru telespectatori, Kanal D va fi prins de toti cei care sunt abonati la RCS, UPC, Astral etc.

Ramane de vazut calitatea transmisiilor si a comentatorilor.

Bogdan4Steaua07.02.2007 14:53

Kanal D avea nevoie de o "bomba" pentru a se impune pe piata. Se pare ca a realizat acest lucru speculand eroarea celor de la TVR, care nu au achitat catre Telesport sumele prevazute in contract. Prin urmare, contractul a fost anulat, iar cei de la Kanal D au intrat pe fir, avand o potenta financiara extrem de mare.

Sa speram ca vom avea parte de transmisii de calitate si comentatori macar impartiali.

Apropo...sa fi ramas Cornel Dinu somer? :wink:

forever_STEAUA07.02.2007 15:03
Comunicat Kanal D

TVR: "Contractul cu Telesport este valabil"  

E certitudine: Liga 1 la Kanal D!  

"Kanal D va transmite incepind cu luna februarie, doua meciuri saptaminal din  returul sezonului 2006-2007  al  Ligii 1 , respectiv optiunea 1 si 4. Kanal D a achizitionat drepturile de la compania Telesport, pentru perioada februarie 2007- iulie 2008.

Cel mai important meci al etapei va fi difuzat duminica seara in cadrul unui program sportiv de aproape 5 ore, gazduit de Cosmin Cernat.

Kanal D doreste sa arate telespectatorilor, inca din primele saptamini de emisie, ca pune pe primul loc dorintele acestora , in ideea de a crea o televiziune premium. Programele Kanal D vor putea fi  urmarite 24 de ore din 24"

Departamentul de Sport – Kanal D

sursa: prosport

PS: ce fericiti sunt cei de la prosport, trustul din care face parte acest ziar are actiuni la Kanal D :twisted:

c.ronaldo1707.02.2007 16:12

Am inteles ca acest Kanal D este pe grila de baza la UPC Astral. Deci nu este gen Telesport, care trebuie sa platesti, nuh?

Bogdan4Steaua07.02.2007 17:20

Este in pachetul de baza pentru toti operatorii din Romania.

mircea_zion07.02.2007 17:40
daca tot o dam in aberatii, dati pe national TV acum, 12:17, tipa de la emisiunea aia stupida are niste sani fantastici. si haideti, doamnelor si domnilor, ea vrea sa va ajute, dumneavoastra sa fiti castigatorul, ea vrea sa deschida acest plic, vreti sa luati 500 de ron? ea chiar vrea sa dea acesti bani, doamnelor si domnilor. nu, nu aceasta este solutia, ne pare rau dar mai incercati.  

dar tatele cand ni le arati?

Axel ma faci sa rad :lol: :lol: :lol: =)):)))

FanSteaua4Life07.02.2007 20:03

Stiti cumva daca va fi inclus si in grila DigiTv???

Dj07.02.2007 23:32

sa nu ne grabim inca cu kanal d .. vom vedea

eu unu cred k TVR va transimite k si pana acum meciurile 1 si 4 din campionat..

FanSteaua4Life07.02.2007 23:42

Eu cred mai degraba ca sunt niste interese la mijloc, prea dintr-o data a venit totul, in fine, eu stau in Spania si am DigiTv, pana acum nimeni de la ei nu au anuntat ca vor include in grila si programul Kanal D, sper ca pana la urma se va rezolva situatia pt ca nu imi place asa mult sa ascult meciurile pe site-ul oficial, prefer sa le vad...

Bogdan4Steaua08.02.2007 00:25

Kanal D va fi inclus in grilele tuturor operatorilor DTH in viitorul apropiat.

I.N.Money08.02.2007 00:58
RAFO out, vine Audi

Roș-albaștrii au rupt contractul cu firma petrolierã și vor semna vineri un parteneriat cu concernul german de limuzine, care nu va fi însã sponsor principal. La începutul anului 2006, Steaua oficializa primul contract important de sponsorizare din "era Becali", cel cu rafinãria RAFO, care urma sã le achite roș-albaștrilor un milion de euro pe an. Pe lîngã acestã sumã, societatea condusã de Marin Anton era obligatã printr-o clauzã specialã sã mai vireze în contul campioanei cîte 80.000 de euro pentru fiecare meci oficial disputat de Steaua în Europa.  

Clauza care a ucis RAFO

Cum Steaua a jucat în 2006 nu mai puțin de 18 meciuri în cupele europene, 8 în UEFA și 10 în Liga Campionilor, RAFO trebuia sã mai achite 1,5 milioane de euro! Acest lucru nu s-a întîmplat, motiv pentru care conducerea roș-albaștrilor a luat decizia de a nu mai colabora cu societatea respectivã. Gigi Becali a confirmat ieri ruptura. "Nu vom mai continua cu RAFO, întrucît nu și-au respecat clauzele din contract și nu au achitat suma pentru meciurile pe care noi le-am disputat în Europa. Începînd cu meciul cu Sevilla, nu vom mai juca avînd RAFO pe tricouri", a declarat patronul Gigi Becali.

Audi i-a oferit deja Stelei 5 mașini

Dupã despãrțirea de RAFO, Steaua a reușit sã încheie un alt contract de sponsorizare. Vineri va semna o înțelegere cu Audi, celebra firmã nemțeascã de automobile. Audi nu va deveni însã sponsorul principal al trupei din Ghencea, astfel cã numele și emblema concernului german nu vor apãrea pe tricourile de joc ale lui Rãdoi și compania. Audi a furnizat deja conducerii din Ghencea 5 limuzine, pe care oficialii echipei le folosesc de ceva vreme.

"Audi va fi un sponsor important, dar nu principal. În cel mai scurt timp, Steaua va gãsi un alt partener de calibru, care sã-și expunã numele pe tricourile echipei"

Gigi Becali

Sursa:www.gsp.ro

c.ronaldo1708.02.2007 07:01

L-am vazut aseara pe Gigi la B1, zicea ca pana la urma va lasa TVR sa intre gratis in Ghencea, numai sa transmita ei meciurile.

Virgil08.02.2007 07:54

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir crede ca derby-ul dintre Dinamo si Steaua ar trebui sa se dispute pe arena din Ghencea: "Ca sa fiu subiectiv, e normal sa se reduca pedeapsa Stelei, pentru ca asa cum meciul Dinamo - Steaua s-a jucat pe Dinamo, asa si Steaua - Dinamo ar trebui sa se joace pe Ghencea. Aceasta sanctiune ar putea influenta campionatul si e normal sa se reduca daca vrem sa nu încurcam cu buna stiinta bunul curs al competitiei. Daca exista paragraf de regulament, sunt sanse sa se reduca sanctiunea. Daca nu, nu", a spus Dragomir.

Citat din Gazeta Sporturilor

danielcristian08.02.2007 21:47

E un pervers Mitica asta...l-am vazut si eu cand a zis asta,dar sa nu ne lasam inselati de jocurile lui.Face pe baiatul bun acum,cand Dinamo e la 13 puncte...daca era la egalitate cu Steaua nu mai auzeai asta din gura lui.Oricum ,stie el ceva!

L-am vazut aseara pe Gigi la B1, zicea ca pana la urma va lasa TVR sa intre gratis in Ghencea, numai sa transmita ei meciurile.

Nu stiu daca poate sa faca asta,desi era fain!Cred ca doar Liga lui mitica si telesportul pot decide cine transmite meciurile.Din pacate...

MadFroG08.02.2007 22:14

@ danielcristian

Ete na . Gigi decide ,o sa cheme si tvr-ul si otv-ul si ddtv-ul si restul canalelor de televiziune ,mai putin trustul lui Voiculescu si antena lu'oancea ..tu-i mama masii :lol: ...aia o sa aiba sanse numai pe partea economica :lol:

forever_STEAUA09.02.2007 08:06

Nu stiu daca poate sa faca asta,desi era fain!Cred ca doar Liga lui mitica si telesportul pot decide cine transmite meciurile.Din pacate...

Evident ca nu poate face chestia asta. Dar macar a mai aparut si el la tembelizor. :twisted:

Virgil10.02.2007 18:49

Mihaita Nesu și brazilianul Andrey s-au întors în tara de la clinica de la Bologna. Daca portarul nu a facut nici o declaratie la Bucuretti, fundasul stânga al Stelei a comentat decizia lui Victor Piturca de a nu-l convoca la nationala. "Nu sunt suparat pe nea Piti asa cum s-a înteles în tara. El m-a adus la Steaua si îi datorez foarte multe. Ca nu joc la nationalã se datoreaza numai mie. Am avut sansa, dar nu am convins." Nesu se va pregati dupa un program special întocmit de medicul Nanny, urmând sa intre în programul echipei dupa 20 februarie.

Citat din Gazeta Sporturilor

«19192939495689»